• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Bol bol dua et canım benim allahım sanada inşallah en kısa zamanda nasip eder. 😟
Evet canım ilk aşılamam çok teşekkür ederim sizlerede Rabbim nasip etsin inşallah😇ben full yattım hani son zamanlarda ayağa kalktım ama. Hiç bi iş yapmadım annemgil geldi zaten onlar evımı temızledı yemegımı yaptılar ettiler ben sadece biraz ayakta dolanıyordum ama dırek belıme agrı gırıyordu kasıklarımda agrı oluyordu o yüzden oturuyordum ben geri bu şekilde sonuç alana kadar yattım hatta daha annem burda ve doktordan hiç bişi yok demeden beni bırakıp gitmeyi düşünmüyor bu sürecte bol bol dinlenin yatın kızlar şans daha da artıyor bence.
Ahh yavrucum ne güzel moral oldun bize yaaa
Benim hep yatma şansm yok çalışıyorum
Masa başı işim ama rahat
Evde de dinlenirim artk öyle geçer sürecim
İnşallah bizlere de nasip olsun
Hangi duaları okusak acaba yaa

Screenshot_2023-11-11-12-28-37-391_com.instagram.android.jpg

Duanızı eksik etmeyin canım bol bol dua edin eminim allahım çabamızı boşa cıkartmayacak☺
Amin bebeğim inşaallah
Sende sağlıklı bir süreç geçir inşAllah🤲
Kız biliyormusun birde benim test günüm evlilik yıl dönümüze gelecek inşallah güzel haberler alırım yaaa

Amin bebeğim inşaallah
Sende sağlıklı bir süreç geçir inşAllah🤲
Kız biliyormusun birde benim test günüm evlilik yıl dönümüze gelecek inşallah güzel haberler alırım yaaa
Amin canım inşallah şuan sadece kanda gördük hayırlısıyla ultrasyonda da görürsem içim rahatlıycak. Sende o güzel günün hatrına pozitif sonuçlar alırsın bebeğim bende aynı çok istedim o zamana denk gelsin diye ama bizimki gectıı 😃 cinsiyet ancak nikah tarıhıme denk geliyor

Benim de dün kontrolüm vardı
5 yumi olmus 2 tanesi 14 cm
Doktor 3 kere daha iğne olmamı, perşembe gecesi de çatlatma iğnesi olmamı istedı
Nasipse cumartesi aşılama olacağım kızlar😍

Diye yazmıştm bebek ama gözden kaçtı herhalde 🤭🤭
Ay gozumden kacmis kuşum ya 😀 ay hadi hayirlisi olsun guzel haberler ver insallahhh

Çok özür dilerim diğer konuşmayı daha sonra gördüm ama lütfen kendini bırakma belli mi olur belki adet olmazsan geç döllenme olmuş olabilir dualarım sizinle canım bende 3 senedir isteyen biri olarak Rabbim bekleyen herkeze nasip etsin 🙏😔
Yok kuzum onemli degil 😊 bakalim mücadeleye devam edicez yapacak bisi yok rabbim hayırlısını nasip etsin

Amin canım inşallah şuan sadece kanda gördük hayırlısıyla ultrasyonda da görürsem içim rahatlıycak. Sende o güzel günün hatrına pozitif sonuçlar alırsın bebeğim bende aynı çok istedim o zamana denk gelsin diye ama bizimki gectıı 😃 cinsiyet ancak nikah tarıhıme denk geliyor
İnşallah ultrasonda da görür minnak kalp atışını da dinlersin canm
Hepsi zamanla tabii
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oo demek cinsiyet ozamana gelecek seninde 😍
Hadi hayırlısı kızz

İnşallah ultrasonda da görür minnak kalp atışını da dinlersin canm
Hepsi zamanla tabii
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oo demek cinsiyet ozamana gelecek seninde 😍
Hadi hayırlısı kızz
Ay inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatır 🥲

Ay inşallah canım ya vallaha bi aksilik çıkıcak dıye çok korkuyorum Rabbim inşallah bunların hepsini hepimize güzelce yaşatır 🥲
Ah ah annelik böyle bişey işte rahme düşer düşmez başliyor düşünceler🥰🥰
AMİN amin herkeslere tattırsın o güzel duyguları

Oluyor bebek bazen öyle hiç takılma
Ayyy evet bnde pek heycanlym vlla
İnşallah güzel sonuçlar alırım, alırız☺☺
Aminnn bitanem inşallah
Askım senin ne problemin vardi pkos falan mi

Back