- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Tamam pazartesi gideyim o zaman hastaneye hepsi bi arada çıksınBende gonalf 450 den 75 cc den 9 gun vuruldum canm
2 gun sonra da aşılama oldu
Yani benim hesabima göre de yumurtlama günü aşılama oldum:))
Bence bekleme reglını kan ver gitsin yaa
Sen dinle beni arkadasm:))
Pcs testini bende tam hatırlayamıyorum ama genetik hastalıklardı sanırımTamam pazartesi gideyim o zaman hastaneye hepsi bi arada çıksınvalla avazım çıktığı kadar imdattttt diye bağırasım var yaş oldu 37 ocak 14 doğum günüm belki bana hediye olur mercimeğim
Tamam pazartesi gideyim o zaman hastaneye hepsi bi arada çıksınvalla avazım çıktığı kadar imdattttt diye bağırasım var yaş oldu 37 ocak 14 doğum günüm belki bana hediye olur mercimeğim
[/edUOTE]
Ayy edammmmmm
Benmde yas 35 ve 14 Ocak'ta evlilik yıl dönümümüz biliyormusun
Bende hep bebişim olsun da 14 ocak için hediyemiz olsun diyordum
Bi 14 ocakçı da sen cıktın:)
İsmimiz de benziyor kız bende seda
AMİN amin edam inşallah yaaMemnun oldum canım o zaman inşallah hediyelerimiz bizimle olur
İnşallah kan da veremedim sağlık ocağı öğleden sonra almıyormuş ama evdeki testler negatifAaaa deme yaaaa
Ama burda okumuştum adet sancıları çekip hamiş olanları
Ayy inşallah bebişin seninledir
Ay gerçekten mi ya bacağım ağrıyor aynı adet olacak gibi gaz var bağırsaklarım hareketlendi kasık bel ağrısı hepsi adet öncesi olan şeyler benim acayip canım sıkkınBende de adet sancısı olmuştu kesin adet olacağım demiştim endişelenme
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlarrrr iki kese göründüsizler icin de dua ediyorum insallah hepimiz sağlıkla hayırla kavusuruz bebislerimize
Ozaman yarn sabah hemen ver canm kan garanti cünkü, sıkma canınıİnşallah kan da veremedim sağlık ocağı öğleden sonra almıyormuş ama evdeki testler negatif
Benim de birebir böyleydi dizlerim belim ağrıyordu absürt derecede gazım vardıAy gerçekten mi ya bacağım ağrıyor aynı adet olacak gibi gaz var bağırsaklarım hareketlendi kasık bel ağrısı hepsi adet öncesi olan şeyler benim acayip canım sıkkın
Ayyy öyle mi dersin dilayy inşallah yaaBenim de birebir böyleydi dizlerim belim ağrıyordu absürt derecede gazım vardıregl ağrısı da başlayınca eşime mesaj attım bu da gol değil maalesef diye. Hatta işteydim lavaboya gittim çok çok açık pembe leke var gibi geldi peçetede moralim o kadar bozuldu ki işten çıkıp test aldım tekrar lavaboya gittim zorla 2-3 damla yaptım da test yaptım silik cizgi cıktı bence gebelikle regli ayırmak cok cok zor o yüzden hic canınızı sıkmayın
Ya işte benim evdeki testler de negatif çıkıyor ya o da moralimi bozuyor. 25 aralıkta oldum aşılama adetime normal şartlarda 6-7 gün var ama zaten çatlatmadan sonra iki hafta içinde adet olunuyor düzenini değiştiriyor ya o iğne ama moralim bozuk sabah akşam test yapar oldumBenim de birebir böyleydi dizlerim belim ağrıyordu absürt derecede gazım vardıregl ağrısı da başlayınca eşime mesaj attım bu da gol değil maalesef diye. Hatta işteydim lavaboya gittim çok çok açık pembe leke var gibi geldi peçetede moralim o kadar bozuldu ki işten çıkıp test aldım tekrar lavaboya gittim zorla 2-3 damla yaptım da test yaptım silik cizgi cıktı bence gebelikle regli ayırmak cok cok zor o yüzden hic canınızı sıkmayın
Deli çıkıcaz biz bu iştenOzaman yarn sabah hemen ver canm kan garanti cünkü, sıkma canını
Bak benimde ağrılarm başladı hafiften
Bence hic test yapma cok erken su anda döllenme olacak sonra bebis rahim duvarına tutunmaya baslayacak ki beta artsın. Benim asılamanın 14. Günü 220 cıktı beta o bile baya düsük. Bir de erken öğrenince de stresli oluyor sürekli hastanedeydim ben günde 2 kez gittiğim oldu lekelenmelerim vardı beta artacak mı düsecek mi kimyasal mı dıs gebelik mi diye diye kendimi yedim. Hala da korkuyorum kalp atısını duymadık 3 hafta sonra anca duyulurmus.Ya işte benim evdeki testler de negatif çıkıyor ya o da moralimi bozuyor. 25 aralıkta oldum aşılama adetime normal şartlarda 6-7 gün var ama zaten çatlatmadan sonra iki hafta içinde adet olunuyor düzenini değiştiriyor ya o iğne ama moralim bozuk sabah akşam test yapar oldum
Ayyy ne güzel senin adına çok sevindim Rabbım hayırlı sağlıkla kucağına ağlamayı nasip etsinBence hic test yapma cok erken su anda döllenme olacak sonra bebis rahim duvarına tutunmaya baslayacak ki beta artsın. Benim asılamanın 14. Günü 220 cıktı beta o bile baya düsük. Bir de erken öğrenince de stresli oluyor sürekli hastanedeydim ben günde 2 kez gittiğim oldu lekelenmelerim vardı beta artacak mı düsecek mi kimyasal mı dıs gebelik mi diye diye kendimi yedim. Hala da korkuyorum kalp atısını duymadık 3 hafta sonra anca duyulurmus.
Aynen valla sormaDeli çıkıcaz biz bu işten
Ahh hep stres hepp kafaya tak düşün ancaBence hic test yapma cok erken su anda döllenme olacak sonra bebis rahim duvarına tutunmaya baslayacak ki beta artsın. Benim asılamanın 14. Günü 220 cıktı beta o bile baya düsük. Bir de erken öğrenince de stresli oluyor sürekli hastanedeydim ben günde 2 kez gittiğim oldu lekelenmelerim vardı beta artacak mı düsecek mi kimyasal mı dıs gebelik mi diye diye kendimi yedim. Hala da korkuyorum kalp atısını duymadık 3 hafta sonra anca duyulurmus.
Ben hic belirti olmasa endiselenirdim sende bir seyler oluyor belli kiValla karın ağrım bel ağrım bacak ağrım kalçamdaki batma hepsi bir olmuş içimde yeşerttiğiniz umudu söndürmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?