- Konu Sahibi meleksimam
- #23.401
Canım benim yaa dirayetli kuzum benim şu anda çökmüş durumda hissediyorsun kendini ve bunda da çok haklısın ama dediğim gibi zaman herşeyin ilacı geçecek bunu da atlatıp bebişini kucağına alacaksın. Tatlım bu da bir nevi düşük sağlıksız bebekler yaşamazmış annelerini üzmemek için
İnşallah birlikte büyüteceğiz miniklerimizi canım benim uyu dinlen şimdi uyku bu dönemlerde en iyi gelen ilaç en azından bana öyle oluyordu
Dualarım seninle
Canımmmm çok geçmiş olsun. Sakın bak kendini yıpratma. Biliyorsun, ben de yaşadım aynı şeyi. Ama asbenin de dediği gibi düşüğün arkasından hamile kalmak daha kolay. 1 ay dinlen ve sonra yine dene. Çok şükür ki hamile kalabiliyorsun. Allah büyük, sana tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşatacaktır
Bu arada anne karnındaki bebek kayıplarının hepsine düşük deniyor. Benimkinin de kalbi durmuştu ama düşük deniyor işte... O yüzden de benimki düşük değil deyip farklı şeyler düşünme yine. Dualarımızdasın tatlım. En kısa zamanda Allah güzel haberler müjdeleyecektir sana. Sen yeterki güçlü ol, yıpratma kendini. Dediğin gibi, bir problem varmış ki yaşamamış. Ama emin ol bir sonraki kuvvetli gelecek
Canlarım destekleriniz için çok teşekkürler.Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.Alışverişe verdim kendimi ama bebek mağazalarından uzak duruyorum bir süreliğine.İnş sizlerinde dediği gibi ikincisi sağlıklı ve kuvvetli gelecek Allahımın izniyle.
Son düzenleme: