- 22 Mart 2023
- 433
- 92
- 18
- 29
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Sizin daha belli değil miydi gebelikYaa bende yarın tekrar gidip kan vercem kadın doğm bakmadı bugn çok erken dedi çatlatma iğnesisinin etkisi de olabilir dedi ama ben hissediyorum batmaları falan çok yorgunum idrara çok çıkıyom gece gündüz demeden uykum var dur bakalım hayırlısı iki senedir istiyoduk
10.6 sonuç dedi tekrar verSizin daha belli değil miydi gebelik
Kuzum sigara icin diyorsan bende kullanıyorum tabi azalttim bu donemde ama esinde biraz destek olsaydi keskeSigara ictim asilamadan bugune kadar esimle tartisiyoruz insallah etkilememistr asilamayi
İşte Rabbim nasip etmiş her şekilde oluyor dimi Maşallah maşallah kuzumSadece yattım dinlendim inan ilaç bile kullanmadım pcosum ve birazda kilom da var bazı arkadaşlarımıza ilaç vermişler bana hiç bişey vermemişlerdi
Ağır işler yapma ani hareketler yapmaİşte Rabbim nasip etmiş her şekilde oluyor dimi Maşallah maşallah kuzum
Ben masa başında işte çalıyorum işe devam etsem olur ama dimi
Merhaba bugün çatlama iğnesi 11 aşılama üzerinden 10 gün geçti silik çıktı ama hemen sevinmiyorum tabi iğnenin etkiside olabilirMerhaba nasılsınız her sey yolundadır umarım
Bnde pazartesi yani 18 inde asilamaBende bugün yaptırdım sen ne zaman yaptırıyorsuun beraber bekleyelim
Canım senin kontrol gunun ne zamanİşte Rabbim nasip etmiş her şekilde oluyor dimi Maşallah maşallah kuzum
Ben masa başında işte çalıyorum işe devam etsem olur ama dimi
Kuzum normal kaset testmi yaptin erken gebelik testi miMerhaba bugün çatlama iğnesi 11 aşılama üzerinden 10 gün geçti silik çıktı ama hemen sevinmiyorum tabi iğnenin etkiside olabilir
Kacinci gun oldu cnm oksururkenbatman felan bnde 4. Gunun asilama oldum. Kasik agrim gaz ve batmalar varŞöyle kasık ağrısı bel ağrısı
Ama hapşırırkek öksürürken batma oluyordu öylesine test verdim erken verdim hatta. Ekstra bir belirtim olmadı
Canim 4. Gun normal bu agrilar ignenin etkisiyleKacinci gun oldu cnm oksururkenbatman felan bnde 4. Gunun asilama oldum. Kasik agrim gaz ve batmalar var
Hayırlısı olur umarımMerhaba bugün çatlama iğnesi 11 aşılama üzerinden 10 gün geçti silik çıktı ama hemen sevinmiyorum tabi iğnenin etkiside olabilir
Hayirlisi olsun insallah hic gerilme islem cok zor değil ben idrara sıkışık oldugum icin bı tık zorlandım ama islem 2 3 dk bisi zaten insallah guzel sonuclarini bekliyoruz canim kac yumurtan geliştiMerhaba kızlar ben de aşılama tedavisindeyim bugün kontrole gittim 8. iğnemi oldum yarın tekrar kontrole gideceğim yüksek ihtimalle pazartesi aşılama olacak acayip gerginim. Pozitif sonuçları okuyorum moral veriyor negatif okuyorum üzülüyorum hem kendim hem de buradakiler için. Acayip karışık bir ruh halindeyim.
Bugün sokda 8 ve 11mm iki tane sağda 14-15 arası iki tane ölçtü bakalım yarın kaç olacaklar. Gün için ters dedi pazartesiye kalacağı için. Hafta sonu döllemek daha iyi olacaktı sanırım bakalım ne diyecek yarınHayirlisi olsun insallah hic gerilme islem cok zor değil ben idrara sıkışık oldugum icin bı tık zorlandım ama islem 2 3 dk bisi zaten insallah guzel sonuclarini bekliyoruz canim kac yumurtan gelişti
Amin sizde durumlar nedirHayırlısı olur umarım
Bende aşılama yaptırdım 14 Aralık'ta 8. Günüm bugunHayırlısı olsun simdiden buradan haberleşelim
Kaçıncı gün test yaptnBeeen
Bugün test yaptım hafif silik alta bırakıyorum. Sonra beta verdim 102 çıktı daha yeni
Benimde 8 aynı gün yaptrmsz demekKaçıncı gün verdin benim 8. Günüm bugün aşılamadan sonraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?