İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Kizlar bugun asilamamin 2nci gnu esimle kavga ettik bagirdim cagrdim ciglik attim ustune sigara ictim etkisi olurmu yani bosunami gitti asilamam
Canım hepimizde oluyor boyle problemler hic kendini sıkma bu yuzden hem stresliyiz hemde hormonlar diyelim üzülme olumsuzda dusunme olabilir tutacak olsa inan oylede tutar rabbime sıgın duani et guzelce biraz kendi kabuguna cekil ve sabret rabbim yardimcin olsun inşallah olur üzülme eger bundan sonrasinda boyle bisi yasadim acaba olacakmi olmayacakmi tutacakmi tutmayacakmi diye stres yaparsan etkiler stresini biraz daha aza indirmeye calis ve bu olayi kafandan bir an once sil at en azindan sonuc gunune kadar

Cok tesekur ederim rahatladim allah yardimcimiz olsun

Merhaba kızlar bu sabah test yaptım hafif bir çizgi çıktı dün akşam da aynı çıkmıştı 10 dakika içinde Adetime 3 gün var
İlk olan bu sabah ki olan 2. Olan akşam yaptığım

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-20-08-25-31-213_com.miui.gallery.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231220_013642.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 64
Canm kuzummmm dur daha zamanın varmış teste hemen üzüntüye kapılma
Azcık daha sabr

Bende aşılama yaptırcam ama adet olmayı bekliyorum aralık bitmeden yaptırmak istiyorum ama kısmet bakalım
Merhabalar hoşgeldin, inşallah hayırlısı ile bsşlarsn sende canm
Bnde dün başladm daha

Ya insallah yumurtalarin guzel yetisir her sey iyi gider.
Amin âmin güzelim inşallah yaa

Bende de vardı canım sebepsiz infertilite 18 ay olmadı

Canım ben oldum ilk aşılamada da tuttu şuan kucağımda 6 aylık
Ayyyy arkadaşım ne güzel yaaa darısı bize inşallah
Allahm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Cok kotuyum lutfen moral verin titacaksa tutmazmi artik
Üzülme bebeim stres yapma bişeycik olmaz Allahn izniyle

Merhaba kızlar bu sabah test yaptım hafif bir çizgi çıktı dün akşam da aynı çıkmıştı 10 dakika içinde Adetime 3 gün var
İlk olan bu sabah ki olan 2. Olan akşam yaptığım

Selam canm ben pek bişey anlayamadm Testlerden ama bence yarn sabah yine yap
Hadi bakalım hayırlısı yaaa

Hayirlisi olsun artik napalim bekliycem az kaldi zaten umarim pozitife döner hayirla sen naptin vuruyomusun igneni

Hayirlisi olsun artik napalim bekliycem az kaldi zaten umarim pozitife döner hayirla sen naptin vuruyomusun igneni
Az daha sabr kuzum inşallah güzel haberlerini alalcagızz
Tabi bende olsam bekleyemezdim belki karşıdan konuşmak kolay
Ayy evet evet başladk kızz eşim yaptı akşam ilk olarak:))

Az daha sabr kuzum inşallah güzel haberlerini alalcagızz
Tabi bende olsam bekleyemezdim belki karşıdan konuşmak kolay
Ayy evet evet başladk kızz eşim yaptı akşam ilk olarak:))
Ne guzel esinde sana destek olmus guzel yumoslar bekliyorum senden beslenmenede dikkat et duzenli saglikli seyler ye ben pek yapmadim ama yapanlarda bazen sonuc alabiliyor

Ne guzel esinde sana destek olmus guzel yumoslar bekliyorum senden beslenmenede dikkat et duzenli saglikli seyler ye ben pek yapmadim ama yapanlarda bazen sonuc alabiliyor
Ah yavrucum Allah eşimden razı olsun valla çok yardımcı
Çok istiyor baba olmayı ben kendimden geçtim ona üzülüyorum vlla
Ayy bende pek düzenli beslenemem kızz sebze ile falan hiç aram yok
Allahm çok bekletmeden nasip etsin inşallah hepimizee

Valla besleniceksin cankm ceviz falan da ye yumoslarin guzel olsun . Bende şimdi dusunuyorum ben negatif gormeye alistimda o cok hevesleniyor umutlaniyor eger negatif olursa ne diycem nasıl dicem bilmiyorum

Valla besleniceksin cankm ceviz falan da ye yumoslarin guzel olsun . Bende şimdi dusunuyorum ben negatif gormeye alistimda o cok hevesleniyor umutlaniyor eger negatif olursa ne diycem nasıl dicem bilmiyorum
Tmm cnm ceviz yerim
Ah ah dimi eşler cok daha heveslı ve istekli
Dilerim yüzümüz güler be pocikssimmm

Kızlar merhaba Aralık 6 da aşılama oldum bugün kan verdim 10.6 çıktı sonuç yenimi oluşuyor yoksa tekrar mı vermem gerek

Kızlar merhaba Aralık 6 da aşılama oldum bugün kan verdim 10.6 çıktı sonuç yenimi oluşuyor yoksa tekrar mı vermem gerek
Canım inanirmisin bugun bende sana baktim :) acaba ne yapti diye dusundum 2 gun sonra tekrar kan ver bu sonuca gore hamilesin insallah artar degerin sonucta 5in ustu gebelik var kabul ediliyor 6yla bile ogrenen var hayirli olsun senin varmi belirtin

Kabızım şişim idrara çok çıkıyom yüzüm attı sivilce belim çatlıyor bide düşmez değil mi korkuyorum

Kabızım şişim idrara çok çıkıyom yüzüm attı sivilce belim çatlıyor bide düşmez değil mi korkuyorum
Bitanem stres yapma dusmez insallah sen hic idrar testi yaptin mi ? Bence 2 gun icinde kan testine gidene kadar idrar testi yap sabah ilk idrarinla koyulasma olacakmi diye bir takip et oyle emin olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…