• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Ben erken gebelik dahil evdeki testler de negatif çıktığı için olmadığını düşünüyorum dur karartma içini
Ah ah nasıl üzlülmem kız
Emeklerimize mi yanayım umutlarımıza mı
Yoksa yaşım gidiyor ona mıı..
Reglime 8 gün var ama malesef her ay benim zatn 9,10 gün önceden başlardı ağrılarm belli eder yani kendini..

Sizin sorununuz neydi benim amh düşük asılma değil tüp yaptır diyorlar bu ay femara ve çatlatma oldu bakalım bı daha ki ay naparim bilmem
Bizd nedensiz infertilite , sperm testi normaldi benimde yumurtlamam amh tüpler vs herşey normaldi.1 yıl denedik olmayınca dr yaşım 39 olduğu için tüp önerdi ama önden 1 kere aşılama deneyelim dedi yinede, ve oldu çok şükür şimdi bir kızım var 40 mız çıktı🙏🏻
Femara kullandım,ovitrella ve sonrası yıkanan spermler ile aşılama yaptı , amh düşük bir yakınım yaşıda oldukça gençti tüp denemeleri başarısız oldu çok uğraştılar sonrasında kendiliğinden hamile kaldı,inşallah sizin içinde hayırlısıyla bir evladınız olur umudu kaybetmemek lazım🙏🏻🙏🏻

Benim büğün aşılama 10.günüm düne kadar belirtilerim vardı ama dün hepsi gitti ve adet olacakmış gibi hissediyorum
Görünce böyle mesajlar hemen yazmak istiyorum,çünkü aynı duygular aynı yollardan geçtik, benimde adet belirtileri vardı hatta tutmadı adet olucam diye üzülmüştüm, ama tuttu:)) bu arada burdanyıllarca gebelik belirtileri bende aradım yazdık konuştuk, göğüs şişmesi kasık batması şu bu hikaye bence , hamilelik belirtileri bizlerin burda konuştuğu tüm belirtiler çok sonra çıkıyot gerçekten.İnşallah sizinde tutar,isteyen herkese nasip etsin Allah’ım🙏🏻

Bizd nedensiz infertilite , sperm testi normaldi benimde yumurtlamam amh tüpler vs herşey normaldi.1 yıl denedik olmayınca dr yaşım 39 olduğu için tüp önerdi ama önden 1 kere aşılama deneyelim dedi yinede, ve oldu çok şükür şimdi bir kızım var 40 mız çıktı🙏🏻
Femara kullandım,ovitrella ve sonrası yıkanan spermler ile aşılama yaptı , amh düşük bir yakınım yaşıda oldukça gençti tüp denemeleri başarısız oldu çok uğraştılar sonrasında kendiliğinden hamile kaldı,inşallah sizin içinde hayırlısıyla bir evladınız olur umudu kaybetmemek lazım🙏🏻🙏🏻
Selam canm maşallah yaaa darısı bizeee
Benimde yaş 35 sebepsiz inferilite var
İlk asılamamı denedim bgn 7.günüm regli ağrılarm başladı yavaştan tutmadı sanrm cok mutsuzum 😓😥

Ah ah nasıl üzlülmem kız
Emeklerimize mi yanayım umutlarımıza mı
Yoksa yaşım gidiyor ona mıı..
Reglime 8 gün var ama malesef her ay benim zatn 9,10 gün önceden başlardı ağrılarm belli eder yani kendini..
Benim de önceden başlar ve bayağıdır da var ağrılarım benim de yaş 38 olacak ekim ayı geldi mi şu an kasıpım ağrıyor sabah yine etken gebelik testi yaptım yine negatif bekle sen biraz test falan daha hiç yapmadın sen dur bi belki pozitif çıkacak sende

Benim de önceden başlar ve bayağıdır da var ağrılarım benim de yaş 38 olacak ekim ayı geldi mi şu an kasıpım ağrıyor sabah yine etken gebelik testi yaptım yine negatif bekle sen biraz test falan daha hiç yapmadın sen dur bi belki pozitif çıkacak sende
Bebeim Peki senin kaç günün oldu aşılamada ve regli ne kaç günün vardı kiii..
Evet ben hiç test yapmadm
Ah ah yaş geçiyo canm ben daha da aşılama denemeem tüp e geçerim

Valla kuzum inan artk hangisi normal hangisi değil bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerini alırz
Valla artik bıraktım olursa da olmazsa da hayırlısı migren atakları geçiyorum düşünmekten iğne ucu kadar bir belirti aramıyorum varsa zaten 4 gün sonra belli olacak yoksa da bir daha denerim 😀
Valla kuzum inan artk hangisi normal hangisi değil bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerini alırz

Valla artik bıraktım olursa da olmazsa da hayırlısı migren atakları geçiyorum düşünmekten iğne ucu kadar bir belirti aramıyorum varsa zaten 4 gün sonra belli olacak yoksa da bir daha denerim 😀
Bende belirti aramıyorum kız ama regli agrm olunca tamam dedim buda hüsran
Eee bende öyle basm agrıyo sürekli
Allahm ne zor bir imtihân bu
Dilerim Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştutur

Bebeim Peki senin kaç günün oldu aşılamada ve regli ne kaç günün vardı kiii..
Evet ben hiç test yapmadm
Ah ah yaş geçiyo canm ben daha da aşılama denemeem tüp e geçerim
Canım 25 aralıkta aşılama oldum aşılama günü dahil 12 gün oldu. Normal adetime tam 6 gün var ama yapılan iğnelerden dolayı aşılamadan sonra 14 gün içinde olunuyormuş adet zaten tutmazsa ve hiçbir aydan farkı yok belirtilerimin. Üstelik testler de negatif. 😕

Canım 25 aralıkta aşılama oldum aşılama günü dahil 12 gün oldu. Normal adetime tam 6 gün var ama yapılan iğnelerden dolayı aşılamadan sonra 14 gün içinde olunuyormuş adet zaten tutmazsa ve hiçbir aydan farkı yok belirtilerimin. Üstelik testler de negatif. 😕
Acaba kana mı baktrsan canm
Çünku bana doktorum 12,13.gün test yapabilrsn demişti
Ben 12 günüm de kan vermeyi düşünüyorum
Ayy keşke bir mucize olsa bebişlerimiz bizimle olsa
O kadar cok umutlanmıştm ki..

Eklentiler

• IMG_20240105_141128.jpg
    IMG_20240105_141128.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 32
Bende belirti aramıyorum kız ama regli agrm olunca tamam dedim buda hüsran
Eee bende öyle basm agrıyo sürekli
Allahm ne zor bir imtihân bu
Dilerim Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştutur
Amin canim en son tımarhanelik olacaz korkarım kafada huni göbekler de yastık 🙈

Back