- Konu Sahibi gwenstefani
-
Hiç korkma betan çok düzenli yükselmiş bir sıkıntın olduğunu hiç sanmıyorum göreceğiz minik keseniİnşallah ya böyle örnekler duyunca içim bir nebze de olsa rahatlıyor. Yarın keseyi görmemiz gerekiyormus insallah görürüz de dıs gebelik falan olmaz
Ala ala bana neden vermedi acaba canmEvet bende duphaston kullandım
Bende de sebepsiz interfilite bana verdi günde üç kereAla ala bana neden vermedi acaba canm
Sebepsiz inferilite var diye mi acaba
Hay Allah bana vermedi Doktor'umBende de sebepsiz interfilite bana verdi günde üç kere
Zaten progestanı döllenme olduysa çocuk tutunabilsin diye veriyorlar. Yani hamileliğin oluştuğuna emin olduktan sonra veren de varHay Allah bana vermedi Doktor'um
Ne diyim vardır bildiği
Hakkmzda hayırlısı inş'ALLAH
Hmm anladm kuzu SaolasınZaten progestanı döllenme olduysa çocuk tutunabilsin diye veriyorlar. Yani hamileliğin oluştuğuna emin olduktan sonra veren de var
8-9 Ocak gibiHmm anladm kuzu Saolasın
Senin test tarihin ne zaman canm
Ben 13 Ocak'ta yapacagm
Ayy hadi hayırlı haberler alalım inşallah canm yaaa8-9 Ocak gibi
8-9 Ocak g
Hmm anladm kuzu Saolasın
Ben 13 Ocak'ta yapacagm
GerçiHmm anladm kuzu Saolasın
Ben 13 Ocak'ta yapacagm
iğnelerden dolayı o iğnelere başladıktan 5 gün sonra bir iştahım açıldı kapatamıyorumAyy hadi hayırlı haberler alalım inşallah canm yaaa
Birşey soracağım ama iştahın açıldı mı
Benim çok açıldı
Ayyy aynen bende kızGerçi
iğnelerden dolayı o iğnelere başladıktan 5 gün sonra bir iştahım açıldı kapatamıyorumhatta böyle aylarca aç susuz kalmış gibi bir açlık elim ayağım titriyor hamile gibi oldum şimdiden zaten önümdeki göbekten
Ben de zayıf değilim öyle sağlam da yerim ama şu anki halime bakınca ben eskiden yemiyormuşum diyorumAyyy aynen bende kızvalla ne yapcaz böyle bilmem
Ben zaten yemeği seven biriydim
Zayıfta degilim pek
Ama sağlıklı bebiş olsun da herşeye razıyız valla
Anaaaaa ne yapçaz böyle yahuuBen de zayıf değilim öyle sağlam da yerim ama şu anki halime bakınca ben eskiden yemiyormuşum diyorum
Valla az önce kaset test yaptım negatif iğnenin etkisi geçmişAnaaaaa ne yapçaz böyle yahuu
Ayy her seyi düşün düşün kafayı bozcam he
:)) kız daha kaç gün vardı senin PekiValla az önce kaset test yaptım negatif iğnenin etkisi geçmişbakalım 2 gün sonra falan velki silik bişeyler görürüz umarım gerçi erken daha ama olsun
Bak bana diyene bak:)) kız daha kaç gün vardı senin Peki
Bende aşılamadan 1 hafta sonra kan versem cıkar mı acaba diye düşünüyorum
Biliyomusun içimde senin için pozitf çıkacak giibi his var:)) ama bence yarın kan verrBak bana diyene bakben yarın bi kan da deneyeyim diyorum. Normalde pazartesi bakılacak
Bak bana diyene bak:)) kız daha kaç gün vardı senin Peki
Bende aşılamadan 1 hafta sonra kan versem cıkar mı acaba diye düşünüyorum
senin o içini yerimBiliyomusun içimde senin için pozitf çıkacak giibi his var:)) ama bence yarın kan verr
Cook amin çooook güzel kalpBak bana diyene bakben yarın bi kan da deneyeyim diyorum. Normalde pazartesi bakılacak
senin o içini yeriminşallah kuzum inşallah ikimiz de güzel haber alırız
Olmazsa da yeni maratona başlarız ne yapalım artıkCook amin çooook güzel kalp
Evet canm bizde eşimle öyle düşündük olmazsa tekrar aşılama deneriz diye:))Olmazsa da yeni maratona başlarız ne yapalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?