İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Selam bende
Selam bende yeniyim dün kan verdim reglinin 3.günü
Bgn iğnelere başlayacagm
Bana gonalf450 yazmş doktor 75cc vurulacagm
Pazartesi kontrole çağırdı
Kimisi sık sık gitmis yumurta takibine ama benim doktor Pazartesi gel dedi
Smdıden tedavilerimiz hayırlı olsun inş'ALLAH

Anladım canım sağol inşaAllah hayırlısı olur heyecanlıyım 3 senedir çocuk istiyorum

Cok guzel soylemissiniz cok tesekkur ederim pozitif yorumunuz icin

Herhangi bir sorunum yok Doktor bir şey demedi sorunu var diye ilaçla tedaviye başlatmıştı olmadı en son aşılama başlatacak işte yaşım 24
Bende ilaç kullandm 2 ay canm klomen
Sonuç alamadk bizde aşılamaya geçtik
İnşallah haklmzda hayrlısı olsun

Kizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim biliyorum cok cok erken ama .. dayanamadim iste bide arkadasim yapalim en azindan ignenin etkisi gitmismi onu goruruz dedi yaptik ben negatif gordum cok iyice inceleyince cokkkkk hayalet bir cizgi var gibi ama onuda gormek istiyorum diye görüyorum eminim . Arkadasim da cokkk cok silik goruyorum diyor ben uzulmiyim diye heralde boyle yani negatif görünüyor

Dogru Rabbim ol der ve olu verir. İnsallah bu yilin sonunu yeni yilin baslangicini mus mutlu yasariz

Kizlar bugun asilamamin 2nci gnu esimle kavga ettik bagirdim cagrdim ciglik attim ustune sigara ictim etkisi olurmu yani bosunami gitti asilamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…