İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Benim büğün aşılama 10.günüm düne kadar belirtilerim vardı ama dün hepsi gitti ve adet olacakmış gibi hissediyorum

Hadi inşallah güzel haberlerini aliriz seninde benimde çarşamba günü test günüm ama ben adet olmazsam cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ya nasip diyip beklemeye devam

Merhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim ilk günler aşırı uykum gelmişti ve göğüs hassasiyetim normalde regl günü yaklaşınca geçer ama hiç geçmedi. Kasığıma sancı giriyordu arada. Aşılamanın 12. Günü de baya regl sancısı başladı dedim olmadı kesin bi test yapayım emin olayım. Sonra silik çizgi çıktı. Bence sürekli uyku hali ve geçmeyen göğüs ağrısı en farklı belirtimdi

Hadi inşallah güzel haberlerini aliriz seninde benimde çarşamba günü test günüm ama ben adet olmazsam cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ya nasip diyip beklemeye devam
Ayy ben asla bekleyemem nasl bekleyeceksın kii,
Aminnn âmin güzelim

güzel hamiş
Darısı bize inşallah

Ayy ben asla bekleyemem nasl bekleyeceksın kii,
Aminnn âmin güzelim
Beklemekte başka elimizden ne geliyor ki canım negatif görmek istemiyorum artık zaten adet olacak gibiyim ara ara kasik ağrılarım oluyor iki gün öncede belim ve bacaklarımda ağrım oldu oluyorum dedim sabaha ağrım geçmişti bu sabahta mide bulantisiyla uyandım bakalım nolacak

Oyy yaa benim de bgn belim ağrıyor acıkçası biraz modum düştü amaa elden ne gelir beklemekten baska haklsn
İnan bende yoruldum tükendim

Hakkımızdan hayırlısı artık beklemekten başka çaremiz yok testte yapamıyorum çünkü benim evdeki testlerde çıkmıyor 1 hafta daha bekleyeceğim 9 unda test günüm ama bekleyeceğim 11 ine kadar
Oyy yaa benim de bgn belim ağrıyor acıkçası biraz modum düştü amaa elden ne gelir beklemekten baska haklsn
İnan bende yoruldum tükendim n

Hakkımızdan hayırlısı artık beklemekten başka çaremiz yok testte yapamıyorum çünkü benim evdeki testlerde çıkmıyor 1 hafta daha bekleyeceğim 9 unda test günüm ama bekleyeceğim 11 ine kadar
Evet evet tek care beklemek
Hayırlısı vlla edacıgm
Ama zor süreç vala yıprattı beni

Evet evet tek care beklemek
Hayırlısı vlla edacıgm
Ama zor süreç vala yıprattı beni
Valla aynı artık yeter diyorum olmazsa vazgeçmeyi düşünüyorum demek ki hayırlısı buymuş diyorum ama bir tarafımda eda bir kez daha dene diyor hiç bir belirtim yok regli günüm de ayın 17 si çokta var bilemiyorum artık var mı yok mu ama biran önce sonuç görmek istiyorum

Aa cidden senin çok varmş regliye
Benim 13 ü regli günüm valla bnde de bgn bel agrıları başladı kuzummm ama sakın pes etme bnce, bi arkadaşım 4.tüp bebekte kavuştu evladına
Ben şahsen bu tutmasn reglim de ikinci aşılamamı olcam

Evet benim ilaç kullanımım asilamam toplam 8 gün sürdü gonalf 900 günlük 75 cc vuruldum ve çok hızlı cevap verdi iğneye adet günümü mu beklesem test için yoksa 9 unda gidip test mi versem yarin pcs testi istemişti doktor ona gidecem beta da istesem mi ne dersin

Bende gonalf 450 den 75 cc den 9 gun vuruldum canm
2 gun sonra da aşılama oldu
Yani benim hesabima göre de yumurtlama günü aşılama oldum:))
Bence bekleme reglını kan ver gitsin yaa
Sen dinle beni arkadasm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…