Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

işte o çizelge kısmını bulamıyorum yaa.profili tıklayınca neresinde kalıyoo.. sağ tıklayıp yapıştır diyorum.ama yapıştır seçeneği seçilemiyorr

işte o çizelge kısmını bulamıyorum yaa.profili tıklayınca neresinde kalıyoo.. sağ tıklayıp yapıştır diyorum.ama yapıştır seçeneği seçilemiyorr

en yukarda profilim kısmı var ya gir oraya kişisel tercih bölümünde var çizelge diye seçenek.çizelgenin yanındaki kalem işaretine tıkla yanı açılır zaten oraya yapıştır.

Son düzenleme:
en yukarda profilim kısmı var ya gir oraya kişisel tercih bölümünde var çizelge diye seçenek.çizelgenin yanındaki kalem işaretine tıkla yanı açılır zaten oraya yapıştır.

aa evet sonunda gördümm..uğraştırdım ikinizi de..teşekkür ederimm.. inş.olmuştur

ooo yolun yarısını bitirenler var :) aman Allahım sizin göbüşlerinizde pek bi yakışmıştır şimdik:)
biz daha yolun başındayız yaww... daha doktora bile gitmedm 1 hafta nasıl gecicek bakalım...
önce sağlığını düşünüyorum sonra cinsiyetini

ağzından bal damlıyor maşallah...hepimize inşallah...eccük özlediniz dimi beniii

kızıma çok talip var

özledik tabi özlemezmiyiz..hem sen benim gelinimi nerelere götürdün bakim...ve talip olanlar kimmiş.siinirlenirim bak...oğlum illa isterim diyo annesi başlık parası falan neyse verelim sen kızını bize ver olmaz mı??

kızımı renkli ultrasyonda gördüm
eşimle kararımız kızıma 50 yaşına kadar evlilik yok
oğlucuğuna söyle aşk meşk işlerine şimdi başlamasınkız anası olmak ne zormuş her yerde talip,,,dr amcamız kendi oğluna istiyor
bak kızıma

gören maşallah desin lütfen

ah cnm ahhh gün gün saymak çok zor....sağsağlim doğumlar nasip etsin rabbim hepimize inşallah.

bu arada bebeğin hayırlı olsun canım

hepinizin gözü aydın arkadaşlar benim de ilk bebeğim çok karmaşık duygular yaşıyorum çok mutlu olmakla beraber çokta endişeliyim şu sıralar. doğum şubat 17 gibi görünüyor ve ben bebeğime iyi bakabilecek miyim diye düşünmekteyim bir iki ay anneler yardımcı olacak ama sonrası kara bi delik benim için en çok korktuğum şeylerden biri de göbek bağı daha neler var da zamanla içimi dökcem inş.:) Allah hepimizin evladını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. ömürleri uzun hayatları mutlu olsun inşaallah tüm meleklerimizin

kocaman bi MAŞALLAH kızına annesiAllah nazarlardan korusun..bende 28 haftayı bekliyorum renkli için..yani 4 boyutlu için bakalım bizim ufaklık neler yapıyor...birde bugün azcık hareket ediyor takıldım ona(herhalde yorgun bugün oğluşum

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin.korkma annelik içgüdüsüyle herşeyin üstesinden gelirsin...

Merhaba ilk hamileliğim şuan 18. hafta içerisindeyiz üçlü tarama testi yaptı doktorum nöral tüp defekti afp (mom;3,87) riskli bölgededir diyor raporda.Doktorum korkulacak birşey olmadığını ultrasonda herhangi bir anormalik görmediğini yinede içimiz rahat etsin diyorsanız renkli ultrasona baktırın dedi.Bebeğime birşey olmasından çok korkuyorum 20 gün öncede düşük tehlikem vardı rahim ağzında 1 parmak açıklık var dedi doktorum rahim ağzına serklaj uyguladı şimdide tarama testi bu şekilde aranızda bu durumla karşılaşan oldumu moralim çok bozuluyor....

tşk cnm... annesi bebeğinin gitgide uyku düzeni normale dönüyordur...dogum yaklaştıkça bebekler dah çok uyuyorlar...ondan hareket etmiyordur

cnm bebeğin hayırlı olsun...benim başıma böyle birşey gelmedi...sen kendini çok yorma bol bol dinlen.

gunebkn bugun çok bekledim gelsende muhabbet etsek diye:83::83::83:

ama gelmedin..biz kızımla gariban gariban oturduk burda

şimdi kocacık gelecek ben yemek yapmaya kalkacağım...şimdide sen yanlız kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…