- Konu Sahibi gwenstefani
-
Çıkmaz diye yapmadım vallaBitanem stres yapma dusmez insallahsen hic idrar testi yaptin mi ? Bence 2 gun icinde kan testine gidene kadar idrar testi yap sabah ilk idrarinla koyulasma olacakmi diye bir takip et oyle emin olursun hem
Evde testin varsa yarın sabah bir yap koyulasmayi takip edelimÇıkmaz diye yapmadım valla
Kaynanam gildeyim burdan hastaneye gidecez öteki gün yapımEvde testin varsa yarın sabah bir yap koyulasmayi takip edelim
Tekrar mi kan vereceksinKaynanam gildeyim burdan hastaneye gidecez öteki gün yapım
Guatırım yükselmiş gebelikle beraber ona baktırmam lazım
Merhaba nasılsınız her sey yolundadır umarımBende bugün yaptırdım sen ne zaman yaptırıyorsuun beraber bekleyelim
Aaaaaa ne güzel bir hamiş dahaKızlar merhaba Aralık 6 da aşılama oldum bugün kan verdim 10.6 çıktı sonuç yenimi oluşuyor yoksa tekrar mı vermem gerek
bnimde ilk aşılama tuttu genelde ev işinde kendimi hırpalamadım genel olarak hep yattım yemek bile tek çeşit ve basit seyler yaptım. ama sonu guzel olmadı. beta ilk 36 cıktı git gide yukseldi derken orantısız oldu. dış gebelik teşhisi kondu değerlerim düzensz arttı malesef. suan bile belli belirsiz. dış gebelik yada saglıksız gebelik deniyor . bi doktor keseyi gördü diğeri göremedi. bi yandan kahverengi lekeler var. bilmiyorum yaniAaaaaa ne güzel bir hamiş dahamaşallah maşallah canmm yaaaa
İlk denemen mi Peki azck hikayenden bahsedermisn
Aşılama sonrası fln nelere dikkat ettin
Ben daha iğneleedeym de bana da fikirr olsun ne olurrr☺☺☺
bnimde yükseldi doktor ilaç verdi 2.5 düzeyinde tutacaz dedi ama sonra dıs gebelik oldugumu öğrendm çok üzüldm malesef.Guatırım yükselmiş gebelikle beraber ona baktırmam lazım
bnimde ilk aşılama tuttu genelde ev işinde kendimi hırpalamadım genel olarak hep yattım yemek bile tek çeşit ve basit seyler yaptım. ama sonu guzel olmadı. beta ilk 36 cıktı git gide yukseldi derken orantısız oldu. dış gebelik teşhisi kondu değerlerim düzensz arttı malesef. suan bile belli belirsiz. dış gebelik yada saglıksız gebelik deniyor . bi doktor keseyi gördü diğeri göremedi. bi yandan kahverengi lekeler var. bilmiyorum
Ah be güzelim üzüldüm valla
Sadece çift çizgiyi görmekle ve değerin artmasınla bitmiyor değil mi. Hep bi kuşku
İnşallah Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı
Yok canim kist yoktu yumurtalarda gayet iyi esimde hafif sikinti vardi asilama gunu degerleri yuksek dediBu arada kist falanmi var neden asilama yaptirdin
Aa neden tartışıyorsunuz tatlımmmSigara ictim asilamadan bugune kadar esimle tartisiyoruz insallah etkilememistr asilamayi
Sadece yattım dinlendim inan ilaç bile kullanmadım pcosum ve birazda kilom da var bazı arkadaşlarımıza ilaç vermişler bana hiç bişey vermemişlerdiAaaaaa ne güzel bir hamiş dahamaşallah maşallah canmm yaaaa
İlk denemen mi Peki azck hikayenden bahsedermisn
Aşılama sonrası fln nelere dikkat ettin
Ben daha iğneleedeym de bana da fikirr olsun ne olurrr☺☺☺
Yaa bende yarın tekrar gidip kan vercem kadın doğm bakmadı bugn çok erken dedi çatlatma iğnesisinin etkisi de olabilir dedi ama ben hissediyorum batmaları falan çok yorgunum idrara çok çıkıyom gece gündüz demeden uykum var dur bakalım hayırlısı iki senedir istiyodukbnimde yükseldi doktor ilaç verdi 2.5 düzeyinde tutacaz dedi ama sonra dıs gebelik oldugumu öğrendm çok üzüldm malesef.
Rabbim yardımcın olsun kuzum ne tartış ne de iç en azından şu 15 gün geçene kadar sabırlı olSigara ictim asilamadan bugune kadar esimle tartisiyoruz insallah etkilememistr asilamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?