İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Ben bugün 14.30-15.00 aradı aşılama yaptırdım öncesinde gaz sancım vardı şu an tavan olmuş durumda afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum bildiğiniz. Sizde böyle bişey oldu mu
hadi hayırlısı olsun kuzucum Rabbim meleğimizi göndersin inşallah
Aa valla neden öyle oldu bilmiyorum kii

Y Yaaaaaaa çok sevindim canmmmm
Tebrikler
Kızz ne sorcam Peki ilk aşılaman mı, birde aşılama sonrası nelere dikkat ettin bebeim?

Benim de dün kontrolüm vardı
5 yumi olmus 2 tanesi 14 cm
Doktor 3 kere daha iğne olmamı, perşembe gecesi de çatlatma iğnesi olmamı istedı
Nasipse cumartesi aşılama olacağım kızlar
Y
Yaaaaaaa çok sevindim canmmmm
Tebrikler
Kızz ne sorcam Peki ilk aşılaman mı, birde aşılama sonrası nelere dikkat ettin bebeim?

Canim oncelikle hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah hamileliğin guzel dualarin icin teşekkür ederim ama ben adet olmayi bekliyorum 13. Gun idrar testinde negatifi gordum kahverengi akintim var oldum olacagim bekliyorum yani insallah 2. Asilamaya guzel sonuclar alirim

İnşallah güzelim cok aminn

Canim sen naptin hic haber vermedin yumoslar ne durumda:))
Benim de dün kontrolüm vardı
5 yumi olmus 2 tanesi 14 cm
Doktor 3 kere daha iğne olmamı, perşembe gecesi de çatlatma iğnesi olmamı istedı
Nasipse cumartesi aşılama olacağım kızlar

Diye yazmıştm bebek ama gözden kaçtı herhalde

Çok özür dilerim diğer konuşmayı daha sonra gördüm ama lütfen kendini bırakma belli mi olur belki adet olmazsan geç döllenme olmuş olabilir dualarım sizinle canım bende 3 senedir isteyen biri olarak Rabbim bekleyen herkeze nasip etsin

hayırlı olsun ondan önce idrar yapmışmıydınız?

Y
Yaaaaaaa çok sevindim canmmmm
Tebrikler
Evet canım ilk aşılamam çok teşekkür ederim sizlerede Rabbim nasip etsin inşallahben full yattım hani son zamanlarda ayağa kalktım ama. Hiç bi iş yapmadım annemgil geldi zaten onlar evımı temızledı yemegımı yaptılar ettiler ben sadece biraz ayakta dolanıyordum ama dırek belıme agrı gırıyordu kasıklarımda agrı oluyordu o yüzden oturuyordum ben geri bu şekilde sonuç alana kadar yattım hatta daha annem burda ve doktordan hiç bişi yok demeden beni bırakıp gitmeyi düşünmüyor bu sürecte bol bol dinlenin yatın kızlar şans daha da artıyor bence.

hayırlı olsun canım bende 2 aşılamamı yaptırdım dün 11 ğünde erken gebelik testim negatif.ağrılarım var adeti bekliyorum
Daha 11 günde erken idrarda çıkmaya bılır sen tam 15 gün kan ver doktoruna git çünkü bende hala adet sancıları var mesela belım ve kasıklarıma agrı giriyor. Test bazen yanıltıyor canım sen kan ver ona göre hareket edersin

cuma ğünü çağırdı hemşire,adet olmazsam gidicem canım buğün 12 ğün kaset test yaptım negatif hayırlısı olsun artık hiç ümidim yok zaten heveslenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…