• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Buluşmada Ekildim!

Missimurg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
33
22
3
Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..

Son düzenleme:
Yazılmış ama ben de ishal olmuş diye düşündüm:)

Bozulmaniz normal ama çok da büyütülecek birşey değil. Bir dahaki buluşma teklifi sizden gelmesin yeter.

Ayip etmiş nick nick nickk şaka bi yana ben hic sevmem.boyle seyleri heleki de son dakika bahanelerini ister istemez bi sogukluk girer icime onun hakkinda emin adimlar atmamama sebep olur bilmem hoş olmamıs ya bence bekleyin uzun bir sure guvenilirligini arastirin zaten neden evinizin adresini verdiniz ben korkardm.veremezdm nolur nolmaz bulusmaya giderdm evime gelmesini istemezdm

Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi süredir konıştuğum biri vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yöndeydi fakat bugün o kadar içerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugün buluşmak için 3 gün öncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun çalıştığımız için buluşulacak en sakin gün olarak bugünü belirlemiştik kendimizce.
Gün içinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten çıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, güzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40’ta mesaj attı çıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon çaldı.. Açtım;
‘Şuan çıktım yoldayım ama kendimi kötü hissediyorum, saatlerdir enerjim düşük, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kötü olmaktan çekiniyorum, eve geri dönüp yatmak istiyorum. Özür dilerim, görüşürüz’ dedi :KK51:
Ben de ‘önemli değil dinlen sen, hoşçakal’ dedim kapadım telefonu.
Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı söylenir bu?
Öyle kalakaldım elimde çanta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kötü hissediyorsan daha önceden söylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi çok kötü hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.. mesaj attı özür diledi tekrardan telafi etmek istediğini söyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..

Ayıp değil de ben karşımdaki hakkında biraz şüpheci düşünürdüm.
Acaba beni yedek mi yapmaya çalışıyor diye düşünürdüm.
Bunun sağlamasını yapmak kolay, hiç iletişime geçmeyin, bekleyin.
Eğer üstünüze düşüp en kısa sürede bir buluşma ile telafi etmeye çalışırsa niyeti büyük ihtimal ciddidir.
Yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapın..:KK55:

İyi olacağını ummuş ama kötüye gitmiş o yüzden son dakikaya kadar beklemiş olabilir.

Bence bir şans daha verin ama buluşma teklif etmeyin. Ondan teklif gelmezse postalarsınız, gelirse bakarsınız duruma.

Çok heyecanlanmış ve gerilmiş olması bir ihtimal, herkesin başına gelebilir görüşmeyi çok isteyip çokca heyecanlandığı biri. Ancak belki başka bir işine veya arkadaşına sizi tercih edip ekmişte olabilir. Acil bir işte olabilir ama acil birşey olsa neden açıklamasın sebebini. Sonuçta görüşmek isteyen iki eli kandada olsa bir yolunu bulur gelir öyle değilmi? Size ayıp etmiş herşekilde..

10 dakika kala mi soluor gelmis gelmis, ben hicte inanmadim belkide hic evden cikip hazirlanip cikmadi yola.

Ne kadar rahatsiz olrursa olsun nezaketen sizinle 1 kahve icip bugunluk bole olsun kendimi iyi hissetmiorum diyebilirdi....

Yalan söylüyor, başka işi çıkmış belli ki. İnsan son 10 dakika da böyle ekilmez. Gelsin yanında kötü hissetsin, bu şekilde ekmesinden iyidir. Siz olgunmuşsunuz, ben ağzıma geleni sayardım.

Gelmek istemese o saate kadar bahane bulurdu çokca. Ben inandım açıkçası hasta olduğuna siz bir şans daha verin bence o zamanda ekerse kesersiniz biletini

Back