İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Ayyy tebrik ederim gözün aydın darısı başımıza

Evet canım pazartesi de 14.30 aşılama saatim bir saat önce gelin dediler
Oo sende sabirsiz bekleyenler kervanina katiliyorsun demek canim 12. Günden bildiriyorum bundan sonrası daha zor inan bekle bekle icim icimi yedi resmen şaka bi yana insallah bekledigin sonuca ulasirsin hepimiz mutlu haberimizi alalim insallah

İnşallah kuzum hadi senin bekleyiş günün azaldı biraz daha dayan. Benim daha başlamadı bile artık zamanı gelene kadar burda sizin beyninizi yerim

İnşallah kuzum hadi senin bekleyiş günün azaldı biraz daha dayan. Benim daha başlamadı bile artık zamanı gelene kadar burda sizin beyninizi yerim
Valla ye kiz yeterki olumlu sonuclansinda bende kendi kendimi yiyip bitirdim valla dr. Beraberlik onermedimi ignedn sonra

Kızlar yatış yaptılar bana kistm patlamş içeri kanamam varmış bhcg 73.25 olmş eğer istedikleri değerde olmzsa acil ameliyata alckmşlr

Kizlar benim testim negatif olmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin

Ya bu çatlatma iğnesinden sonraki gün sizin de adet olacakmışsınız gibi ağrınız oldu mu? Benim şu an karnım yani kadıklarım belim ve bacağım ağrıyor? Mahvoldum iki de bir tuvalete gidiyorum tuvaletim varmış gibi adet dönemindeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…