- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Bol bol dua et canım benim allahım sanada inşallah en kısa zamanda nasip eder.
Ahh yavrucum ne güzel moral oldun bize yaaaEvet canım ilk aşılamam çok teşekkür ederim sizlerede Rabbim nasip etsin inşallahben full yattım hani son zamanlarda ayağa kalktım ama. Hiç bi iş yapmadım annemgil geldi zaten onlar evımı temızledı yemegımı yaptılar ettiler ben sadece biraz ayakta dolanıyordum ama dırek belıme agrı gırıyordu kasıklarımda agrı oluyordu o yüzden oturuyordum ben geri bu şekilde sonuç alana kadar yattım hatta daha annem burda ve doktordan hiç bişi yok demeden beni bırakıp gitmeyi düşünmüyor bu sürecte bol bol dinlenin yatın kızlar şans daha da artıyor bence.
Bunları ve Meryem suresini okudum dua olarak canım inşllah sende kısa zamanda sonucuna ulaşırsın güzel haberler bekliyorım☺
Ayy Allâh razı olsun balım
Tamam tatlım Allah'm razı olsunBunları ve Meryem suresini okudum dua olarak canım inşllah sende kısa zamanda sonucuna ulaşırsın güzel haberler bekliyorım☺
Duanızı eksik etmeyin canım bol bol dua edin eminim allahım çabamızı boşa cıkartmayacak☺Tamam tatlım Allah'm razı olsun
313 kez ayetel kürsi de iyi diyorlar belkim ona da başlarım ☺
Ayy Allâh razı olsun balım
Bunu okurum cuma gecesi
Cumartesi de aşılamaya girerim
Rabbim bana ve tüm isteyen kullarına da nasip etsin evlatlarami
Amin bebeğim inşaallahDuanızı eksik etmeyin canım bol bol dua edin eminim allahım çabamızı boşa cıkartmayacak☺
Amin canım inşallah şuan sadece kanda gördük hayırlısıyla ultrasyonda da görürsem içim rahatlıycak. Sende o güzel günün hatrına pozitif sonuçlar alırsın bebeğim bende aynı çok istedim o zamana denk gelsin diye ama bizimki gectııAmin bebeğim inşaallah
Sende sağlıklı bir süreç geçir inşAllah
Kız biliyormusun birde benim test günüm evlilik yıl dönümüze gelecek inşallah güzel haberler alırım yaaa
Ay gozumden kacmis kuşum yaBenim de dün kontrolüm vardı
5 yumi olmus 2 tanesi 14 cm
Doktor 3 kere daha iğne olmamı, perşembe gecesi de çatlatma iğnesi olmamı istedı
Nasipse cumartesi aşılama olacağım kızlar
Diye yazmıştm bebek ama gözden kaçtı herhalde
Yok kuzum onemli degilÇok özür dilerim diğer konuşmayı daha sonra gördüm ama lütfen kendini bırakma belli mi olur belki adet olmazsan geç döllenme olmuş olabilir dualarım sizinle canım bende 3 senedir isteyen biri olarak Rabbim bekleyen herkeze nasip etsin
İnşallah ultrasonda da görür minnak kalp atışını da dinlersin canmAmin canım inşallah şuan sadece kanda gördük hayırlısıyla ultrasyonda da görürsem içim rahatlıycak. Sende o güzel günün hatrına pozitif sonuçlar alırsın bebeğim bende aynı çok istedim o zamana denk gelsin diye ama bizimki gectııcinsiyet ancak nikah tarıhıme denk geliyor
Oluyor bebek bazen öyle hiç takılmaAy gozumden kacmis kuşum yaay hadi hayirlisi olsun guzel haberler ver insallahhh
Amin canım her zaman bi umut vardır elbet☺Yok kuzum onemli degilbakalim mücadeleye devam edicez yapacak bisi yok rabbim hayırlısını nasip etsin
Ay inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatırİnşallah ultrasonda da görür minnak kalp atışını da dinlersin canm
Hepsi zamanla tabii
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oo demek cinsiyet ozamana gelecek seninde
Hadi hayırlısı kızz
Ah ah annelik böyle bişey işte rahme düşer düşmez başliyor düşüncelerAy inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatır☺
Aminnn bitanem inşallahOluyor bebek bazen öyle hiç takılma
Ayyy evet bnde pek heycanlym vlla
İnşallah güzel sonuçlar alırım, alırız☺☺
Askım senin ne problemin vardi pkos falan miAy inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatır☺
Amin çokçaa âmin güzelimAy inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatır☺
Valla grip de cabası olduHmm üzüldüm kuzu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?