- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
-
hadi hayırlısı olsun kuzucum Rabbim meleğimizi göndersin inşallahBen bugün 14.30-15.00 aradı aşılama yaptırdım öncesinde gaz sancım vardı şu an tavan olmuş durumda afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum bildiğiniz. Sizde böyle bişey oldu mu
Yaaaaaaa çok sevindim canmmmmCanım benim merhaba ben yeni katıldım sende benim gibi acele etmişsin ben 8 gün akşamı test yaptım ve direk negatıfı gördüm şuan 14 gündeyim ve doktoruma gidip kan verdim sonucum 74.13 çıktı. Hamileyimüzülme inşallah sende pozitifi görürsün ☺
Y
Yaaaaaaa çok sevindim canmmmm
Tebrikler
Kızz ne sorcam Peki ilk aşılaman mı, birde aşılama sonrası nelere dikkat ettin bebeim?
Ben hemen gqzlanıyorum normal muayenede bile ama bu bi betwrhadi hayırlısı olsun kuzucum Rabbim meleğimizi göndersin inşallah
Aa valla neden öyle oldu bilmiyorum kii
Hmm üzüldüm kuzu yaaaBen hemen gqzlanıyorum normal muayenede bile ama bu bi betwr
dikkat etseydin keşke canım yaBen mahvoldum ya tüm gece bir de çnceki gece aptal gibi eşimle donmuş portakal buz kalıpları yedik acayip hastayım öksürük hapşırık yüksek ateş mahvoldum
Canim oncelikle hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah hamileliğinCanım benim merhaba ben yeni katıldım sende benim gibi acele etmişsin ben 8 gün akşamı test yaptım ve direk negatıfı gördüm şuan 14 gündeyim ve doktoruma gidip kan verdim sonucum 74.13 çıktı. Hamileyimüzülme inşallah sende pozitifi görürsün ☺
İnşallah güzelim cok aminnCanim oncelikle hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah hamileliğinguzel dualarin icin teşekkür ederim ama ben adet olmayi bekliyorum 13. Gun idrar testinde negatifi gordum kahverengi akintim var oldum olacagim bekliyorum yani insallah 2. Asilamaya guzel sonuclar alirim
Canim sen naptin hic haber vermedin yumoslar ne durumda:))İnşallah güzelim cok aminn
Benim de dün kontrolüm vardıCanim sen naptin hic haber vermedin yumoslar ne durumda:))
Çok özür dilerim diğer konuşmayı daha sonra gördüm ama lütfen kendini bırakma belli mi olur belki adet olmazsan geç döllenme olmuş olabilir dualarım sizinle canım bende 3 senedir isteyen biri olarak Rabbim bekleyen herkeze nasip etsinCanim oncelikle hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah hamileliğinguzel dualarin icin teşekkür ederim ama ben adet olmayi bekliyorum 13. Gun idrar testinde negatifi gordum kahverengi akintim var oldum olacagim bekliyorum yani insallah 2. Asilamaya guzel sonuclar alirim
hayırlı olsun ondan önce idrar yapmışmıydınız?Canım benim merhaba ben yeni katıldım sende benim gibi acele etmişsin ben 8 gün akşamı test yaptım ve direk negatıfı gördüm şuan 14 gündeyim ve doktoruma gidip kan verdim sonucum 74.13 çıktı. Hamileyimüzülme inşallah sende pozitifi görürsün ☺
Evet 8.gün akşamı yaptım ve negatif görmüştümhayırlı olsun ondan önce idrar yapmışmıydınız?
hayırlı olsun canım bende 2 aşılamamı yaptırdım dün 11 ğünde erken gebelik testim negatif.ağrılarım var adeti bekliyorumEvet 8.gün akşamı yaptım ve negatif görmüştüm
Evet canım ilk aşılamam çok teşekkür ederim sizlerede Rabbim nasip etsin inşallahY
Yaaaaaaa çok sevindim canmmmm
Tebrikler
Kızz ne sorcam Peki ilk aşılaman mı, birde aşılama sonrası nelere dikkat ettin bebeim?
Daha 11 günde erken idrarda çıkmaya bılır sen tam 15 gün kan ver doktoruna git çünkü bende hala adet sancıları var mesela belım ve kasıklarıma agrı giriyor. Test bazen yanıltıyor canım sen kan ver ona göre hareket edersinhayırlı olsun canım bende 2 aşılamamı yaptırdım dün 11 ğünde erken gebelik testim negatif.ağrılarım var adeti bekliyorum
cuma ğünü çağırdı hemşire,adet olmazsam gidicem canım buğün 12 ğün kaset test yaptım negatif hayırlısı olsun artık hiç ümidim yok zaten heveslenmiyorumDaha 11 günde erken idrarda çıkmaya bılır sen tam 15 gün kan ver doktoruna git çünkü bende hala adet sancıları var mesela belım ve kasıklarıma agrı giriyor. Test bazen yanıltıyor canım sen kan ver ona göre hareket edersin
Bol bol dua et canım benim allahım sanada inşallah en kısa zamanda nasip eder.cuma ğünü çağırdı hemşire,adet olmazsam gidicem canım buğün 12 ğün kaset test yaptım negatif hayırlısı olsun artık hiç ümidim yok zaten heveslenmiyorum
amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin.Bol bol dua et canım benim allahım sanada inşallah en kısa zamanda nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?