- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.501
selam canım
hayırlı cumalar...aleyküm selam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım
kızlaaar ben geldim kimse yok muuuu huuu
bnde geldimmmmmmmm
hosgeldinnnn nasilsiniz bakalim
kızlaaar ben geldim kimse yok muuuu huuu
iyiyim canım sen nasılsın? oğluşumu 4 boyutluda görmeye gittik bugün:)) ama ellleri ve ayağıyla kapattı yüzünü iki büklüm duruyor yavrum yeri dar ya:)) dr çok utangaç dedi.haftaya bir daha gidicez belki o zaman gösterir
bnde geldimmmmmmmm
hosgeldinnnn nasilsiniz bakalim
sen nasılsın cnm...bende bugün çok sinir vardı nedenseşimdi biraz sakinim
ama ordanda yemeğe gittik eşimle:))gördüm oğluşumu teyzesi en belirgin olarak pipisini gördük:))yüzünü kapattı haftaya yine gelin dedi dr o zmana belki görürüz dedi bakalım gidicez yinesen geç gelirsen kimse olmaz tabikine
eee gördünmü oğluşunu???bu arada senn şeker sonucun kaç çıkmıştı
haklısın canım şimdiden yeri dar değilde artık iki büklüm duruyor ya ondan dedim..ayklarını yüzüne nasıl kavuşturuyor çok güzel ya:))dizlerini yalıyordu birde...bu arada eşine geçmiş olsun...kızını kıskanıyor:)hadi bakalim insallah yok kiz ne yeri dar daha 28 haftalik degilmisin sen daha dur neler yapacak karninda daha da buyudukce sen bile sasiracaksin ne oldu buna diye
aman sagliklari iyi olsun da gerisi olur insallah....
iyiym ne olsun isde esime bakiyorum yine grip oldu evde iki gunden beri sesi falan kesildi daha da cok olmuyor benmde atlatmam insallah gecmez banada esime diyorum kiskaniyormusun kizimizi falan diyorum once muniskusu simdi gribi dikkat ettikce diyor seni yormamaya hep boyle oldum diyor olsun artik ne yapalim rabbim
beterlerinden saklasin basda saglik gerisi gelir allahin izniyle
iyiyim bitanem ne olsun isde esime bakiyorum o beni bakacagina....
ama olur hormonlardan kaynaklaniyor bazen sinirlilik hormonlarin tavan yapabilir ama gelip gecer merak etme bnde oyle oluyorum sinirli oldugum zaman kizim
acayip hareketli oluyor
ama ordanda yemeğe gittik eşimle:))gördüm oğluşumu teyzesi en belirgin olarak pipisini gördük:))yüzünü kapattı haftaya yine gelin dedi dr o zmana belki görürüz dedi bakalım gidicez yine
haklısın canım şimdiden yeri dar değilde artık iki büklüm duruyor ya ondan dedim..ayklarını yüzüne nasıl kavuşturuyor çok güzel ya:))dizlerini yalıyordu birde...bu arada eşine geçmiş olsun...kızını kıskanıyor:)
bu en son gittgimde doktora benim kide resmen ordek gibi oturmus vucudunun ust bolgesinide ellerinin altina alip ust kismini yatirmisti kompile doktora sormustum
neden boyle diye daha kas dokulari esnek oldugundan dolayi istedikleri pozisyona girebilirmis cok sasirmistim sanki cani yaniyor gibime gelmisti ama oyle degilmis
tesekkur ederim bitanem bilmiyorum artik kiskaniyormu ne yapiyor hamilelik deprosyanina girdi sanirim esim
berraksu benim şeker sonucum 105 çıkmıştı
şeker sonucum 150 çıktı cnm....cnm biraz onada sıkkın..sennki kaç çıkmıştı..
yaa evet eşine bakıyorsun allah sabır versin cnm.
biz depresyona girceğimize onlar giriyor dimi:)) benim eşimde sık sık hastalanır oldu bu ara ilgi şefkat bekliyor resmen:)
maşallah seninki iyi çıkmış..benmki 150 çıktı..bir hafta diyet uygulayıp tekrar ölçtüreceğim...
biz depresyona girceğimize onlar giriyor dimi:)) benim eşimde sık sık hastalanır oldu bu ara ilgi şefkat bekliyor resmen:)
doktora gittim bugün kesemizi gördük ALLAH a şükür:)))bebişim 5+1 günlükmüş doktorum öle dedi..11 kasımda kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallahh:)))