Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

o zaman 3 hafta sonra bende son 3 ayıma gireceğim

maşallah şaka maka ikimizde bayaa ilerlemişiz..sennle ilk tanıştığımızda ben küçücğktüm 8 haftalıktık.

ayy evet dimi taze anne adayları topiğindeydik:))13 haftalıkta bendim.maşşallah bizeRabbim doğum hikayelerimizi paylaşmayıda nasip etsin

Son düzenleme:
ayy evet dimi taze anne anne adayları topiğindeydik:))13 haftalıkta bendim.maşşallah bizeRabbim doğum hikayelerimizi paylaşmayıda nasip etsin

amin cnm amin...seneye artık benim kızın resimlerini koyarım...benim makyaj malzemeleriyle heryerini boyar...

senn oğlunda evde araba,kamyon falan sürer ne güzel dimi

amin cnm amin...seneye artık benim kızın resimlerini koyarım...benim makyaj malzemeleriyle heryerini boyar...

senn oğlunda evde araba,kamyon falan sürer ne güzel dimi

inşallah.süper valla.düşününce bile seviniyorum.oyuncak aldık gecen gün oğluma...mıckey mouse ama tulum giymişmavi erkek yani:))çok tatlı attım makinaya birde tertemiz oldu

inşallah.süper valla.düşününce bile seviniyorum.oyuncak aldık gecen gün oğluma...mıckey mouse ama tulum giymişmavi erkek yani:))çok tatlı attım makinaya birde tertemiz oldu

iyi günlerde oynasın...

ayy ben yemek sonrası çok mayışıyorum..hiç halim dermanım yok..birazdan kalkıp çay demlicem..

ayıptır söylemesi bugün balık yedim..kızım ya sevdi ya sevmedi anlayamadım ama karnıma iğne gibi saplanıyor hareketleri..

afiyet olsunn...bende yeni içtim çayımı.benim sürekli dermanım yok.tam iyiyim diyorum diğer gün yine kötü...sürekli halsizim.grip mi olucam diyorum o da yok...bilemedim valla

afiyet olsunn...bende yeni içtim çayımı.benim sürekli dermanım yok.tam iyiyim diyorum diğer gün yine kötü...sürekli halsizim.grip mi olucam diyorum o da yok...bilemedim valla

tüm hormonlarmız süreki değişiyor,,,en önemlisi içimizde bir canlı bizden besleniyor,vücudumuz çok hızlı kan pompalıyor v.s bundan yorgun düşüyoruz...birazdan çıkarım netten tamam mı cnm.

yok cnm o yapısal oluyor biraz...iyidir bebeğin..birkaç hafta sonra karnın birden çıkacak hiç merak etme sen

bu arada kaç kilosun,,ve kilo aldın mı??

benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçti 3 buçuk aylık olana dek kustum 57 ile hamile kaldım 55 e düştüm şimdi 59 kiloyum canım ara ara bulantım devam ediyo arabada özellikle :))ben hiç su içmiyorum midem bulandığı dönemde tiksindim şimdi hep kusacakmışım gibi gelio sadece ilaç içerken su içiyorum çok fena dimi(

herkese merhaba ,diyecektim ama kimsecikler yok:26:nasılsınız?umarım hepiniz iyisinizdir.ben iyiyim ama misafirim olduğu için nete bakamıyorum.hepiniz Allaha emanet olun

meraba arkadaşlar yani hamiş baynlar benimde ilk hamileliğim 21+1 iz ,şubata mutlu günlerimizi yaşıycaz inşallah .bende şubatta anneliği tadacak olanlar diye bi konu açtım ama kimse gelmedi herkes burda heralde yada şubatta doğum yapacak oln yok neyse eeeeeee nasıl geçiyor.biz yavaş yavaş alışverişlere başlycz ama deneyimliler lütfen nelerden faydalandıklarnı ve ya nelere öncelik vermem gerektiğini söylerse sevinirim

merhaba canım bende 20+6 günlük hamileyim erkek bebek bekliyorum alışveriş için can atıyordum cinsiyeti öğrenir öğrenmez mağazaya koştum ama kız bebeklerin kıyafetlerini görünce canım sıkıldı( zaten ne alacağımı bilemediğim için totoma baka baka döndüm evime çünkü bebeğin boyutunu kestiremiyordum hep 6 aylık bebek eşyalarına bakıyordum çünkü onlar daha güzeldi:)) hastane çıkışı bakmayı hiç sevmiyorum çevremdekiler annemler 1 tane hastane çıkışı yeter dediler sonra alt üst takımlar alırsın dediler ama şimdiden 3 tane hastane çıkışı var babanne annane ve ben almış bulunuyorum alacaklarımı genelde 3-6 aylık almaya çalışıyorum zaten kış bebeği içini doldurunca tam olur die düşündüm uzun giysin biraz dimi:) ama en çok duyduğum sakın fazla kıyafet alma oluyo benim bir de şöyle bi şansım var görümcemin bebeği şu an 6 aylık erkek ve kıyafetleri çok temiz yeni gibi o sayede yırtıyorum azcık tabi kendi heveslerimi karşılamak için alıyorum bişiler ve alırkende interneti çok kullanıyorum markafoni limango filan daha uygun olabiliyor en çok dikkat ettiğim tenine zarar vermiyecek dokumada olması çünkü babamız çocukken alerjikmiş geçen bebek görmeye gittim anne dizi diye bir şey var bilirsin belki ben yeni gördüm valla ana kucağı bilirdim de bunu bilmiyordum çok kullanışlı sallanabiliyor yanımızda uyudu uyanınca salladı annesi ipi vardı çok pratik aklıma gelenleri yazarım canım

Merhaba
bende ilk bebişime hamile olduğumu 27 eylül de öğrendim varya biran önce büyüsünde ultrasonda göreyim diye can atıorum.tabi öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

kızlaar selam.ben çok fena grip oldum 43:
sürünüyorum geceden beri.ağzımı bile kapatamıyorum nefes alamadığım için, burun akıntısı boğaz ağısı hepsi mevcut...
evden çıkmak istemediğim için dr a gitmiyorum...ateş olursa giderim .Allahım inşallah olmaz tabi..doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışıyorum işte..ıhlamur c vitamini vs..aman dikkat edin sizde kendinize..ben uzanayım biraz gidip..başım sanki düşecek:2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…