İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Kizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin

Kizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Üzme diyeceğim de kendini insan ümitle bekleyince üzülüyor bu seferlik negatif öyle düşün senin pcos varcı değil mi bak benim arkadaşımda da ağır şekilde var doktor olmaz dedikten sonra kendi kendine kaldı oğlu 4 yaşında ama o bi sürü kür yaptı macunlar aldı hatta kullandığı macundan bana almış yeni yıl hediyesi diye adını söyleyebilirim c-life diye bi öacun ama nasıl kullanılıyor hakim değilim öğrenip söylerim sana

Oyy maşşallah yavrularına
Darısı bize inşallah canm ve tekrar sana tabiki☺

Çok teşekkür ederim inşallah herkes olumlu bir sonuç alır kimsenin emeği çektiği zorluklar boşa gitmez dualarım hep sizinle olacak
Amin amin güzelm Allah razı olsun

Olalım olalım:)

Kızlar yatış yaptılar bana kistm patlamş içeri kanamam varmış bhcg 73.25 olmş eğer istedikleri değerde olmzsa acil ameliyata alckmşlr
Ahh güzelim çok geçmiş olsun suan nasılsn
İnşallah çabucak toparlarsnn

Aaa
Deme yaaa kan mı verdin yoksa kırmızılar mı geldi

Darısı sen ve isteyen tüm arkadaşlarıma,zor bi süreç en iyi yaşayan bilir.rabbim kimsenin kucağını bırakmasın.. o Herayki kalp kırıklığını,çevre baskısını yaşamak çok üzücü

Aynen oyle kuzucum duymustum bende bi arkadasim soylemisti o macunu araştırırım bi insallah sizin guzel haberlerinizi bekliyor olacagim

Yok askim kan vermedimde erken gebelik testi yaptim bugun sonuc hüsran ben bu ayda elendim yani onumuzdeki maclara bakicaz artik

Amin tatlımmm Allah'm razı olsun, evet her ay umutla beklemek ve hep negatif görmek cok yıpratıyor insanı, dilerim ki yeni yılda Rabbim bize mucizelerimizi gönderir

Yok askim kan vermedimde erken gebelik testi yaptim bugun sonuc hüsran ben bu ayda elendim yani onumuzdeki maclara bakicaz artik
Ahh poncikçimm üzülme diyeceğim ama biliyorum insanın elinde değil maalesef
Rabbim in vardir bildiği, demek zamanı var Kuşum ne diyim

Canımsın konuyu takip ediyor olacagim insallah guzel haberlerini aliriz

Canımsın konuyu takip ediyor olacagim insallah guzel haberlerini aliriz
İnşallah be güzelim hepimize nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlar
Bgn kontrol üm var bakalım ne dicek doktor
Yumilerim ne kadar büyümüş☺
Ne sorucam bebeim ben 6 gün iğne kullandm bgn 7.gunum de kaç gün sonra aşılama olur ki
Acaba yılbaşından sonraya mı kalrım

Bebegim yumurtalarin yeterli boyuta ulastiysa doktor sana çatlatma iğnesini yap diyecek sonrasinda 36 saat sonra asilama yapiyorlar genelde yani yumurtalarina gore yol izlersin yilbasindan sonraya kalacagini zannetmem ama en son yumurtalarin ne durumdaydi

Beybisi bgn kontrolüm daha önce bakmadı doktor hiç:))
Şuan boyutunu bilmiyorum:)
13 ocak reglı günüm zaten sanrm yenıyıldan önce olur bencede☺
Sen nasılsn kuzum

Ben bugün 14.30-15.00 aradı aşılama yaptırdım öncesinde gaz sancım vardı şu an tavan olmuş durumda afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum bildiğiniz. Sizde böyle bişey oldu mu

Canım benim merhaba ben yeni katıldım sende benim gibi acele etmişsin ben 8 gün akşamı test yaptım ve direk negatıfı gördüm şuan 14 gündeyim ve doktoruma gidip kan verdim sonucum 74.13 çıktı. Hamileyim üzülme inşallah sende pozitifi görürsün ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…