• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Buluşmada Ekildim!

Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..
Bence ishal oldu sana aciklamaya utandi kimisi heycanlaninca ishal oluyor ya :D aklima ilk o geldi :) bence abartma demekki gercekten kendini kötü hissetti simdi daha agir davranirsin kendisi agzindan baklayi cikana kadar :)

Benim de çok sinirlendiğim bir durumdur son dakikada ekilme olayları. Ama belki de kızların dediği gibi bir ishal sorunu oluşmuştur:) ya da kendine güvenemiyodur. Sizden kaynaklı bir durum olduğunu sanmıyorum biraz bekleyin ve gözlemleyin

Ekecek olsa bulusacaginiz gunun erken saatlerinde soyler ekerdi. Yani dusunecek olursak neden butun gun ne bahane uydursam da eksem diye dusunme stresine katlanmamis olur. Son dakika ekmesinin sebebi konusunda ben de kesinlikle oyumu ishalden yana kullaniyorum :KK53: bu arada bir adamin kakasi konusunda 11 sayfa yazabilen biz kadinlara da helal olsun :KK70::KK70:

Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..

Gerçeği anca ona yazmayınca anlarsın. Bakalım yazarda, buluşma ayarlarsa gerçekten kızların dediği gibidir hastalanmıştır

Ama bakın aynı şey bana da olmuştu hatta ben de sitem etmiştim, sonra altından apayrı bir şey çıktı çocuğun suçu olmayan. Belki de gerçekten rahatsızlıktır heyecandan mide bozulabiliyor çünkü

Selam kızlar,
Tekrar davet etti ve uygun olmadığımı söyledim.. belkide abartıyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum. Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim sayesinizde ekilmeyi daha kolay atlattım :-)

Selam kızlar,
Tekrar davet etti ve uygun olmadığımı söyledim.. belkide abartıyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum. Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim sayesinizde ekilmeyi daha kolay atlattım :-)
Aaaa ama sen de ayibediyon simdi, git bence ya yazik hasta olduysa cocuga :halay:

yalnız o mide karın olayları sıkıntılı. kronik mide rahatsızlığım var. üzüntü,heyecan nerdeyse her duygu mideme vurur. çok sıkıntı veren bir durum. yaşamayan bilemez. belki böyle bir sıkıntısı vardır. bana da arkadaşlarımın son dakika rahatsızlanıp buluşmaya gelemeyince sitem ettikleri çok oldu. adamın yaşı başı var diyen arkadaşlar olmuş da yaşla ilgisi yok. ama internetten tanışma olunca ve ilk buluşma olunca tabi şüphelenmeniz normal. ondan gelen teklifi de cool bir şekilde geri çevirmişsiniz. bu davranışınız bence yerinde olmuş :KK66: bir şans daha verilebilir olarak görüyorum :KK66:

Herşey olabilir bilmeden suçlamayın. Bir sonraki randevu durumuna göre karar verin.

Back