Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba kızlar;bugün çok sinirli bir gün geçirdim sonra çok üzüldüm bebişimde üzüldü diyeeeee,sinirlerime hakim olamıyorum avazım çıktığı kadar bağırdım..bir anlık oluyo bebişim gerçi daha çok küçük acaba beni hisseder mi kiiiii daha 5+1 günlüyüzzz ne dersiniz arkadaşlar...

canım sinirlenme diyeceğim ama... bazen insanın elinde olmuyor anne karnında stresi hissedebiliyormuş bebekler.onlarda geriliyormuş..ve doğduklarında huzursuz oluyorlarmış diye biliyorum..o yüzden önce bebeğini düşün :))

evet canım çok üzüldüm sonra bi daha hiç bir şeye üzülmicem diyorum ama zor oluyo bebeğim için yapmıcam bidaha,bebeğime bişey olmamıştır dimiiiii çok korkuyorummmmm,bağırdım çağırdım yaaaaaaaaaaaa((((((((((((

yok canım Allah korusun bişey olmamıştır.kanaman ağrın yoksa sorun yok.telaşlanma sen...bende yanılmıyorsam 10-11 haftalıkken zor bi kaç gün geçirmiştim..bi olaya baya sinirlenmiştim..sinir mideme vurmuştu şükür geçti..karnın çıkmaya başlayınca sevip okşayıp konuşuyosun ya stres sinir kalmıyor:)) sende de olmaz meraklanma

saol canım içimi rahatlattın:)))) yok kanamam ağırım falan ALLAH a şükür:)))cuma günüde doktora gideceğim gittiğim gün bebeğim 5+3 günlük bebişimi görmeyi çok istiyorum,kalp seslerini duysam rahatlıyıcağım.geçen hafta cuma gittiğimde alttan baktı daha 4 haftalıktı o zaman küçük siyah bir yuvarlak vardı tutunmaya çalışıyor dediii..cumayı iple çekiyorum inşallah keseyi görür...bu yüzdende biraz stres oluyooo...

beklemek zordur bilirim.sanki zaman geçmiyor gibi gelir..ama onun orda atan minicik kalbini görünce sadece kocamaaaan bi mutluluk kalır..ben ilk gördüğümde herşey gitmişti senin neden çocuğun yok ,aaaa yazık ,yapın artık neden olmuyor diyenler kısacası sinir bozucu herşey silinmişti..sadece ben ve miniğim ve kocaman bi mutluluk kalmıştı:)

her banyo sonrası kızım pat pat vuruyor...
sizde de böyle oluyor mu??
ya banyoyu çok seviyor,ya da hiç sevmiyor

her banyo sonrası kızım pat pat vuruyor...
sizde de böyle oluyor mu??
ya banyoyu çok seviyor,ya da hiç sevmiyor

ilginç valla canım...bende olmuyor..normal tekmeler atıyor arada bir..bu arada aklıma gelmişken çok komik bişey oldu geçen gün.kuaföre gittim saçımı yapan kız abla 2. yi düşünüyomusun dedi..ben tabi aynen böyle canım bunu bi hayırlısıyla doğurayımda dedim:))

doğru sölüyosun canım ne güzel anlatmışsın inşallahh bende yaşarım biran önce bu duyguları bebişimin kalp atışlarını duyduktan sonra kimse umurumda olmazzzz...canım sana bişey daha sorucam nasıl besleniyosun,kaç kilo aldın bugüne kadar tecrübelerinden yaralanmak isterim:)))

canım valla ben vejeteryan olduğum için beslenme yönü biraz karışık:))sebze ağırlıklı besleniyorum.. hayvansal hiç bişey yemiyorum ben.sadece köfte yiyebiliyorum..onuda zorla arada bir...ben çok zayıfım hamile kaldığımda 47 kiloydum..ama şimdi maşallahım var 57 oldum:))) ama son bir ayda aldım 5 kilosunu neredeyse bu aylarda çok alınıyor.en başlarda alamıyordum..umarım biraz kalır bu kilom doğumdan sonra

anladım canım çok saol yardımların için teşekkür ederimmmm..heyecanıma ver bu kadar soruyuuuu

evet yaaaa başımızın etini yediler bebek ne zaman diye...şimdi ilk bebeğimiz olucak 2.ye başladılar
insanları anlamak zor hihihi

slm kızlar.ne zamandır yoktum yoğunum biraz bebek gelmeden evimizi güzelleştirelim biraz dedik aman ne zormuş bir aydır uğraşıyoruz daha ortada bişey yok sadece fayanslar bitti.neyse bunlarla yormayayım sizi asıl sorunumsa 20 lik dişim ağrı yapıyor çok zor durumdayım.geçen hafta dr agittim çekilecek dedi.1 haftadır antibiyotik kullanıyorum ve çok üzülüyorum.bugün yine gittim çektirmek için diş kırıldı kökü kaldı çok berbatım şuanda.şimdi bir hafta daha kullanıcam antibiyotik haftayada kökü alacklar.((

çok geçmiş olsun canım...seni çok iyi anlıyorum.bende çektirdim maalesef.aşılama olacağım ay çektirmiştim antibiyotik kullanmıştım ve sadece parola izin vermişti dr...o ağrıyı anlatamam berbat bir gece geçirmiştim..gerçi o aşılama tutmadı oğluşum kendiliğnden geldi...kısacası seni çok iyi anlıyorum...diş ağrısı başka bişeye benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…