• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Kızlarrrr iki kese göründü 🙈 sizler icin de dua ediyorum insallah hepimiz sağlıkla hayırla kavusuruz bebislerimize 🙏🙏
Aaaaaaaaaaaaa
Allahm ikiz bebeler geliyor desene
Ayy inşaallah bir kız bır oğlan olur
Bnde ikiz halasym nasl tatlılar bi bilsen
Tebrik ederim güzelim benim
Cok cok sevindim ve umut oldun bize de nu arada ilk aşılama mı canm senin

Haha ben de insallah bir kız bir erkektir dedim 😄 evet canım ilk aşılama 1 sene denedik olmadı esimde varikosel var bende hashimoto tiroidi ve pcos var bunları da 1 ay önce öğrendim işin garibi 1 senedir doktora gidiyorum

Haha ben de insallah bir kız bir erkektir dedim 😄 evet canım ilk aşılama 1 sene denedik olmadı esimde varikosel var bende hashimoto tiroidi ve pcos var bunları da 1 ay önce öğrendim işin garibi 1 senedir doktora gidiyorum
Ayy inanılmaz mutlu oldum Vallahi adına canım BENim
Bakk işte herşey nasip bu şekilde kavuşmak varmış yavrularına 😍😍

Benim sorunum amh düşük
Merhaba benim de amh düşük sizin kaçtı doktor aşılama boş zaman olur tüp bebek yapalım dedi bu ay femara ve çatlatma kullandım adetime 7gun var bakalım bı daha ki ay napicam neyi secicem bilmiyorum tüp bebek 50_60tutar dedi benim bı çocuğum olduğu için iğneleri de karşılamıyor rapor olmadı değerlerim attım bakar mısın ben pek anlamoyorumy
AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023
E2 = 180 = 18.12.2023
= 292 = 27.12.2023
LH = 6.07 = 18.12.2023
= 18.47 = 27.12.2023
PROGESTERON = 3.9 = 27.12.2023
FSH = 10.3 18.12.2023

Merhaba, benim ilk aşılama ile oldu şu an 21 günlük bir kızım var binlerce şükür, herkes şaşırdı dr bile ilk aşılamada tutmasına :)) femera vermişti bana, birde normal vitamin folik asit falan kullanıyordum zaten , inan , pozitif düşün olmazsa da üzülme herşeyin bir zamanı var inan, bu sitede çok belirti arardım okurdum
İsteyen herkese versin Allah inşallah, hadi bakalım güzel haberlerini yaz burdan💕💕
Sizin sorununuz neydi benim amh düşük asılma değil tüp yaptır diyorlar bu ay femara ve çatlatma oldu bakalım bı daha ki ay naparim bilmem

Merhaba kızlar bende 28 de ilk aşılamami oldum içimden olmayacak gibi bir his var 3 yumurtam vardı 21.5 17 ve 13 Rabbım hepimize evlat kokusunu hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba kızlar bende 28 de ilk aşılamami oldum içimden olmayacak gibi bir his var 3 yumurtam vardı 21.5 17 ve 13 Rabbım hepimize evlat kokusunu hayırlısıyla nasip etsin
Merhaba canm bende 30 Aralık'ta oldum
Aramz yakınmış☺
Olumsuz düşünme bol bol dua et kuzum

Merhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba belirtiniz varmıydı varsa neydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Regli ağrısı çekmişti oda canm
Sizn kaçıncı gününüz bir kaç konunuzu gördüm ama fikrim yoktu cvp yazamadım size

Ediyorum Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize

Kaçında test yapacaksın ben iğnenin etkisi geçmiş mi diye bile yapmadım gerçi benim evde yapılan testlerde çıkmıyor :)
Aminn amin kuzum
Canm benim doktorum 12.13.gün testt yapabilirsin dedi
Bu durumda Çarsamba kan vermeyi düşünüyorum ben;)

Back