Şuan hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum ama yeterince hassasım zaten olumsuz birşey olduğunda aklıma şunu bile getirtiyorlar acaba bu çocugu yapmakla hatamı yaptım diyorum bazen. halbuki ben çok istemiştim ama şimdiden gelecek beni korkutmaya başladı.çocuğum onların elinde oyuncak olsun istemiyorum. ben ikimize bir dünya istedim çokmuydu bu anlamıyorum sadece biz olalım diyerek evlendik ve inanın ne nişanlılık dönemimde ne de evlilik arifesinde nerdeyse ailesinin yüzünü görmedim bile herşeyi ikimiz istediğimiz gibi yaptık kimsede karışmadı. ama bir imza herşeyi değiştirdi. bende haliyle ben evlenirken nerdeydi bu insanlar dedim. konu maddiyat olunca konu hastalık olunca yok bu insanlar. sadece iyi gündemi anne baba olunur nedir yani. inanın o kadar çok şey zoruma gidiyorki.bana yapılanları her konuştuğumda eşimle bana sadece haklısın diyor ya. başka bir icraat yok. eşim bazen şakayla karışık sen beni sevmiyorsun artık diyor bana. bende ona, inan seni sevmeseydim bu kadar şeye katlanmazdım hepsini kılıçtan geçirir çeker giderdim diyorum. evet onu çok seviyorum ama ailesini karıştırmaya devam ettikce soğuyorumda ondan. BUNU ONADA SÖYLEDİM VE BANA SEN BENDEN SOĞUDUĞUNU SÖYLEDİN DİYOR YA ŞAKA GİBİ.evlendiğimizde ilk geceyi bile yaşayamadık biz ailesi sinirlerimi zıplattı çünkü. ve evlendiğimiz günden beri öyle uygunsuz zamanlarda arıyorlardı ki insanda şevk falan kalmıyor korkuda var tabi üstüne inanın biz ilk geceyi 1 ay sonra yaşadık. bunlardan haberleri yok tabi, doktor doktor gezdik vajinüsmuyum diye. eşim napıyor hiçbirşey sadece haklısın diyor bana hepsi bu.olan bana oluyor tabi. Erkekler neden böyle yapar anlamıyorum halbuki hayat arkadaşlarını en üstte tutmaları gerekmez mi?
Şuan hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum ama yeterince hassasım zaten olumsuz birşey olduğunda aklıma şunu bile getirtiyorlar acaba bu çocugu yapmakla hatamı yaptım diyorum bazen. halbuki ben çok istemiştim ama şimdiden gelecek beni korkutmaya başladı.çocuğum onların elinde oyuncak olsun istemiyorum. ben ikimize bir dünya istedim çokmuydu bu anlamıyorum sadece biz olalım diyerek evlendik ve inanın ne nişanlılık dönemimde ne de evlilik arifesinde nerdeyse ailesinin yüzünü görmedim bile herşeyi ikimiz istediğimiz gibi yaptık kimsede karışmadı. ama bir imza herşeyi değiştirdi. bende haliyle ben evlenirken nerdeydi bu insanlar dedim. konu maddiyat olunca konu hastalık olunca yok bu insanlar. sadece iyi gündemi anne baba olunur nedir yani. inanın o kadar çok şey zoruma gidiyorki.bana yapılanları her konuştuğumda eşimle bana sadece haklısın diyor ya. başka bir icraat yok. eşim bazen şakayla karışık sen beni sevmiyorsun artık diyor bana. bende ona, inan seni sevmeseydim bu kadar şeye katlanmazdım hepsini kılıçtan geçirir çeker giderdim diyorum. evet onu çok seviyorum ama ailesini karıştırmaya devam ettikce soğuyorumda ondan. BUNU ONADA SÖYLEDİM VE BANA SEN BENDEN SOĞUDUĞUNU SÖYLEDİN DİYOR YA ŞAKA GİBİ.evlendiğimizde ilk geceyi bile yaşayamadık biz ailesi sinirlerimi zıplattı çünkü. ve evlendiğimiz günden beri öyle uygunsuz zamanlarda arıyorlardı ki insanda şevk falan kalmıyor korkuda var tabi üstüne inanın biz ilk geceyi 1 ay sonra yaşadık. bunlardan haberleri yok tabi, doktor doktor gezdik vajinüsmuyum diye. eşim napıyor hiçbirşey sadece haklısın diyor bana hepsi bu.olan bana oluyor tabi. Erkekler neden böyle yapar anlamıyorum halbuki hayat arkadaşlarını en üstte tutmaları gerekmez mi?
