- 17 Mart 2023
- 60
- 7
- 6
- 24
- Konu Sahibi gwenstefani
-
AMİN âmin bitanem Allahm razı olsuncok agir is yapmadigin surece sikinti olmaz bence kuzucumhayirla sonuçlansin ins.
Çokça âmin çookMerhaba bende dün aşılamamı oldum bugun 2nci gunum bakalim insallah guzel haberler aliriz
Merhabalar ben burada yeniyim ben de aşılama olacağım Adet günümü bekliyorum Bu süreçte neler yapılıyor hastaneye kaç sefer gidip geliyoruz kaç gün boyunca iğne yapıyoruz bana detaylı anlatabilir misiniz
Anladım canım sağol inşaAllah hayırlısı olur heyecanlıyım 3 senedir çocuk istiyorumSelam bende
Selam bende yeniyim dün kan verdim reglinin 3.günü
Bgn iğnelere başlayacagm
Bana gonalf450 yazmş doktor 75cc vurulacagm
Pazartesi kontrole çağırdı
Kimisi sık sık gitmis yumurta takibine ama benim doktor Pazartesi gel dedi
Smdıden tedavilerimiz hayırlı olsun inş'ALLAH
Âmin âmin canm hepimiz içinAnladım canım sağol inşaAllah hayırlısı olur heyecanlıyım 3 senedir çocuk istiyorum
Herhangi bir sorunum yok Doktor bir şey demedi sorunu var diye ilaçla tedaviye başlatmıştı olmadı en son aşılama başlatacak işte yaşım 24Âmin âmin canm hepimiz için
Yaş kaçtı acaba birde problem nedir
Benim yaş 35 sebepsiz inferilite
Merhaba degerleniz nasildi cok sevindim huzurlaBenim ilk aşılama da tuttu canım şuan kucağımda 6 aylık.
Cok guzel soylemissiniz cok tesekkur ederim pozitif yorumunuz icinBenim ilk aşılama ikiz olarak tuttu ikinci aşılama tek ve üçüncü geleneğimde doğal yolla ikiz normal günlük hayatıma devam ettim çalıştım da darısı başınıza ama ne olursa olsun ben hep oradan bebeklerimle çıktığıma bebeğimle çıktığıma emin ve inançlı oldum daha sonuç belli olmadan geber vermek için zıbınlar aldım dünyanın en tatlı annesi en tatlı babası olmaya hazır mısınız yazılı ve bol bol dua
Bende ilaç kullandm 2 ay canm klomenHerhangi bir sorunum yok Doktor bir şey demedi sorunu var diye ilaçla tedaviye başlatmıştı olmadı en son aşılama başlatacak işte yaşım 24
Amınn canımBende ilaç kullandm 2 ay canm klomen
Sonuç alamadk bizde aşılamaya geçtik
İnşallah haklmzda hayrlısı olsun
Dogru Rabbim ol der ve olu verir. İnsallah bu yilin sonunu yeni yilin baslangicini mus mutlu yasarizTeste az kaldi ama bende sanki az kaldimO sabirsizlik test gunune kadar gecmiyor canim :) seni cok iyi anliyorum . Bol bol dinlen bol bol dua et meryem suresini kendin okuyabilirsen oku okuyamazsan dinle. Hersey bi vesile rabbim ol der ve olur dr bana herhangi bisi onermedi aslinda ama incir ve cig kabak cekirdegi iyi geliyormus diye okudum burada bendede pkos var asilamadan sonra dr bana duphaston yazdi onu kullaniyorum 5 yumurtam vardi ikisi gitti 3ü kaldi 18/18/17 ama e2 testine gore dr. İkisi buyuk ihtimalle bos biri dolu dedi insallah o 1 yumurtam tutar buradaki arkadaslarin bazıları adet olacagim diye bekliyorlardi ped bile aldilar ama rabbim guzel haberi onlara nasip etti guzel dualarin icin teşekkür ederim insallah sende pozitif gorursun ha bide bir dolu bir bos olacak sekilde iliski önerdi.
Ya insallah yumurtalarin guzel yetisir her sey iyi gider.Bebeim ben reglinin 3.günü gidebildim cumartesi regli olunca yani dün
Kan verdim bgun de iğnelere başlayacagız
Doktorum bana pazartesi gel yumilerine bakarız dedi
Sık sık çağırmadı yani
Benim hiçbir problemim yoktu canım gayet iyiydi değerlerim. Amh testi hiç yaptırmadımMerhaba degerleniz nasildi cok sevindim huzurla
Mutlulukla buyusun
Bende de vardı canım sebepsiz infertilite 18 ay olmadıAyyyyyyy cok sevindim cokkkk
Allah'ım bİzlere de nasip eder inşallah
Sebepsiz inferilite var bizde
Canım ben oldum ilk aşılamada da tuttu şuan kucağımda 6 aylıkTeşekkürler cvp için canm
Bende 1 tane vurulacakmsm ama sabah akşam demediler
Bu arada sen hangi aşamadasn tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?