İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Kızlar merhaba Aralık 6 da aşılama oldum bugün kan verdim 10.6 çıktı sonuç yenimi oluşuyor yoksa tekrar mı vermem gerek
Aaaaaa ne güzel bir hamiş daha maşallah maşallah canmm yaaaa
İlk denemen mi Peki azck hikayenden bahsedermisn
Aşılama sonrası fln nelere dikkat ettin
Ben daha iğneleedeym de bana da fikirr olsun ne olurrr☺☺☺

bnimde ilk aşılama tuttu genelde ev işinde kendimi hırpalamadım genel olarak hep yattım yemek bile tek çeşit ve basit seyler yaptım. ama sonu guzel olmadı. beta ilk 36 cıktı git gide yukseldi derken orantısız oldu. dış gebelik teşhisi kondu değerlerim düzensz arttı malesef. suan bile belli belirsiz. dış gebelik yada saglıksız gebelik deniyor . bi doktor keseyi gördü diğeri göremedi. bi yandan kahverengi lekeler var. bilmiyorum yani

Ah be güzelim üzül

Sadece yattım dinlendim inan ilaç bile kullanmadım pcosum ve birazda kilom da var bazı arkadaşlarımıza ilaç vermişler bana hiç bişey vermemişlerdi

bnimde yükseldi doktor ilaç verdi 2.5 düzeyinde tutacaz dedi ama sonra dıs gebelik oldugumu öğrendm çok üzüldm malesef.
Yaa bende yarın tekrar gidip kan vercem kadın doğm bakmadı bugn çok erken dedi çatlatma iğnesisinin etkisi de olabilir dedi ama ben hissediyorum batmaları falan çok yorgunum idrara çok çıkıyom gece gündüz demeden uykum var dur bakalım hayırlısı iki senedir istiyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…