• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Buluşmada Ekildim!

Benimde böyle internetten konuştuğum kişiyle buluşmayı ayarlamıştık.Mesaj attım napıyorsun diye babamı hastaneye götürdüm tahlilleri vardı şimdi de çok başım ağrıyor eve gidip yatıcam demişti düşünün yani.Sonra başka bi buluşma ayarladık ama neyse daha fazla anlatmayayım yaram deşildi yine :KK43:

Ne oldu ki merak ettim

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim bana da sevgilisi var yada evli gibi geldi yorumlardan sonra.. olmasa bile içime soğukluk girdi.. hiç bu şekilde ekilmemiştim ilk oldu bana da. Hala cevap vermeyi düşünmüyorum

Adam bi tane kadınla oturup kahve içecek diye ishal olmaz kocaman erkek kaç kadınla görüşmüş etmiştir.

fark eder mi? şuan evliyim, vakti zamanın da birileriyle tanışmaya giderken hep çok heyecanlanırdım karnım ağrırdı benimde.. yani demek istediğim isterse öncesin de 100 kişiyle görüşmüş olsun belki hepsinde heyecanlanıyor, erkekler heyecanlanamaz diye bir kural mı var :)

konu sahibi için içini yiyeceğine her şeyi açık açık sorabilirsin.

Bir sans,daha verebilirsin ve son dakika,haber verdiği için ne kadar kırıldığını acıklarsjn.
Kapris tspma, belki birgün ilerde o ekilmeyi gülerek hatırlarsınız.
Ama yine de temkinli olmakta fayda var. Evli nişanlı uzakta sevgilisi karısı vb olabileceği ihtimalini asla aklından çıkarma

fark eder mi? şuan evliyim, vakti zamanın da birileriyle tanışmaya giderken hep çok heyecanlanırdım karnım ağrırdı benimde.. yani demek istediğim isterse öncesin de 100 kişiyle görüşmüş olsun belki hepsinde heyecanlanıyor, erkekler heyecanlanamaz diye bir kural mı var :)

konu sahibi için içini yiyeceğine her şeyi açık açık sorabilirsin.
Fark eder tabiki. Küçükkken aman çok heyecanlıyım şöylede böylede dersin de belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra heyecan yerini mantıklı düşünmeye bırakır.

Ya çok önemli bi işi çıktı ya da bilmiyorum.
Bence yazmayın bir daha bşy.
Saçma bir hareket yaptığı.

Bence hiç cevap verme boyle biriyle konusmaya gerek yok guvenirlilik 0 devam edersende aklinda hep yer edecek..
Yok illa cevap verip sonra konusmayi keserim diyosanda hazirlandim bekledim sen gelmedin gibicesinden laflar etme düşük bir insan ise bunu dalga konusu yapabilir sadece bir bulusmada boyle yapiyosan ilerde neler yaparsin gibicesinden sen daha guzel bir cumle kurarsin..bir mesaj at ve iletisimi kes derim ben.

Israr eden sizmişsiniz zaten. Bilemedim şimdi,bu kadar ısrardan çekinmiş olabilir.

Fark eder tabiki. Küçükkken aman çok heyecanlıyım şöylede böylede dersin de belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra heyecan yerini mantıklı düşünmeye bırakır.
Heyecanlanmanın yaşı olmaz ki. Herkes mantıklı düşünmek ya da hareket etmek zorunda değil.

Heyecanlanmak değil bu koca koca insanlar belki evlenecek buluştuğu kişiyle ona göre hareket etmek zorunda. Ay heyecandı duyguydu derse doğru düzgün tanıyıp mantıklı kararlar alamaz.
İşte herkes ilk dakikadan mantık insanı olmak zorunda değil. Bence olmamalı da,işin içinde biraz duygu,heyecan olmalı. Neyse.

İşte herkes ilk dakikadan mantık insanı olmak zorunda değil. Bence olmamalı da,işin içinde biraz duygu,heyecan olmalı. Neyse.
Heyecan az buçuk olur ama bu kadar abartılıp ishal olmaya lüzum yok. Sen sonuçta bu kişiyle lay lay lom buluşmuyorsun ki yaşı da büyük ergen değil ki duygularını az buçuk kontrol edebilmeyi öğrenmeli.

Heyecan az buçuk olur ama bu kadar abartılıp ishal olmaya lüzum yok. Sen sonuçta bu kişiyle lay lay lom buluşmuyorsun ki yaşı da büyük ergen değil ki duygularını az buçuk kontrol edebilmeyi öğrenmeli.
Dediğim gibi bu 2+2=4 gibi birşey değil. Size doğru gelen herkese doğru gelecek diye birşey yok. Mesela ben sırf mantık yönünden uygun bulduğum adamla evlenmem,beraberlik yaşamam. İçimde biraz heyecan,duygu olması gerekir. Belki konu sahibi ve partneri de öyle düşünüyordur. Neyse. İyi günler.

Dediğim gibi bu 2+2=4 gibi birşey değil. Size doğru gelen herkese doğru gelecek diye birşey yok. Mesela ben sırf mantık yönünden uygun bulduğum adamla evlenmem,beraberlik yaşamam. İçimde biraz heyecan,duygu olması gerekir. Belki konu sahibi ve partneri de öyle düşünüyordur. Neyse. İyi günler.
Hanfendi konu sahibine mantık evliliği yap diyen olmadı zaten. Sadece ilk buluşmaya gittiğinde bırakın karşı tarafı tanımayı heyecanını kontrol etmeli ki kendini doğru düzgün tanıtabilsin.

Hanfendi konu sahibine mantık evliliği yap diyen olmadı zaten. Sadece ilk buluşmaya gittiğinde bırakın karşı tarafı tanımayı heyecanını kontrol etmeli ki kendini doğru düzgün tanıtabilsin.
Hanımefendi uzatmamak adına iyi günler dediğimi hatırlıyorum,hala kendi fikrinizi dayatıyorsunuz. Demek istediğimi anlamadınız zaten. İyi günler.

Henüz o kadar yakın değilsiniz.
Size anlatamayacağı kadar özel ve acil gelişen bir durum olabilir.. Ailevi bir olay gibi ya da arkadaşların da dediği gibi İshal gibi bir durumda olabilir.
Bir şans daha verebilirsiniz. Belki buluşsanız herşey çok güzel geçecekti. Telafi etmesine izin verin bence. :)

İnsan ishal olsa bile tüm gece mi oluyor. Ve tam da buluşmaya yakın oluyor. Yedek olarak düşünmüşse haliyle ekebilir. Böyle şeyler gördük, duyduk..

Gerçekten isteyen bir insan bir yarım saat gecikebilirim veya 1 saat sonra buluşsak olmaz mı derdi sanki. Tüm geceyi akşamı iptal etmek biraz bahane gibi.

Back