İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

eşimde sperm hareketliliğinde problem vardı ilaç kullandı benimde tek tüpüm kapalıydı hsg ile açıldı bakalım inşallah ilk aşılamada tutar :-*

eşimde sperm hareketliliğinde problem vardı ilaç kullandı benimde tek tüpüm kapalıydı hsg ile açıldı bakalım inşallah ilk aşılamada tutar :-*
Yaa inşallah canım benim eşimde varikosel var hızı felan normal yıkamadan sonra bayaaa %85 ileri hızlı oldu. Bugün 6. Günüm bende 5 aylık evliyim bir şeyler insanın içine doğar ya muayene olayım diye gittik bununla karşılaştık

Sen daha çok yenisin ya ben 2 senelik evliyim canım aşılama nasıl geçti aşılamadan sonra özel birşey yaptınmı ne yaptın aşılama esnası ne kadar sürüyo

Sen daha çok yenisin ya ben 2 senelik evliyim canım aşılama nasıl geçti aşılamadan sonra özel birşey yaptınmı ne yaptın aşılama esnası ne kadar sürüyo
Aşılamam benim zordu ya korkutmak istemem çoğu insan rahattı diyorlar. Ama ben kendimi kastım 5 dklık bir işlem. 20-30 dk uzandım sonra o ğün ağrım oldu ağır kaldırmadım ztn yürümekte zorlanmıştım. Bakalım 2 gündür arada kasık ağrım oluyo göğüs ucuma sızı geliyo bunlar belki iğnenin etkisi . Aşılamaya birde idrarın sıkışık git ben biraz evhamlıyım akşama kadar lavaboya gitmedim

rahim filminden zor değildir diye düşünüyrım çunku asırı zordu benim . senin kaçıncı gününn

Benim 6. Günüm doktorum 13-14. Ğün kan ver dedi reglime tam 2 hafta var 20 şubat günü eşimin doğum günü o günden 1 önceki gün yapmayı düşünüyorum birazda korkuyorumm. Tüplerin açık kapalı anlaşılmıyo mu bi belirtisi var mıydı

Merhaba aşılama yaptin mi bende yapmayı düşünüyorum

merhaba ben de cumartesi oldum 3.günüm bugün hepimiz bebeklerimize kavusalım inşallahh

selam kızlarrr, şu an adetin ikinci günündeyim gonalf 900 ve femara yazıldı 4 gün sonra doktor kontrole çağırdı aşılama deneyeceğiz. HSG sorun yok iki tüpte açık eşimde ileri hız ve morfoloji problemi vardı ama doktor vitaminle düzelir dedi bakalım inşallah olur klomen ovitrelle denedik iki ay olmadı. Sizlerde son durum nedir burayı canlandırsak yine baştan sona okudum birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…