İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Aminn aminn insallah tutar aşkım yaa aşılamaya girerken bol bol dua et insallah rabbim sana bana hepimize nasip etsin incir çig kabak cekirdegi ceviz falan ye avokado da tutunmaya yardimci oluyormus ilk asilamamda cok heycanliydim bunda okadar degilim alistim heralde artik

Olur mu ya öyle şey. Devlette her hastenede olmuyor üreme sağlığı merkezi mesela ben eskişehirdeyim. Şehir hastanesinde yok tıp fakültesi ve yunus emre devlet hastanesinde var. Özel olarak da acıbademde var. Ben tıpa gidiyorum ama tutmazsa yunus emreye gideceğim çünkü orda çok titiz çalışan bir doktor var. Bence kendini yıpratma bu kadar daha aşılamada maddi olarak. Allah muhafaza tutmazsa tüp bebek daha masraflı biliyorsun umarım öyle bişeye hiç ihtiyaç kalmaz tabi

Ayy avakado dısında hepsini seviyorum kuzu yerimm tamam Saolasın
Ayyy âmin amin poncikim yaaaaaa
Kızz heycan güzeldir yaaa dur daha yeni başladgn için heyecan gelmemiş olabilir ama aşılama günü geldikçe başlar yine heyecan
Benımde heyecanm yoktu mesela hatta umudum da pek yoktu
Ama şimdi mesela nasıl heyecanlym anlatamam sana, yarn bebişlerim e kavuşak gibi hissediyorum kendimi..
Bu hafta cok dua ettm zaten şekerim Allâh kabul etsin
313 ayetel kürsş

Bursa da uludağ ünv.sinde
Var kuzu üreme sağlığı ama geçen burda okudum mesela daha haziran ayı hastalarına tüp bebege başlamışlar
Yani cok fazla talep var sanırım
Tüp içinde Altınlarım var biraz onları satarm diye düşündüm bebeim
Smdı ılk aşılamam olacak, olmaz ise
Eşim 2 ye de aşılama dener tüp e geçeriz dedi
İnşallah tabi gerek kalmaz daa Rabb'im bize evlatlarımızı nasip eder.

B Bu arada sen hangi aşamadaydın canm unutuyorum k. Bakma vlla

Kiz bende sevmiyorum avokadoyu ama muz ceviz ve bal ile karistirip yiyordum :)) valla ben bu sefer salıcam bakalım bide oyle deneyeyim :)) insallah kavusursun insallahhh Rabbim sesimizi duysun

Tmm
Kiz bende sevmiyorum avokadoyu ama muz ceviz ve bal ile karistirip yiyordum :)) valla ben bu sefer salıcam bakalım bide oyle deneyeyim :)) insallah kavusursun insallahhh Rabbim sesimizi duysun
Tmm birde öyle dene bakalm, bende elimden geldiğnce dikkat ederim ama hep yatamam çalışıyorum
Sen nerde yaşıyorsun canm merak ettim bi an.

Şöyle zaten tüp için tanımlanamamış interfilitede en az 3 yıl evlilik şartı ve iki adet aşılama istiyor devlet destek vermek için. Bunun dışında hiçbir aşamasına be ilaca ne hastane işlemleri testler falan hiçbirine destek vermiyor tamamen ücretli oluyor. Artı bir de 40 yaşı aşmamış olma şartı da var

Maşallah maşallah şartlara bak hele yaaa
Ah ah Rabb'im ne düşürsün ne eksikliğini yaşatsn şu devlet hastanelerinin ne diyim

Ben pazartesi aşılama oldum öğleden sonra tatlım
Oyyy hadi maşallah canm güzel haberlerini bekliyorum kızz

Maşallah maşallah şartlara bak hele yaaa
Ah ah Rabb'im ne düşürsün ne eksikliğini yaşatsn şu devlet hastanelerinin ne diyim

Oyyy hadi maşallah canm güzel haberlerini bekliyorum kızz
Bakalım daha beş gün oldu. Ama ben oturmuş bebeğin ne zaman yerleşeceğini falan okuyorum sanki kesin hamileymişim gibi bu arada evet tüp bebek şartları iğrenç mesela ben tüp bebeğe kalsam 3 seneyi doldurduğumda da 40 yaşında oluyorum yani her türlü parayla yaptırmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…