• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Buluşmada Ekildim!

Büyük ihtimal onun için daha önemli biriyle görüşmesi cazip geldi. Ve o kişiye gitti gibi. Sil gitsin bahane

Sizle konuşurken nasıldı ilgili ve heycanlıysa gerçekten bi rahatsızlık yaşamış olabilir bencede ishal olduysa ve yoldayken de sıkıştırdıysa işk buluşmadan kızın yanında ikidebir lavaboya gitmiyim miğdemden garip sesler gelmesin eve gideyim yatayım demiş olabilir ve gerçekten ishal halsizlik yapar bence son dakika iptal etmesine kırıldığınızı belirtin yeterli bundan sonraki girişimlerine çabalarına bakın derim

Ya biraz mantıklı düşünmek lazım 3 gün önceden anlaşmışsınız ve adam çıktım geliyorum demesine rağmen ekmek için son 10 dk yı mı kullanacak ? Eğer gelmek istemese mutlaka çok önceden bir bahane bulurdu.Banada gerçekten hastaymış gibi geldi,olabilir böyle şeyler insanlık hali.Ama yinede siz adım atmayın sonuçta ekildiniz bozulmanız normal.Zaten istiyorsa ve gerçekten hasta olduğu için gelemediyse ilk fırsatta buluşmak isteyecektir .

Bahane bulacak olsa baştan gün içinde de ekebilirdi. Belki gün boyunca idare etmeye çalışmıştır ama akşam cidden fena olmuş gelemeyeceğini hissetmiştir. Bence geri çekilin ve telafi etmesini bekleyin ama tripli de olmayın. Zamanla görürsünüz zaten samimi mi değil mi.

Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..
Yol ver gitsin. Çok isteseydi koşa koşayı bırak kusa gelirdi

Ayıp değil de ben karşımdaki hakkında biraz şüpheci düşünürdüm.
Acaba beni yedek mi yapmaya çalışıyor diye düşünürdüm.
Bunun sağlamasını yapmak kolay, hiç iletişime geçmeyin, bekleyin.
Eğer üstünüze düşüp en kısa sürede bir buluşma ile telafi etmeye çalışırsa niyeti büyük ihtimal ciddidir.
Yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapın..:KK55:
Aynısını ben yazacaktım acaba çok mu kötü kalpliyim diye düşündüm. Ilk okuyunca bana ishal olmuş filan gibi değilde sanki vicdan azabı çekmiş gibi geldi. Hayatında başka biri olabilir ve onu senle aldatıyor olabilir.

Yaşlarınızı bilmiyorum ama çalısma hayatında olan biri, ilk defa mı bir kızla bulusacak bu kadar mı heyecanlandı da ishal oldu ya da yediği bisey dokunduysa ve yola ciktiysa once bir hastanenin aciline ugrayip durumunu kontrol altına alip sonra sizle bulusamaz miydi acaba?

Belki gercekten hastaydi, eğer öyleyse en yakin zamanda bir bulusma ayarlamasi gerekiyor.

Ama ilk mesaj atan ilk bulusalim diyen bendim demissiniz ya oraya takildim, bir erkek olarak onun bulusmaya hevesli olmasini tercih ederdim ben. Ya kadinlarla vakit gecirme konusunda sıkıntıları var ki bulusmadan kaçacak kadar bunyesi reaksiyon verdi ya da sizin kadar istekli değil.

Yola bile çıktım demiş yoldan dönmüşse gerçekten rahatsızlanmış olabilir. Bence şimdilik normal cevap verin ama buluşma lfını etmeyin.

Bu kadar şüpheci olmayın. Sizinle iletişimi açık bir şekilde sürdürmüş. Tepkiniz çok yersiz ve trip yaparsanız daha tanışamadan biter bence bu iş.

Mesajına yanıt verin. Hatasını telef etmek istemiş zaten fırsat verin yeter. Tekrarlarsa o zaman düşünürsünüz.

Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..
bence sevgilisi var vicdan yaptı

Yaw yalan ne ishali arkadaşlar! içinden başka bişey çıkar bunun. Evli olması muhtemel. Ya da kız arkadaşı var.İnternet üzerinden tanışmalarda yoğun yaşanan şeyler.Adam evlimi bir araştırın kesinlikle..Geçmiş olsun. Fakat bundan sonra bu adam telafi dese bile ben inanmazdım.Ha birde çok kibar adamların arka planı farklı oluyor demedi demeyin.

Şimdi ilk olarak bu adamla ne kadar süredir konuşuyorsunuz da ne tür bir samimiyet oluştuda adam gelip sizi alıyor anlamak mümkün değil. Nasıl adres verebildiniz.

Ayrıca koca adam heyecandan ishal falan olmaz. O saçma bir kere. Kaç yaşında insanlar. Alt tarafı oturulup bi saat kahve içilip kalkılacak.

Bazı arkadaşların da dediği gibi evli olabilir sevgilisi olabilir. Belki de size gelirken karısı aradı karısının abisi gördü enişte nereye diye. Ya da sevgilisi çağırdı. Vs vs

Hadi ishal ihtimali diyelim o zaman teklif sizden gelmesin o teklif ederse de hemen olur demeyin ikinci üçüncü kere yazarsa bakarız deyin.

Şimdi ilk olarak bu adamla ne kadar süredir konuşuyorsunuz da ne tür bir samimiyet oluştuda adam gelip sizi alıyor anlamak mümkün değil. Nasıl adres verebildiniz.

Ayrıca koca adam heyecandan ishal falan olmaz. O saçma bir kere. Kaç yaşında insanlar. Alt tarafı oturulup bi saat kahve içilip kalkılacak.

Bazı arkadaşların da dediği gibi evli olabilir sevgilisi olabilir. Belki de size gelirken karısı aradı karısının abisi gördü enişte nereye diye. Ya da sevgilisi çağırdı. Vs vs

Hadi ishal ihtimali diyelim o zaman teklif sizden gelmesin o teklif ederse de hemen olur demeyin ikinci üçüncü kere yazarsa bakarız deyin.

Annem 60 yaşında her heyecanlandığında, üzüldüğünde ishal olur. farklı bir şey vardır yoktur bilemeyiz tabi ama ishal pek cüsse yaş aramıyor :)

Bakin diyorsunuz ki hiç yüz yüze gelmedik .
Allah aşkına hiç yüz yüze gelmediğimiz adama ne cesaret evinizin adresini veriyorsunuz?
Neden ilk buluşmada arabasına biniyorsunuz ?

Ilk buluşmaya kendiniz gidip kalabalık bi yerde buluşun bence.
Kimin ne olduğu belli olmaz önlem almak lazım.

Bir de ekilme konusunda ben olsam telafi etmeni bekliyorum der ve birdaha ısrar etmezdim buluşmak için.
Gerçekten niyeti varsa ne yapar eder telafi eder zaten.

Benimde böyle internetten konuştuğum kişiyle buluşmayı ayarlamıştık.Mesaj attım napıyorsun diye babamı hastaneye götürdüm tahlilleri vardı şimdi de çok başım ağrıyor eve gidip yatıcam demişti düşünün yani.Sonra başka bi buluşma ayarladık ama neyse daha fazla anlatmayayım yaram deşildi yine :KK43:

Back