- Konu Sahibi gwenstefani
Evet canım şuan hamileyim değerlrim güzel yükseldi çarşamba keseyi görmeye gideceğimSonucumuz ne oldu baktirdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım şuan hamileyim değerlrim güzel yükseldi çarşamba keseyi görmeye gideceğimSonucumuz ne oldu baktirdiniz mi
Yaaaa çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah gözün aydın banada dua etEvet canım şuan hamileyim değerlrim güzel yükseldi çarşamba keseyi görmeye gideceğim
Teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum duam seninle en kısa sürede rabbim bu sevinci yaşatsınYaaaa çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah gözün aydın banada dua et
Kizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Üzme diyeceğim de kendini insan ümitle bekleyince üzülüyor bu seferlik negatif öyle düşün senin pcos varcı değil mi bak benim arkadaşımda da ağır şekilde var doktor olmaz dedikten sonra kendi kendine kaldı oğlu 4 yaşında ama o bi sürü kür yaptı macunlar aldı hatta kullandığı macundan bana almış yeni yıl hediyesi diye adını söyleyebilirim c-life diye bi öacun ama nasıl kullanılıyor hakim değilim öğrenip söylerim sanaKizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Oyy maşşallah yavrularınaBende 15 sene önce ilk aşılama ile hamile kalmıştım eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı ikinci gebeliğim 1,5 sene sonra kendiliğinden oldu sonra spiral taktırdım hemen hamile kalmamak için sonrasında bebek istedim çıkarttırdım ama 7-8 senedir hamile kalamadım arada kimyasal gebelik ve 1 düşüğüm oldu ama son 6 senedir hamile kalamadım ve sanırım tekrardan aşılama yada tüp bebek yaptıracakm en yakın zamanda,umarım isteyen herkese nasip olur bu duygu
Amin amin güzelm Allah razı olsunÇok teşekkür ederim inşallah herkes olumlu bir sonuç alır kimsenin emeği çektiği zorluklar boşa gitmez dualarım hep sizinle olacak
Olalım olalım:)Ah olsak keşke
Ahh güzelim çok geçmiş olsun suan nasılsnKızlar yatış yaptılar bana kistm patlamş içeri kanamam varmış bhcg 73.25 olmş eğer istedikleri değerde olmzsa acil ameliyata alckmşlr
AaaKizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Darısı sen ve isteyen tüm arkadaşlarıma,zor bi süreç en iyi yaşayan bilir.rabbim kimsenin kucağını bırakmasın.. o Herayki kalp kırıklığını,çevre baskısını yaşamak çok üzücüOyy maşşallah yavrularına
Darısı bize inşallah canm ve tekrar sana tabiki☺
Amin amin güzelm Allah razı olsun
Olalım olalım:)
Ahh güzelim çok geçmiş olsun suan nasılsn
İnşallah çabucak toparlarsnn
Aaa
Deme yaaa kan mı verdin yoksa kırmızılar mı geldi
Aynen oyle kuzucum duymustum bende bi arkadasim soylemisti o macunu araştırırım bi insallah sizin guzel haberlerinizi bekliyor olacagimÜzme diyeceğim de kendini insan ümitle bekleyince üzülüyor bu seferlik negatif öyle düşün senin pcos varcı değil mi bak benim arkadaşımda da ağır şekilde var doktor olmaz dedikten sonra kendi kendine kaldı oğlu 4 yaşında ama o bi sürü kür yaptı macunlar aldı hatta kullandığı macundan bana almış yeni yıl hediyesi diye adını söyleyebilirim c-life diye bi öacun ama nasıl kullanılıyor hakim değilim öğrenip söylerim sana
Yok askim kan vermedimde erken gebelik testi yaptim bugun sonuc hüsran ben bu ayda elendim yani onumuzdeki maclara bakicaz artikOyy maşşallah yavrularına
Darısı bize inşallah canm ve tekrar sana tabiki☺
Amin amin güzelm Allah razı olsun
Olalım olalım:)
Ahh güzelim çok geçmiş olsun suan nasılsn
İnşallah çabucak toparlarsnn
Aaa
