- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.841
heyy allahım yaaa. 11.000 dolarlık yazıcımı o. ne ki. çokta pahalıymış bacım yaa..
sen hiç bu zamana kadar gördünmü canım ben yaptım o hatayı diyen..
amin gülüm çok sağol. öncelikle pozitif ol.sabırlı olun eşinde sende.inş olucak bebeğin. evet hayatım varmış ama ben yapmadım ikisinide. ama burada yapan arkadaşlar var. gülümsün ve asbelove ama hangisi hangisini yaptı hatırlayamadım şimdi.
allahın cezaları ya
delirttiler valla beni
sakin oluyorrruuuzzz.... lütfeen. değermi şimdi. yazık bebişe.
rahatla hadi...
aaa bak ne dicem sana. seninde saçların dökülüyormu.
cnm benim hep dökülürdü zaten aynen devam ediyo
hayırdır ????????????????
benim azdı dökülmesi . hamile kaldıktan sonra çok dökülmeye başladı...bende merak ettim hayatım. kedi kuyruğu gibi kaldı :)
cnm şimdi bu bulantılardan yiyemiyosun ya vucudun gıdasız kalıyo bi nevi
ondan işte
zaten diyet yapanlardada
hani dengesiz yiyenlerden bahsediyorum ilk önce
saçlar dökülüyo
sonra tırnaklar dişler falan
ondan
yani tekarar yiyince düzelecek merak etme
bu arada sana nexium yaramıyomu benim bulantılara baya iyi geldi ya şükür
güllümsün sen hala burda mısın bacım hani gidiyordun öğlen
sabah ilk uyandığımda oluyor bulantı ilaç illa tok karnına içilecek deyince benim içmem öğleni buluyo.. akşama kadar rahatım öğlen zaten çorbayla geçiştiriyorum. akşam yine yedim ilacı içtim yattım diyene kadar anca kusmamı engelledi valla hayatım. oda niye tok karnınaysa. bulantım geçecekki yiyebilicem dimi ama.
gittim cnm ama geri döndüm
saat 13,45 te hastanedeydim 14,00 ziyaret saatı bitiyodu
girerimde çıkmam die almadı beni güvenlik
akşam iş çıkısı gidecem
ya işte o gün ben kusmaktan helak oldum
mide de safra bile kalmadı doktoru arayınca hemen eczaneden al at bi tane dedi
tok falan demedi
canım bu arada bak unutuyordum. ikizler haa:))) ne güzel yavv..
benim sindirim sistemim hemen yara oluşturuyor bacım aç karnına hiç ilaç alamıyorum. belki ondan demiştir. böyle giderse bende aç karnına içicem.
gittim cnm ama geri döndüm
saat 13,45 te hastanedeydim 14,00 ziyaret saatı bitiyodu
girerimde çıkmam die almadı beni güvenlik
akşam iş çıkısı gidecem
evet iki tane erkek
Hamileliğim genel itibariyle güzel ve rahat geçiyor. Arada bir ağrılarım ve halsizlik oluyor. Bir de kronikleşen balgamım deli ediyor beni. Mide yanması falan da var ama dayanılmayacak şeyler değil. Ben 3 ayda yarım kilo almıştım şimdi onu vermiş görünüyorum. Cuma tekrar tartılınca ne çıkacak bakalımbiliyorum hepsine dikkat ediyorum ama geçmiyor işteee neyse bir doktora gıdeyımde vicks ve sıcak su torbası iyi gelıyormus doktora sorucam onu kullanıcam olmadı
kilo aldın mı canım nasıl geçiyor hamilelikk ?
Canım ilk zamanlar oluyor o saç dökülmesi. Benimkiler de elime geliyordu demet demet. Sonra geçiyorsakin oluyorrruuuzzz.... lütfeen. değermi şimdi. yazık bebişe.
rahatla hadi...
aaa bak ne dicem sana. seninde saçların dökülüyormu.
evet iki tane erkek
Hamileliğim genel itibariyle güzel ve rahat geçiyor. Arada bir ağrılarım ve halsizlik oluyor. Bir de kronikleşen balgamım deli ediyor beni. Mide yanması falan da var ama dayanılmayacak şeyler değil. Ben 3 ayda yarım kilo almıştım şimdi onu vermiş görünüyorum. Cuma tekrar tartılınca ne çıkacak bakalım
Canım ilk zamanlar oluyor o saç dökülmesi. Benimkiler de elime geliyordu demet demet. Sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?