- Konu Sahibi gwenstefani
-
Çok fena adet sancım var olmayacak sanırım benimEvet canm bizde eşimle öyle düşündük olmazsa tekrar aşılama deneriz diye:))
Aaaa deme yaaaaÇok fena adet sancım var olmayacak sanırım benim
Ayy inşllah bize de nasip olsun annelik dua edin canlarımmm☺Bende de adet sancısı olmuştu kesin adet olacağım demiştim endişelenme
AaaaaaaaaaaaaKızlarrrr iki kese göründüsizler icin de dua ediyorum insallah hepimiz sağlıkla hayırla kavusuruz bebislerimize
Ayy inanılmaz mutlu oldum Vallahi adına canım BENimHaha ben de insallah bir kız bir erkektir dedimevet canım ilk aşılama 1 sene denedik olmadı esimde varikosel var bende hashimoto tiroidi ve pcos var bunları da 1 ay önce öğrendim işin garibi 1 senedir doktora gidiyorum
Çokçaa âmin bıtanem benimAmin insallah sağlıkla kavuşalım hepimiz. Darısı tüm bekleyenlere olsun
Merhaba benim de amh düşük sizin kaçtı doktor aşılama boş zaman olur tüp bebek yapalım dedi bu ay femara ve çatlatma kullandım adetime 7gun var bakalım bı daha ki ay napicam neyi secicem bilmiyorum tüp bebek 50_60tutar dedi benim bı çocuğum olduğu için iğneleri de karşılamıyor rapor olmadı değerlerim attım bakar mısın ben pek anlamoyorumyBenim sorunum amh düşük
Sizin sorununuz neydi benim amh düşük asılma değil tüp yaptır diyorlar bu ay femara ve çatlatma oldu bakalım bı daha ki ay naparim bilmemMerhaba, benim ilk aşılama ile oldu şu an 21 günlük bir kızım var binlerce şükür, herkes şaşırdı dr bile ilk aşılamada tutmasına :)) femera vermişti bana, birde normal vitamin folik asit falan kullanıyordum zaten , inan , pozitif düşün olmazsa da üzülme herşeyin bir zamanı var inan, bu sitede çok belirti arardım okurdum
İsteyen herkese versin Allah inşallah, hadi bakalım güzel haberlerini yaz burdan
Merhaba canm bende 30 Aralık'ta oldumMerhaba kızlar bende 28 de ilk aşılamami oldum içimden olmayacak gibi bir his var 3 yumurtam vardı 21.5 17 ve 13 Rabbım hepimize evlat kokusunu hayırlısıyla nasip etsin
Merhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirimHaha ben de insallah bir kız bir erkektir dedimevet canım ilk aşılama 1 sene denedik olmadı esimde varikosel var bende hashimoto tiroidi ve pcos var bunları da 1 ay önce öğrendim işin garibi 1 senedir doktora gidiyorum
Ediyorum Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimizeMerhaba canm bende 30 Aralık'ta oldum
Aramz yakınmış☺
Olumsuz düşünme bol bol dua et kuzum
Kaçında test yapacaksın ben iğnenin etkisi geçmiş mi diye bile yapmadım gerçi benim evde yapılan testlerde çıkmıyor :)Merhaba canm bende 30 Aralık'ta oldum
Aramz yakınmış☺
Olumsuz düşünme bol bol dua et kuzum
Regli ağrısı çekmişti oda canmMerhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Ediyorum Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize
Aminn amin kuzumKaçında test yapacaksın ben iğnenin etkisi geçmiş mi diye bile yapmadım gerçi benim evde yapılan testlerde çıkmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?