İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Selam canm iğneyi kaç doz kullanıyorsun acaba
Benimde pazartesi kontrolüm 6.iğnemi olup gideceğim 75 cc oluyorum daaa
Acaba benim aşılama yeni yıldan sonraya mı kalr diye düşündüm sen öyle yazınca
Bu arada asla negatif olma olur mu
Rabb'im sağlıklaa evlatlarımızı nasip etsin inşallah

Benim de 2 gün önce aşılama oldu 4 ocakta da kanda belli olacak. Rabbim inşallah nasip etsin hepimize sağlıklı bebişler. Yeni yıl sevinci olsun
Ayy âmin amin arkadaşm ya
Güzel haberlerinizi bekliyoruz valla
Benim daha aşılamama var, 3.iğnemi oldum
Regli günüm 14 ocak tam evlilik yıl donümümüz
Bende o kadar Cook istiyorum ki o gün güzel haberler almayı...

Yavrum yaaaa acaba kan mı versen
Sanki erken de yapmışssın ama
14.gün yapın demiyorlarmydı
Evet test günüm 26sı zaten ama bilmiyorum ki ya herkesin durumu belirtisi farkli tabiki kan vermeyede korkuyorum simdi iyice umutsuzluga dusmeyeyim diye erken gebelik testi yapmistim dün o silikti hafif bugun kaset yapayim dedim o negatif hangisine guveneyim bende anlamadım

Bebeimmmmm kaset testler regli gecikmeden çıkmıyo kızım takma onu kafana ne olur
Ama istersen yarn sabah erken gebelik testi yap ilk idrarla
Yada pazartesi 25 i yaaaa direk kan ver

Bebeimmmmm kaset testler regli gecikmeden çıkmıyo kızım takma onu kafana ne olur
Ama istersen yarn sabah erken gebelik testi yap ilk idrarla
Yada pazartesi 25 i yaaaa direk kan ver
Kuzum umudumu kesmis degilim bu test beni bi tık üzdü ama hcg hemen idrara dusmuyor once kana sonra idrara dusuyor bu herkeste farkli bence kimisi erkenden idrarda öğrenebiliyor kimisi kanda eğer nasibimizse insallah pozitifi gorurum ama degilsede tabiki uzulurum :) oyuzden bekliyip gorucem sabretmekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…