- 7 Kasım 2023
- 53
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Aynı gün yaptirmisiz :))Bende bugün yaptırdım sen ne zaman yaptırıyorsuun beraber bekleyelim
Size basıl bir tedavi uyguluyorlarAynı gün yaptirmisiz :))
Peki doktorunuz be dedi. Bence önemli olan onun yorumuBende adeti bekliyorum olmak için tek tüp açık diğeri sızıntı şeklinde geçiş var eşimin sperm satışı düşük bu şartlar da nasıl olur bilmiyorum of of
Bende pkos var gonalf ve femara kullandim yumurta gelişimi icin sonra ovitrelle vurdumSize basıl bir tedavi uyguluyorlar
Haırlısı olsun inş olumlu olurBende pkos var gonalf ve femara kullandim yumurta gelişimi icin sonra ovitrelle vurdum
Deneyelim dediPeki doktorunuz be dedi. Bence önemli olan onun yorumu
Nasılsınız agrınız sızınız varmı nerede yaptırdınızDeneyelim dedi
Daha yaptırmadım adeti bekliyorumNasılsınız agrınız sızınız varmı nerede yaptırdınız
Hayırlısı olsun simdiden buradan haberleşelimDaha yaptırmadım adeti bekliyorum
Hayırlısı olsun değerleniz be durumdaydıMerhaba bende aşılama oldum 6 Aralık'ta oldum bekliyorum pcos var bendede
Nasıl geçti acı varmıydı lütfen tecrübelerinizi paylaşın bide sorununuz neydi şimdiden tşkMerhaba bende aşılama oldum 6 Aralık'ta oldum bekliyorum pcos var bendede
Ayy inşallah hayirli sonuclar alirsiniz bendede cift taraftada pkos var kac yumurtaniz vardiMerhaba bende aşılama oldum 6 Aralık'ta oldum bekliyorum pcos var bendede
İşlem esnasında ağri yasamadim ama idrara sıkışık olmak beni çok zorladı. Bide bi yandan ustten ultrasonla bastiriyor bi yandan asagida spekulum var zaten idrara sıkışığım kasiklarim falan agriyor falan bilmiyorum ben o konuda biraz zorlandim islemde cok kisa suruyor zaten ama herkes ayni degil insallah sizinki kolay gecerNasıl geçti acı varmıydı lütfen tecrübelerinizi paylaşın bide sorununuz neydi şimdiden tşk
Amin inşallah hepimiz o guzel haberi alalim insallah :)Haırlısı olsun inş olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?