- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.161
24.haftada canım...28'İ bekliyorum bende heyecanla. 26 oluyoruz yarın inşallah bizde
o zaman 3 hafta sonra bende son 3 ayıma gireceğim
maşallah şaka maka ikimizde bayaa ilerlemişiz..sennle ilk tanıştığımızda ben küçücğktüm 8 haftalıktık.
ayy evet dimi taze anne anne adayları topiğindeydik:))13 haftalıkta bendim.maşşallah bizeRabbim doğum hikayelerimizi paylaşmayıda nasip etsin
amin cnm amin...seneye artık benim kızın resimlerini koyarım...benim makyaj malzemeleriyle heryerini boyar...
senn oğlunda evde araba,kamyon falan sürer ne güzel dimi
inşallah.süper valla.düşününce bile seviniyorum.oyuncak aldık gecen gün oğluma...mıckey mouse ama tulum giymişmavi erkek yani:))çok tatlı attım makinaya birde tertemiz oldu
iyi günlerde oynasın...
ayy ben yemek sonrası çok mayışıyorum..hiç halim dermanım yok..birazdan kalkıp çay demlicem..
ayıptır söylemesi bugün balık yedim..kızım ya sevdi ya sevmedi anlayamadım ama karnıma iğne gibi saplanıyor hareketleri..
afiyet olsunn...bende yeni içtim çayımı.benim sürekli dermanım yok.tam iyiyim diyorum diğer gün yine kötü...sürekli halsizim.grip mi olucam diyorum o da yok...bilemedim valla
tüm hormonlarmız süreki değişiyor,,,en önemlisi içimizde bir canlı bizden besleniyor,vücudumuz çok hızlı kan pompalıyor v.s bundan yorgun düşüyoruz...birazdan çıkarım netten tamam mı cnm.
tamam canım iyi bak kendine ve prensese:)
gnebkn kızım şehzadene slm yolladı
yok cnm o yapısal oluyor biraz...iyidir bebeğin..birkaç hafta sonra karnın birden çıkacak hiç merak etme sen
bu arada kaç kilosun,,ve kilo aldın mı??
meraba arkadaşlar yani hamiş baynlar benimde ilk hamileliğim 21+1 iz ,şubata mutlu günlerimizi yaşıycaz inşallah .bende şubatta anneliği tadacak olanlar diye bi konu açtım ama kimse gelmedi herkes burda heralde yada şubatta doğum yapacak oln yok neyse eeeeeee nasıl geçiyor.biz yavaş yavaş alışverişlere başlycz ama deneyimliler lütfen nelerden faydalandıklarnı ve ya nelere öncelik vermem gerektiğini söylerse sevinirim
ilk bebeğime hamileyim çok heyecanlı ve çok mutluyum...
daha acemi anne adayları olduğumuz için burada beraber ilerleyelim
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(table)