- 30 Ocak 2024
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
Ayy hadi inşallah canımm eşinde ya da sende problem var mııyarın aşılama olacağımmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah canımm eşinde ya da sende problem var mııyarın aşılama olacağımmm :)
Yaa inşallah canım benim eşimde varikosel var hızı felan normal yıkamadan sonra bayaaa %85 ileri hızlı oldu. Bugün 6. Günüm bende 5 aylık evliyim bir şeyler insanın içine doğar ya muayene olayım diye gittik bununla karşılaştıkeşimde sperm hareketliliğinde problem vardı ilaç kullandı benimde tek tüpüm kapalıydı hsg ile açıldı bakalım inşallah ilk aşılamada tutar :-*
Aşılamam benim zordu ya korkutmak istemem çoğu insan rahattı diyorlar. Ama ben kendimi kastım 5 dklık bir işlem. 20-30 dk uzandım sonra o ğün ağrım oldu ağır kaldırmadım ztn yürümekte zorlanmıştım. Bakalım 2 gündür arada kasık ağrım oluyo göğüs ucuma sızı geliyo bunlar belki iğnenin etkisi . Aşılamaya birde idrarın sıkışık git ben biraz evhamlıyım akşama kadar lavaboya gitmedimSen daha çok yenisin ya ben 2 senelik evliyim canım aşılama nasıl geçti aşılamadan sonra özel birşey yaptınmı ne yaptın aşılama esnası ne kadar sürüyo
rahim filminden zor değildir diye düşünüyrım çunku asırı zordu benim . senin kaçıncı gününnAşılamam benim zordu ya korkutmak istemem çoğu insan rahattı diyorlar. Ama ben kendimi kastım 5 dklık bir işlem. 20-30 dk uzandım sonra o ğün ağrım oldu ağır kaldırmadım ztn yürümekte zorlanmıştım. Bakalım 2 gündür arada kasık ağrım oluyo göğüs ucuma sızı geliyo bunlar belki iğnenin etkisi . Aşılamaya birde idrarın sıkışık git ben biraz evhamlıyım akşama kadar lavaboya gitmedim
rahim filminden zor değildir diye düşünüyrım çunku asırı zordu benim . senin kaçıncı günün
Merhaba aşılama yaptin mi bende yapmayı düşünüyorumMerhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz