- 23 Haziran 2021
- 1.149
- 598
- 73
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Canım hepimizde oluyor boyle problemler hic kendini sıkma bu yuzden hem stresliyiz hemde hormonlar diyelim üzülme olumsuzda dusunme olabilir tutacak olsa inan oylede tutar rabbime sıgın duani et guzelce biraz kendi kabuguna cekil ve sabretKizlar bugun asilamamin 2nci gnu esimle kavga ettik bagirdim cagrdim ciglik attim ustune sigara ictim etkisi olurmu yani bosunami gitti asilamam
Selamlar moralinizi bozmayin neden gitsin asilama soz pozitifte kalin kavga etmeyinKizlar bugun asilamamin 2nci gnu esimle kavga ettik bagirdim cagrdim ciglik attim ustune sigara ictim etkisi olurmu yani bosunami gitti asilamam
Cok tesekur ederim rahatladim allah yardimcimiz olsunCanım hepimizde oluyor boyle problemler hic kendini sıkma bu yuzden hem stresliyiz hemde hormonlar diyelim üzülme olumsuzda dusunme olabilir tutacak olsa inan oylede tutar rabbime sıgın duani et guzelce biraz kendi kabuguna cekil ve sabretrabbim yardimcin olsun inşallah olur üzülme eger bundan sonrasinda boyle bisi yasadim acaba olacakmi olmayacakmi tutacakmi tutmayacakmi diye stres yaparsan etkiler stresini biraz daha aza indirmeye calis ve bu olayi kafandan bir an once sil at en azindan sonuc gunune kadar
Sağ olun tamamSelamlar moralinizi bozmayin neden gitsin asilama soz pozitifte kalin kavga etmeyin
Bu arada kist falanmi var neden asilama yaptirdinCok tesekur ederim rahatladim allah yardimcimiz olsun
Canm kuzummmm dur daha zamanın varmış teste hemen üzüntüye kapılmaKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptimbiliyorum cok cok erken ama .. dayanamadim iste bide arkadasim yapalim en azindan ignenin etkisi gitmismi onu goruruz dedi yaptik ben negatif gordum cok iyice inceleyince cokkkkk hayalet bir cizgi var gibi ama onuda gormek istiyorum diye görüyorum eminim . Arkadasim da cokkk cok silik goruyorum diyor ben uzulmiyim diye heralde boyle yani negatif görünüyor
Merhabalar hoşgeldin, inşallah hayırlısı ile bsşlarsn sende canmBende aşılama yaptırcam ama adet olmayı bekliyorum aralık bitmeden yaptırmak istiyorum ama kısmet bakalım
Amin âmin güzelim inşallah yaaYa insallah yumurtalarin guzel yetisir her sey iyi gider.
Bende de vardı canım sebepsiz infertilite 18 ay olmadı
Ayyyy arkadaşım ne güzel yaaa darısı bize inşallahCanım ben oldum ilk aşılamada da tuttu şuan kucağımda 6 aylık
Üzülme bebeim stres yapma bişeycik olmaz Allahn izniyleCok kotuyum lutfen moral verin titacaksa tutmazmi artik
Merhaba kızlar bu sabah test yaptım hafif bir çizgi çıktı dün akşam da aynı çıkmıştı 10 dakika içinde Adetime 3 gün var
İlk olan bu sabah ki olan 2. Olan akşam yaptığım
Hayirlisi olsun artik napalim bekliycem az kaldi zaten umarim pozitife döner hayirlaCanm kuzummmm dur daha zamanın varmış teste hemen üzüntüye kapılma
Azcık daha sabr☺
Merhabalar hoşgeldin, inşallah hayırlısı ile bsşlarsn sende canm
Bnde dün başladm daha
Amin âmin güzelim inşallah yaa
Ayyyy arkadaşım ne güzel yaaa darısı bize inşallah
Allahm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Üzülme bebeim stres yapma bişeycik olmaz Allahn izniyle
Selam canm ben pek bişey anlayamadm Testlerden ama bence yarn sabah yine yap
Hadi bakalım hayırlısı yaaa
Az daha sabr kuzum inşallah güzel haberlerini alalcagızzHayirlisi olsun artik napalim bekliycem az kaldi zaten umarim pozitife döner hayirlasen naptin vuruyomusun igneni
Ne guzel esinde sana destek olmusAz daha sabr kuzum inşallah güzel haberlerini alalcagızz
Tabi bende olsam bekleyemezdim belki karşıdan konuşmak kolay
Ayy evet evet başladk kızz eşim yaptı akşam ilk olarak:))
Ah yavrucum Allah eşimden razı olsun valla çok yardımcıNe guzel esinde sana destek olmusguzel yumoslar bekliyorum senden beslenmenede dikkat et duzenli saglikli seyler ye ben pek yapmadim ama yapanlarda bazen sonuc alabiliyor
Valla besleniceksin cankm ceviz falan da ye yumoslarin guzel olsun . Bende şimdi dusunuyorum ben negatif gormeye alistimda o cok hevesleniyor umutlaniyor eger negatif olursa ne diycem nasıl dicem bilmiyorumAh yavrucum Allah eşimden razı olsun valla çok yardımcı
Çok istiyor baba olmayı ben kendimden geçtim ona üzülüyorum vlla
Ayy bende pek düzenli beslenemem kızz sebze ile falan hiç aram yok
Allahm çok bekletmeden nasip etsin inşallah hepimizee
Tmm cnm ceviz yerimValla besleniceksin cankm ceviz falan da ye yumoslarin guzel olsun . Bende şimdi dusunuyorum ben negatif gormeye alistimda o cok hevesleniyor umutlaniyor eger negatif olursa ne diycem nasıl dicem bilmiyorum
Aminn insallah canımm benimmTmm cnm ceviz yerim
Ah ah dimi eşler cok daha heveslı ve istekli
Dilerim yüzümüz güler be pocikssimmm
Öyle tabi bebeimAminn insallah canımm benimmbirbirimizin yoldasiyiz bu yolda canım kizlar
Canım inanirmisin bugun bende sana baktim :) acaba ne yapti diye dusundumKızlar merhaba Aralık 6 da aşılama oldum bugün kan verdim 10.6 çıktı sonuç yenimi oluşuyor yoksa tekrar mı vermem gerek
Kabızım şişim idrara çok çıkıyom yüzüm attı sivilce belim çatlıyor bide düşmez değil mi korkuyorumCanım inanirmisin bugun bende sana baktim :) acaba ne yapti diye dusundum2 gun sonra tekrar kan ver bu sonuca gore hamilesin insallah artar degerin sonucta 5in ustu gebelik var kabul ediliyor 6yla bile ogrenen var hayirli olsun senin varmi belirtin
Bitanem stres yapma dusmez insallahKabızım şişim idrara çok çıkıyom yüzüm attı sivilce belim çatlıyor bide düşmez değil mi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?