Ilk çocuğunu düşünenler...

maaşallah subhanallah canımmmm olsun eve gelince görürsün paşaları da inşallahhh
senin paşayı biz nasıl göreceğiz bu arada

ben anlatayım sana hayatım. gülümsün doğuma gireceği gün ben buradan onun kocişe leblebi göndercem...:))) oda hemen foto çekip bize mms atacak:)))

orası öyle hayatım. şimdi kontroller falan hepimize öyle geliyodur. ama hepsi bitip doğuncada ne çabuk geçti dicez bak görürsün.

ya özlüyorum valla sen nasılsın bilmiyorum ama hemen gideli usg de görelim die hasret çekiyorum resmen
bazen doktorun verdiği resimlere falan bakıyom
sanki bi şey var gibi
özlüyorum teyzesi kuzumu ben

çok tş edrim cnm kimyasalda adet gecikmesi olyormu peki cnm benim adtim 11 gün gecikti

ya özlüyorum valla sen nasılsın bilmiyorum ama hemen gideli usg de görelim die hasret çekiyorum resmen
bazen doktorun verdiği resimlere falan bakıyom
sanki bi şey var gibi
özlüyorum teyzesi kuzumu ben

bizde kocişle albüm yaptık. yumurta halini bile vermişti doktorumuz. kan tahlilimiz .birde her hafta ultrasonu eşim kameraya alıyo pc ye yüklüyo. geçen hafta kalp atışlarını da çektik. ha birde her hafta göbeğimin fotosunu çekmeye başladı kocişim:))
doğru diyosun doktora gidipte tamam sağlıklı lafını duyunca bide ne kadar büyüdüğünü görünce mutlu oluyo insan:))

ağlayacam valla
taşınırken idrar tesitm ve kan testim kayıp olmuş allahtan usg görüntülerini kocam almışta cebine koymuş yoksam onlarda puf olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…