Ben çocuğum ve eşimin ailesi arasında olan olayların hangi birini anlatim ki sana..
Doğum yaptığımda hastaneye ziyarete gelen kaynana görümce ikilisinin minnacık kuzumun ağzına tükrüklerini sürmesinimi?
Ellerini kollarını sallayarak hastaneye gelmelerinimi?
sezeryn yaptım diye(dr isteği ile) sen çocuk mu? doğurdun sanki dediklerinimi?
çocuğuma bi çorap bile almamalarınımı?
ben doğuma gitmeden gelip eve yerleşmesinimi?,
Adını Efe koyduk diye(eşim koydu ismine hiç karışmadım) 2 ay burnumuzdan getirmesini ve çocuğuma ismiyle hitap etmemesinimi?
Bayram günü bayramlaşmaya gittiğimizde görmümcemin eşim'e "5 tl verde çocuğuna verim" demesinimi?
Ben çocuğumu emzirirken (1 yaşlarında felandı aklı ermeye başlamıştı) kaynanamın gel bak sana ne göstercem diyip sürekli memesini açı çocuğuma gösteri emdirymeye çalışmasınımı?
Oğlum daha yeni konuşma öğrenirken yine kaynanamın ona küfür öğretmeye çalışmasınımı?
Hangisini hangibirini anlatim sinirden yazamadıklarım, unuttuklarım,unutmak istediklerim,beynime, benliğime, hafızama kazınmaması için beynimi resetlemek istedeklerimi hangisini?
Aklıma tek tek geliyolar ve ben sinirlenip sinirlenip eşimle tekrar tekrar kavga çıkarmaya yer arıyorum..
Çok sustum çok yuttum şimdi kusuyorum..
Şok oldum resmen yine iyi sabretmissin canım Allah kolaylık versin . Allahından bulsun onlarda tovbe yaaaaaaaaaaaaaaaaaa