• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Sanırım benim aşılama tutmadı benim adetten bi 10 gün önce karnım şişer ve adet sancısı çekerim karnım belim ağrır 2 gün böyle olur sonra geçer sonra aset olduğumda aynı ağrıları şişkinlikleri yaşarım. Ve şu an tam adetimden 11 gün öncesi ağrılarım başladı karnım şişti adet sancısı çekiyorum :(((

Bakalım daha beş gün oldu. Ama ben oturmuş bebeğin ne zaman yerleşeceğini falan okuyorum sanki kesin hamileymişim gibi 🤣 bu arada evet tüp bebek şartları iğrenç mesela ben tüp bebeğe kalsam 3 seneyi doldurduğumda da 40 yaşında oluyorum yani her türlü parayla yaptırmak zorundayım 🙃
Olsun kız umutlu olmak hayal kurmakta güzel:)
Bende bgn aşılama oldum bakalm 14 gün sayacagz smdı test için bekle dur:)

Sanırım benim aşılama tutmadı benim adetten bi 10 gün önce karnım şişer ve adet sancısı çekerim karnım belim ağrır 2 gün böyle olur sonra geçer sonra aset olduğumda aynı ağrıları şişkinlikleri yaşarım. Ve şu an tam adetimden 11 gün öncesi ağrılarım başladı karnım şişti adet sancısı çekiyorum :(((
Yaaaa deme kızz, öyle kötü düşünme bence canm
Bende bugn aşılama oldum yaa benimde agrım var gaz sancısı gibi sancm var normal mi acaba

Kızz poncikk ben bgn aşılama oldum ya agrım sancm var biraz normal mi bunlar
Gaz sancısı gibi sancım var

Normal kuzucum insallah hayirlisiyla pozitifi görürüz bekleme surecin basladi 🥰
Amin amin güzelim evet geri saym başladi vlla
Kızz sen progestan kullandn mı aşılamadam sonra bebeim
Burda okudum kullananlar olmuş ama bana doktor vermedi

Benim 7. Gune kadar hiç agrim olmamıştı ondan sonraki agrilarimda ovitrelleden kaynaklandi zaten
Ala ala benim neden var ki acaba yaa☺
Tamam kuzum

Ben ağrı hiç çekmedim aşılama olduktan sonra çatlatma iğnesi vurldum o zaman çok ağrım oldu karnımda

Ponçik ovitrelle aşılamadan o kadar zaman sonra niye sancı yapıyor ki bilşyo musun sebebini benim de sancılarım başladı ya ondan soruyorum
Kuzum ovitrelle hamilelik hormonu tasidigi için vücudun bi tepkisi sanirim yani hamilelik belirtilerini birebir yasatiyor gebe olsanda olmasanda . Kizlar size tek tavsiyem zor biliyorum ama gogus hassasiyeti kasik agrisi kramp vs. Belirtilere takılmayın cunku ben butunnn belirtileri yasadim ve bunlara takıntı yaptikca ayrica stres yaptim malesef hepimizin bedeni ayri hepimizin belirtileride farkli olacak bu yuzden kimse ile kendinizi kiyaslamayin ben mesela herkesin belirtisi varda benim neden yok diye cok taktim gerçekten

Kuzum ovitrelle hamilelik hormonu tasidigi için vücudun bi tepkisi sanirim yani hamilelik belirtilerini birebir yasatiyor gebe olsanda olmasanda . Kizlar size tek tavsiyem zor biliyorum ama gogus hassasiyeti kasik agrisi kramp vs. Belirtilere takılmayın cunku ben butunnn belirtileri yasadim ve bunlara takıntı yaptikca ayrica stres yaptim malesef hepimizin bedeni ayri hepimizin belirtileride farkli olacak bu yuzden kimse ile kendinizi kiyaslamayin ben mesela herkesin belirtisi varda benim neden yok diye cok taktim gerçekten
Anladım canım teşekkürler ☺️

Kızlar selamlar, ben de 14 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. 26 aralıkta gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı. 28 inde beta 220, 29 u 308, 30u 438 çıktı. Ama 28 inden beri kahverengi lekeler geliyor çok endişeleniyorum. Sürekli forumlarda yazılanları okuyorum birilerine soruyorum sevincimi yaşayamadım. 3 gün sürekli hastaneye gittim dün gitmedim sadece kafayı yemek üzereyim

Kızlar selamlar, ben de 14 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. 26 aralıkta gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı. 28 inde beta 220, 29 u 308, 30u 438 çıktı. Ama 28 inden beri kahverengi lekeler geliyor çok endişeleniyorum. Sürekli forumlarda yazılanları okuyorum birilerine soruyorum sevincimi yaşayamadım. 3 gün sürekli hastaneye gittim dün gitmedim sadece kafayı yemek üzereyim
Canım benim ilk üç ay boyunca da devam edebilir o lekeler benim çopu arkadaşım yaşadı. Doktorun talimatlarına uy. Ağır kaldırma fazla sarsma kendini ve en önemlisi moralini bozma. Ben 9 ay düzenli adet gören de biliyorum 😃 gözün aydın umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Canım benim ilk üç ay boyunca da devam edebilir o lekeler benim çopu arkadaşım yaşadı. Doktorun talimatlarına uy. Ağır kaldırma fazla sarsma kendini ve en önemlisi moralini bozma. Ben 9 ay düzenli adet gören de biliyorum 😃 gözün aydın umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
İnşallah ya böyle örnekler duyunca içim bir nebze de olsa rahatlıyor. Yarın keseyi görmemiz gerekiyormus insallah görürüz de dıs gebelik falan olmaz

Back