- Konu Sahibi gwenstefani
-
Ayyy tebrik ederim gözün aydın darısı başımızaAmin canım Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah . Benim belirtilerim aynen adet olacakmış gibiydi göğüs ağrısı , bacak ağrısı , şişkinlik sürekli hasta oldum diye WC gidiyordum. 13. gün ilk kan testimi verdim 35 çıktı doktor ilaç etkisi olabilir dedi ve 15. gün tekrarladım ikiye katlanmıştı artık ilaç etkisi olmadığını katlanmasının iyi olduğunu söyledi
Evet canım pazartesi de 14.30 aşılama saatim bir saat önce gelin dedilerAskim catlatmami vuracaksin sen bu gece
Ay evet ya o nasıl bir ağrı kesici boşa hamilelere bi onu vermiyorlar plasebo etkisi olsun diye veriyorlar inanAynen parol icecegine oturup dua etsen daha faydali :))
Kıyamam sakin ol zaten sonucu öğrenince yaşaman gerekeni yaşayacaksın şimdiden yorma kafanıYaa canimsiniz kizlar içimde cok buyuk korku var insallah güzel sonuclanir
Oo sende sabirsiz bekleyenler kervanina katiliyorsun demekEvet canım pazartesi de 14.30 aşılama saatim bir saat önce gelin dediler
Orasi oyle tabiKıyamam sakin ol zaten sonucu öğrenince yaşaman gerekeni yaşayacaksın şimdiden yorma kafanı
İnşallah kuzum hadi senin bekleyiş günün azaldı biraz daha dayan. Benim daha başlamadı bileOo sende sabirsiz bekleyenler kervanina katiliyorsun demekcanim 12. Günden bildiriyorum bundan sonrası daha zor inan bekle bekle icim icimi yedi resmen şaka bi yana insallah bekledigin sonuca ulasirsin hepimiz mutlu haberimizi alalim insallah
Valla ye kiz yeterki olumlu sonuclansindaİnşallah kuzum hadi senin bekleyiş günün azaldı biraz daha dayan. Benim daha başlamadı bileartık zamanı gelene kadar burda sizin beyninizi yerim
Yoo aksine en az üç günlük en fazla 7 günlük perhiz önerdi öncesinde sanırım spermin kalitesi düşmesin diyeValla ye kiz yeterki olumlu sonuclansindabende kendi kendimi yiyip bitirdim valla dr. Beraberlik onermedimi ignedn sonra
Aaaa kıyamam neden böyle oldu ki yaKızlar yatış yaptılar bana kistm patlamş içeri kanamam varmış bhcg 73.25 olmş eğer istedikleri değerde olmzsa acil ameliyata alckmşlr
Gecmis olsun kuzum yaaKızlar yatış yaptılar bana kistm patlamş içeri kanamam varmış bhcg 73.25 olmş eğer istedikleri değerde olmzsa acil ameliyata alckmşlr
Hormon kullanıyoruz ya onlar da etkiliyor tabi kistleri şimdi durumun nasılHiç blmyrm
YaaaKizlar benim testim negatifolmadi yani tutmadi demekki . Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Sonucumuz ne oldu baktirdiniz miBilmiyorum kuzum pazartesi baktırıcam bakalım inşallah vardır yarına adet olmam
Sakin kalmaya çalış uyumaya çalış uyurken de kendini kasmamaya mümkün olduğunca rahat olmaya çalış umarım güzel haberlerini alırızDüşük önleyici iğne yaptılar şuanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?