- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Benimde regli agrıları başladı elendimValla karın ağrım bel ağrım bacak ağrım kalçamdaki batma hepsi bir olmuş içimde yeşerttiğiniz umudu söndürmeye çalışıyor
O ağrılar bende de var ama birde ateşim yüksek bir anda ateş basıyor elim ayağım resmen yanıyor normal mi acabaBenimde regli agrıları başladı elendim
Ben de tam tersi olmasa mutlu olurdum en azından her ayki den farklı bişey oluyor diyeBen hic belirti olmasa endiselenirdim sende bir seyler oluyor belli ki
Ben erken gebelik dahil evdeki testler de negatif çıktığı için olmadığını düşünüyorum dur karartma içiniBenimde regli agrıları başladı elendim
Ah ah nasıl üzlülmem kızBen erken gebelik dahil evdeki testler de negatif çıktığı için olmadığını düşünüyorum dur karartma içini
Valla kuzum inan artk hangisi normal hangisi değil bilmiyorumO ağrılar bende de var ama birde ateşim yüksek bir anda ateş basıyor elim ayağım resmen yanıyor normal mi acaba
Bizd nedensiz infertilite , sperm testi normaldi benimde yumurtlamam amh tüpler vs herşey normaldi.1 yıl denedik olmayınca dr yaşım 39 olduğu için tüp önerdi ama önden 1 kere aşılama deneyelim dedi yinede, ve oldu çok şükür şimdi bir kızım var 40 mız çıktıSizin sorununuz neydi benim amh düşük asılma değil tüp yaptır diyorlar bu ay femara ve çatlatma oldu bakalım bı daha ki ay naparim bilmem
Görünce böyle mesajlar hemen yazmak istiyorum,çünkü aynı duygular aynı yollardan geçtik, benimde adet belirtileri vardı hatta tutmadı adet olucam diye üzülmüştüm, ama tuttu:)) bu arada burdanyıllarca gebelik belirtileri bende aradım yazdık konuştuk, göğüs şişmesi kasık batması şu bu hikaye bence , hamilelik belirtileri bizlerin burda konuştuğu tüm belirtiler çok sonra çıkıyot gerçekten.İnşallah sizinde tutar,isteyen herkese nasip etsin Allah’ımBenim büğün aşılama 10.günüm düne kadar belirtilerim vardı ama dün hepsi gitti ve adet olacakmış gibi hissediyorum
Selam canm maşallah yaaa darısı bizeeeBizd nedensiz infertilite , sperm testi normaldi benimde yumurtlamam amh tüpler vs herşey normaldi.1 yıl denedik olmayınca dr yaşım 39 olduğu için tüp önerdi ama önden 1 kere aşılama deneyelim dedi yinede, ve oldu çok şükür şimdi bir kızım var 40 mız çıktı
Femara kullandım,ovitrella ve sonrası yıkanan spermler ile aşılama yaptı , amh düşük bir yakınım yaşıda oldukça gençti tüp denemeleri başarısız oldu çok uğraştılar sonrasında kendiliğinden hamile kaldı,inşallah sizin içinde hayırlısıyla bir evladınız olur umudu kaybetmemek lazım
Benim de önceden başlar ve bayağıdır da var ağrılarım benim de yaş 38 olacak ekim ayı geldi mi şu an kasıpım ağrıyor sabah yine etken gebelik testi yaptım yine negatif bekle sen biraz test falan daha hiç yapmadın sen dur bi belki pozitif çıkacak sendeAh ah nasıl üzlülmem kız
Emeklerimize mi yanayım umutlarımıza mı
Yoksa yaşım gidiyor ona mıı..
Reglime 8 gün var ama malesef her ay benim zatn 9,10 gün önceden başlardı ağrılarm belli eder yani kendini..
Bebeim Peki senin kaç günün oldu aşılamada ve regli ne kaç günün vardı kiii..Benim de önceden başlar ve bayağıdır da var ağrılarım benim de yaş 38 olacak ekim ayı geldi mi şu an kasıpım ağrıyor sabah yine etken gebelik testi yaptım yine negatif bekle sen biraz test falan daha hiç yapmadın sen dur bi belki pozitif çıkacak sende
Valla artik bıraktım olursa da olmazsa da hayırlısı migren atakları geçiyorum düşünmekten iğne ucu kadar bir belirti aramıyorum varsa zaten 4 gün sonra belli olacak yoksa da bir daha denerimValla kuzum inan artk hangisi normal hangisi değil bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerini alırz
Valla kuzum inan artk hangisi normal hangisi değil bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerini alırz
Bende belirti aramıyorum kız ama regli agrm olunca tamam dedim buda hüsranValla artik bıraktım olursa da olmazsa da hayırlısı migren atakları geçiyorum düşünmekten iğne ucu kadar bir belirti aramıyorum varsa zaten 4 gün sonra belli olacak yoksa da bir daha denerim
4 gün sonra regli günün mü test günün müValla artik bıraktım olursa da olmazsa da hayırlısı migren atakları geçiyorum düşünmekten iğne ucu kadar bir belirti aramıyorum varsa zaten 4 gün sonra belli olacak yoksa da bir daha denerim
Canım 25 aralıkta aşılama oldum aşılama günü dahil 12 gün oldu. Normal adetime tam 6 gün var ama yapılan iğnelerden dolayı aşılamadan sonra 14 gün içinde olunuyormuş adet zaten tutmazsa ve hiçbir aydan farkı yok belirtilerimin. Üstelik testler de negatif.Bebeim Peki senin kaç günün oldu aşılamada ve regli ne kaç günün vardı kiii..
Evet ben hiç test yapmadm
Ah ah yaş geçiyo canm ben daha da aşılama denemeem tüp e geçerim
Acaba kana mı baktrsan canmCanım 25 aralıkta aşılama oldum aşılama günü dahil 12 gün oldu. Normal adetime tam 6 gün var ama yapılan iğnelerden dolayı aşılamadan sonra 14 gün içinde olunuyormuş adet zaten tutmazsa ve hiçbir aydan farkı yok belirtilerimin. Üstelik testler de negatif.
Canım 25 aralıkta aşılama oldum aşılama günü dahil 12 gün oldu. Normal adetime tam 6 gün var ama yapılan iğnelerden dolayı aşılamadan sonra 14 gün içinde olunuyormuş adet zaten tutmazsa ve hiçbir aydan farkı yok belirtilerimin. Üstelik testler de negatif.
Amin canim en son tımarhanelik olacaz korkarım kafada huni göbekler de yastıkBende belirti aramıyorum kız ama regli agrm olunca tamam dedim buda hüsran
Eee bende öyle basm agrıyo sürekli
Allahm ne zor bir imtihân bu
Dilerim Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştutur
Test günüm reglim 16 17 si4 gün sonra regli günün mü test günün mü
Amin canim en son tımarhanelik olacaz korkarım kafada huni göbekler de yastık
Test günüm reglim 16 17 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?