Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın hanımlaaaarrrr.....
çoookkk uykum var. yavv niye kimse benim kadar şikayet etmiyo bu uyku halinden. :(((

günaydın gamzecimm.benim de çok ve hep uykum var:1:, yalnız değilsin:16:

günaydın bacılarım
bende de uyku hali gamze meraklanma
normal yani

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız?

Günaydın herkese

Yeni isimler görüyorum. Hoşgeldiniz. Gamzecim uyku hali çok normal. Uyuyabiliyorsa bol bol uyu. Sonra çoook uykusuz bırakacak seni bebeğin.

Kızlar ben yine grip oldum. DÜn feci başım ağrıdı. Şimdi de boğazıma indi. Nasıl becerdim sormayın ben de bilmiyorum :43:

Günaydın herkese

Yeni isimler görüyorum. Hoşgeldiniz. Gamzecim uyku hali çok normal. Uyuyabiliyorsa bol bol uyu. Sonra çoook uykusuz bırakacak seni bebeğin.

Kızlar ben yine grip oldum. DÜn feci başım ağrıdı. Şimdi de boğazıma indi. Nasıl becerdim sormayın ben de bilmiyorum :43:

cnm ya dikkat et havalar bi ole bi böle normal aslında ama sen yiende dikkatlı ol
ihlamur falan iç

Günaydın herkese

Öncelikle geçmiş olsun
Yeniyim ve burdaki paylaşımlarınızı beğeniyorum

Günaydın herkese

geçmiş olsun canım. bünyen zayıf demekki. portakal suyu falan destekle kendini. bol bol dinlenmeye çalış.

:))) valla çok sevindim kızlar uyku konusunda yalnız olmadığıma.....
haftasonunu iple çekiyorum. hep uyuycam valla:)))
akşam saat 9 da sızıyoum:)))

günaydın kızlar şöyle bi geçmişe baktımda uyku muhabbeti geçmiş.. dün 9 bile olmamıştı yattıgımda..normalde uykuyu pek sevmezdim yat yat sırtım agrımış:40:

uyusunda büyüsün nini nini

:))) kocişte öyle diyo bacım valla...
sanırım ebnim bu uyku olayı biraz daha abartılı bir durum. uyku basınca hiç bişey anlamıyorum gözüm bişey görmüyo anlayamadım gitti.
başka topiğe girip size yazıyorum diye yazdım ben yavvv...o kadar saçmalıyorum. korkuyorum kendimden:))

günaydın hanımlar :3::3:
bir süredir hiç gelemedim topiğe ama sanıyorum herkesler iyi :16::16:
ben bu ay yumurta takibine başladım ama eşimin haberi yok :1: zaten nazlanarak ilişkiye giren kocam, ona saat versem hayatta yapmaz :1::1: ben kendi kendime işler çevirmeye çalışıyorum işte... haftaya salı kontrolüm var, yumoşum yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılacak ve gerisi ilişki becerimize kalmış olacak :34: kısmet bakalım...

Back
X