ayy yaklasık 3 yılıdr derdım olan bı konu acılmıs :) ben de bu konu da çok muzdarıbım esım once kız olursa sen koyarsa erkek olursa babamın adı olur dedı ben de erkek olmasın dıye çok dua ettım nıhayet kızımız oldugunu ogrendım sonra esım yan cızdı ılk cocuk ne olursa olsun annemın adı konulacak dedı ustelık yanına ıkıncı bı ısım olmadan 9 ay ugrastım ama olmadı esım kazandı su an kızım 2 yasında hala ısmıyle hıotap etmem melegım annecım aklıma ne gelırse(
bu nasıl bi takıntıdır bu insanlarda anlamıyorum. ya bırak anne baba ortak karar versin.
bizzimkilerde direk ismimi koyun demiyor ama psikolojik baskı var. eşim de tutturmuş söz verdim onlara diyorsevgili döneminde daha kayınvalidemle bi kırgınlık yaşamadan önce bende isminizi koyacam demiştim ama onun üstüne araya soğukluk girdi.
şimdi ismini koydurmak istemiyorum. eşim de BOŞANIRMIŞ ozaman benden. eğer annenin adını koyup gelirsen gelirken mahkemeyede boşanma dilekçeni verip de gel dedim. yoksa ben boşanacağım zaten dedim.
ya bırakın insanlar kendi gönüllerinden geçen isimleri koysunlar. önceden 10çocuk doğururlardı. ikisine anne-bvaba ismi verilse geriye kalan 8çocuğa istediğin ismi veriyordun. şimdi ben 3çocuk istiyorum.
kızımı gönlümden geçen isimle çağırmaya hakkım yokmu?
hayır canım yaşıyor.
verdiği sözden dönemezmiş beyimiz. o öncedendi dedim. önceden vallahide billahide ben istiyordum ismini koymayı. ama öyle şeyler olduki benim o kırgınlığım asla geçmezve bana o şeyleri yaşatmış olan insanın ismini biricik kızıma nasıl koyayım.
babasının adını oğluma verecem. bu sözümün arkasuındayım hala. ama annesinin adını istemiyorum. bu bayram onlara gittiğimizde eşim bahseder artık kızım olursa senin adını koyacam diye. o an öyle bişe demeliyimki hem kaynanamın beklentisi bitsin hemde kimse kırılmasın.
ben kardeşine bu isim olacak dediğimde biz o isimle seslenmeyiz başka isimlerle sesleniriz diyolar düşünün artık saygısızlığı uyuz oluyorum ya varya hiç gitmek bile istemiyorum yanlarına. allah'ım bide bayram var tahamül edemiyorum artık ve 7 aylık evliyim biliyormusunuz. ben eşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım hergün aramalarından onlara gelmememizi istemelerinden bıktım ya. ben evlenirkende bu insanlar ortada yoktu biliyor musunuz? benim evimi eşyalarımı bile ben evlendikten 1 ay sonra gördüler. hiçbirşeyimi onlar almadı bende istemedim zaten durumları yok diye. ben ne zaman imzayı attım hayatıma girdiler. ve ilk bebeğimi düşürdüğümde bana bir geçmiş olsun demelerini beklerdim dediğimde babası ne dedi '' AMANNNNNNNNN'' TEPKİ BU YA BOŞVER DER GİBİ.ve şimdide çocugumun ismine karışıcak ha rüyasında görür. benim bebeğimin ölüsünde yanımda olmayanın dirisinde de yanımda olmasını istemiyorum. bunu eşimede söyledim ama nerde babam böyle işte demekten öteye geçmedi bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?