açabilirler, geçen yıl çalıştığım yerde bi arkadaş açmak zorunda kaldı, babası tutturmuş benim adım olucak diye peki diyip nüfus müdürlüğüne gitmiş ordaki kadın bu isim çok ağır bari iki isim koyun demiş onada peki demiş bizimki, bebeğin adı fevzi berke olarak yazılmış, babası nüfus cüzdanını görünce koca adama tokat atmış berke neymiş diye, evden kovmuş, mecbur dava açtı ama çok uğraştı anneyi falan çağırıyolarmış bi dolu belge tantana
hiç sormadan koydum valla ismini, belki de gücenmişlerdir ama birşey demediler
offf off şimdi ismine karışırlar hele bi doğurda gör herşeyine karışırlar delirtirler insanı ...helede lohusayken çıldırırsın sanki onlar doğurmuş, öyle bir hakimiyet kurarlarki bebeğin üstünde nerdeyse hepsi süte gelir çocuğu emzirmeye kalkarlar.kıskanç fesat görgüsüz varlıklar.aynıları yaşamış biri olarak sana tavsiyem başta taviz vermemen...veee eşininde eğer sana saygısı ve sevgisi tamsa senin yanında olmasını sağlamak başka çaren yok...eğer oda hatta zaten oda onların ağzına bakarsa yandın gitti...lohusalık pskolojisi denen bu durumda bu hiç çekilmez oluyor...ben bi anlatsam kelimeler yetersiz gelir..kesinlikle taviz verme kesinlikle.....tamam babaanne dede torun sevgisi bunları hepimiz anlıyoruzda onlarda biraz anlayışlı olup herşeye burunlarını sokmasalar demi...herşeyi didik didik etmeseler ne olur sanki..insana hamileliğini, lohusalığını, yeni tatmakta olduğu tüm duyguları zehir etmeseler...ay daraldım valla
Çocuğa isim koyma konusunda tek bir çatışma kabul edilebilir;o da eşler arasında olan.
Geri kalanlar sadece bir fikir,güzel bir öneriden öteye geçmez.
Mahkeme 18 yaşından önce olmazzz.Arkadaşımın adı döndü soyadı dönmezdi
kız neler yaptı aile ne avukatara danıstı olmadı olmadı
18e grince tek celsede adı değişti
Hey Allah'ım hangi akıl ve mantıkla koymuşlar o ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?