- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
- Konu Sahibi gwenstefani
Benim büğün aşılama 10.günüm düne kadar belirtilerim vardı ama dün hepsi gitti ve adet olacakmış gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet ağrılarına benzer agrılar olabiliyormuş canmBenim büğün aşılama 10.günüm düne kadar belirtilerim vardı ama dün hepsi gitti ve adet olacakmış gibi hissediyorum
Hadi inşallah güzel haberlerini aliriz seninde benimde çarşamba günü test günüm ama ben adet olmazsam cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ya nasip diyip beklemeye devamRegli ağrısı çekmişti oda canm
Sizn kaçıncı gününüz bir kaç konunuzu gördüm ama fikrim yoktu cvp yazamadım size
Aminn amin kuzum
Canm benim doktorum 12.13.gün testt yapabilirsin dedi
Bu durumda Çarsamba kan vermeyi düşünüyorum ben
Tamam canım sağolunAdet ağrılarına benzer agrılar olabiliyormuş canm
İstersen cumartesi kan da baktr sende
Q
12.gününde
Benim ilk günler aşırı uykum gelmişti ve göğüs hassasiyetim normalde regl günü yaklaşınca geçer ama hiç geçmedi. Kasığıma sancı giriyordu arada. Aşılamanın 12. Günü de baya regl sancısı başladı dedim olmadı kesin bi test yapayım emin olayım. Sonra silik çizgi çıktı. Bence sürekli uyku hali ve geçmeyen göğüs ağrısı en farklı belirtimdiMerhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayy ben asla bekleyemem nasl bekleyeceksın kii, ☺Hadi inşallah güzel haberlerini aliriz seninde benimde çarşamba günü test günüm ama ben adet olmazsam cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ya nasip diyip beklemeye devam
güzel hamişBenim ilk günler aşırı uykum gelmişti ve göğüs hassasiyetim normalde regl günü yaklaşınca geçer ama hiç geçmedi. Kasığıma sancı giriyordu arada. Aşılamanın 12. Günü de baya regl sancısı başladı dedim olmadı kesin bi test yapayım emin olayım. Sonra silik çizgi çıktı. Bence sürekli uyku hali ve geçmeyen göğüs ağrısı en farklı belirtimdi
Ah bebeim bende bazen öyle düşünüyorum belim faln ağrıyo27sinde oldum, beklemedeyiz bakalım. Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Ah bebeim bende bazen öyle düşünüyorum belim faln ağrıyo
Ama ümitsiz olmayalım Allah büyük
ben hiç yapmadm o testlerden kızzDün test yaptım negatife dönmüş en azından onu öğrendim.
Beklemekte başka elimizden ne geliyor ki canım negatif görmek istemiyorum artık zaten adet olacak gibiyim ara ara kasik ağrılarım oluyor iki gün öncede belim ve bacaklarımda ağrım oldu oluyorum dedim sabaha ağrım geçmişti bu sabahta mide bulantisiyla uyandım bakalım nolacakAyy ben asla bekleyemem nasl bekleyeceksın kii, ☺
Aminnn âmin güzelim
Oyy yaa benim de bgn belim ağrıyor acıkçası biraz modum düştü amaa elden ne gelir beklemekten baska haklsnBeklemekte başka elimizden ne geliyor ki canım negatif görmek istemiyorum artık zaten adet olacak gibiyim ara ara kasik ağrılarım oluyor iki gün öncede belim ve bacaklarımda ağrım oldu oluyorum dedim sabaha ağrım geçmişti bu sabahta mide bulantisiyla uyandım bakalım nolacak
Oyy yaa benim de bgn belim ağrıyor acıkçası biraz modum düştü amaa elden ne gelir beklemekten baska haklsn
İnan bende yoruldum tükendim n
Evet evet tek care beklemekHakkımızdan hayırlısı artık beklemekten başka çaremiz yok testte yapamıyorum çünkü benim evdeki testlerde çıkmıyor 1 hafta daha bekleyeceğim 9 unda test günüm ama bekleyeceğim 11 ine kadar
Valla aynı artık yeter diyorum olmazsa vazgeçmeyi düşünüyorum demek ki hayırlısı buymuş diyorum ama bir tarafımda eda bir kez daha dene diyor hiç bir belirtim yok regli günüm de ayın 17 si çokta var bilemiyorum artık var mı yok mu ama biran önce sonuç görmek istiyorumEvet evet tek care beklemek
Hayırlısı vlla edacıgm
Ama zor süreç vala yıprattı beni
Aa cidden senin çok varmş regliyeValla aynı artık yeter diyorum olmazsa vazgeçmeyi düşünüyorum demek ki hayırlısı buymuş diyorum ama bir tarafımda eda bir kez daha dene diyor hiç bir belirtim yok regli günüm de ayın 17 si çokta var bilemiyorum artık var mı yok mu ama biran önce sonuç görmek istiyorum
Evet benim ilaç kullanımım asilamam toplam 8 gün sürdü gonalf 900 günlük 75 cc vuruldum ve çok hızlı cevap verdi iğneye adet günümü mu beklesem test için yoksa 9 unda gidip test mi versem yarin pcs testi istemişti doktor ona gidecem beta da istesem mi ne dersinAa cidden senin çok varmş regliye
Benim 13 ü regli günüm valla bnde de bgn bel agrıları başladı kuzummm ama sakın pes etme bnce, bi arkadaşım 4.tüp bebekte kavuştu evladına
Ben şahsen bu tutmasn reglim de ikinci aşılamamı olcam
Bende gonalf 450 den 75 cc den 9 gun vuruldum canmEvet benim ilaç kullanımım asilamam toplam 8 gün sürdü gonalf 900 günlük 75 cc vuruldum ve çok hızlı cevap verdi iğneye adet günümü mu beklesem test için yoksa 9 unda gidip test mi versem yarin pcs testi istemişti doktor ona gidecem beta da istesem mi ne dersin