İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Bütün msjlarınızı okudum duramadım bende kayıt oldum sizin durumunuz nasıl kacıncı gununuzdesıniz acaba
Benim 7.günüm aşılamada canm
Reglime de 8 gün var
Benim de hafif regli ağrıları başladı
Bakalım artık sonuç ne olacak Bılmıyorum
Senin hikayen nedir

Benim yaşım 33 bir tane oğlum var sekiz yaşında dokuz ay ara ile amh değerim de değişiklik oldu buna anlam veremiyorum bu değer yükselebiliryor mu
AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023

Benim yaşım 33 bir tane oğlum var sekiz yaşında dokuz ay ara ile amh değerim de değişiklik oldu buna anlam veremiyorum bu değer yükselebiliryor mu
AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023
Benim 2.47 olan amh 4.5 e yükselmiş pcos tanısı konuldu ama tek yumurta gelişiyor bende düzenli sekilde reglim gecikmiyor yumurtam catlıyor. Amh pcos yüzünden yükselebiliyormus.

Dur bakalım belki kanamaya dönmez bende 4 gün geldi kahverengi leke
İş çıkışı dolmuşta ağladığımı kimse görmesin diye savaş verdim gerçekten ve ben aşılama olduğu gün çok ağır ateşli hastalandım bir hafta yandım ateşler içinde ilaç almadım hala hastayım üstüne lekeyi görünce mahvoldum tamam bekliyordum bu sonucu belirtilerden ve negatif testlerden ama insan görünce yine mahvoluyor

Benim 7.günüm aşılamada canm
Reglime de 8 gün var
Benim de hafif regli ağrıları başladı
Bakalım artık sonuç ne olacak Bılmıyorum
Senin hikayen nedir
Bende pco artı tiroid var yumurtalarö kendılıgınden buyumuyor esımde bi sorun yok 1 senedır falan bi tedavı surecım vardı asılama dedı doktorum ılk defa denedık bılmıyorm hepımızın hakkında hayırlısı

Oyy hadi hayırlısı hakkında canm
Kaçıncı günün bgn
İnşallah Rabbim nasip etsin

AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023
Yükselebiliyor mu benim hiç bilgim yok, ama düşük amh ile çok hamile kalan duydum

Kızlar ben aşılama olmuştum tutmuştu ama şuan düşük yapıyorum ve ağrım çok acaba aşılama tutttuktan sonra kaç ay sonra tekrar denemek lazım

Çok geçmiş olsun.
Ben de dün yaptırdım aşılama.Doktorum aşılamalarda dış gebelik ihtimali var bu sebeple akşam da doğal yolla ilişki yaşayın dedi.
Bakalım tutacak mı
Selam bu arada test yaptn mı canm sen merak ettim de durumunu

Canım naptın lekelenme devam etti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…