Deme yaaa kan mı verdin yoksa kırmızılar mı geldi
Amin tatlımmm Allah'm razı olsun, evet her ay umutla beklemek ve hep negatif görmek cok yıpratıyor insanı, dilerim ki yeni yılda Rabbim bize mucizelerimizi gönderirDarısı sen ve isteyen tüm arkadaşlarıma,zor bi süreç en iyi yaşayan bilir.rabbim kimsenin kucağını bırakmasın.. o Herayki kalp kırıklığını,çevre baskısını yaşamak çok üzücü
Ahh poncikçimm üzülme diyeceğim ama biliyorum insanın elinde değil maalesefYok askim kan vermedimde erken gebelik testi yaptim bugun sonuc hüsran ben bu ayda elendim yani onumuzdeki maclara bakicaz artik
Canımsın konuyu takip ediyor olacagim insallah guzel haberlerini alirizAmin tatlımmm Allah'm razı olsun, evet her ay umutla beklemek ve hep negatif görmek cok yıpratıyor insanı, dilerim ki yeni yılda Rabbim bize mucizelerimizi gönderir
Ahh poncikçimm üzülme diyeceğim ama biliyorum insanın elinde değil maalesef
Rabbim in vardir bildiği, demek zamanı var Kuşum ne diyim
İnşallah be güzelim hepimize nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlarCanımsın konuyu takip ediyor olacagim insallah guzel haberlerini aliriz
Bebegim yumurtalarin yeterli boyuta ulastiysa doktor sana çatlatma iğnesini yap diyecek sonrasinda 36 saat sonra asilama yapiyorlar genelde yani yumurtalarina gore yol izlersin yilbasindan sonraya kalacagini zannetmem ama en son yumurtalarin ne durumdaydiİnşallah be güzelim hepimize nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlar
Bgn kontrol üm var bakalım ne dicek doktor
Yumilerim ne kadar büyümüş☺
Ne sorucam bebeim ben 6 gün iğne kullandm bgn 7.gunum de kaç gün sonra aşılama olur ki
Acaba yılbaşından sonraya mı kalrım
Beybisi bgn kontrolüm daha önce bakmadı doktor hiç:))Bebegim yumurtalarin yeterli boyuta ulastiysa doktor sana çatlatma iğnesini yap diyecek sonrasinda 36 saat sonra asilama yapiyorlar genelde yani yumurtalarina gore yol izlersin yilbasindan sonraya kalacagini zannetmem ama en son yumurtalarin ne durumdaydi
Ee bugun ne dedi peki bende iyiyim şükür bu sefer erken toparladim :))Beybisi bgn kontrolüm daha önce bakmadı doktor hiç:))
Şuan boyutunu bilmiyorum:)
13 ocak reglı günüm zaten sanrm yenıyıldan önce olur bencede☺
Sen nasılsn kuzum
Daha bekliyorum canm girmedim kontroleEe bugun ne dedi peki bende iyiyim şükür bu sefer erken toparladim :))
ben 9 gün kullandım toplamda iğneDaha bekliyorum canm girmedim kontrole
İyi iyi sevindm kız
Bende olmadı canımBen bugün 14.30-15.00 aradı aşılama yaptırdım öncesinde gaz sancım vardı şu an tavan olmuş durumda afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum bildiğiniz. Sizde böyle bişey oldu mu
Canım benim merhaba ben yeni katıldım sende benim gibi acele etmişsin ben 8 gün akşamı test yaptım ve direk negatıfı gördüm şuan 14 gündeyim ve doktoruma gidip kan verdim sonucum 74.13 çıktı. Hamileyim üzülme inşallah sende pozitifi görürsün ☺Kizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim biliyorum cok cok erken ama .. dayanamadim iste bide arkadasim yapalim en azindan ignenin etkisi gitmismi onu goruruz dedi yaptik ben negatif gordum cok iyice inceleyince cokkkkk hayalet bir cizgi var gibi ama onuda gormek istiyorum diye görüyorum eminim . Arkadasim da cokkk cok silik goruyorum diyor ben uzulmiyim diye heralde boyle yani negatif görünüyor
Ben mahvoldum ya tüm gece bir de çnceki gece aptal gibi eşimle donmuş portakal buz kalıpları yedik acayip hastayım öksürük hapşırık yüksek ateş mahvoldumBende olmadı canım