• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Yaa bende yarın tekrar gidip kan vercem kadın doğm bakmadı bugn çok erken dedi çatlatma iğnesisinin etkisi de olabilir dedi ama ben hissediyorum batmaları falan çok yorgunum idrara çok çıkıyom gece gündüz demeden uykum var dur bakalım hayırlısı iki senedir istiyoduk
Sizin daha belli değil miydi gebelik

Sadece yattım dinlendim inan ilaç bile kullanmadım pcosum ve birazda kilom da var bazı arkadaşlarımıza ilaç vermişler bana hiç bişey vermemişlerdi 🥰
İşte Rabbim nasip etmiş her şekilde oluyor dimi Maşallah maşallah kuzum🥰🥰🥰
Ben masa başında işte çalıyorum işe devam etsem olur ama dimi 🙄

Merhaba kızlar ben de aşılama tedavisindeyim bugün kontrole gittim 8. iğnemi oldum yarın tekrar kontrole gideceğim yüksek ihtimalle pazartesi aşılama olacak acayip gerginim. Pozitif sonuçları okuyorum moral veriyor negatif okuyorum üzülüyorum hem kendim hem de buradakiler için. Acayip karışık bir ruh halindeyim.

Merhaba kızlar ben de aşılama tedavisindeyim bugün kontrole gittim 8. iğnemi oldum yarın tekrar kontrole gideceğim yüksek ihtimalle pazartesi aşılama olacak acayip gerginim. Pozitif sonuçları okuyorum moral veriyor negatif okuyorum üzülüyorum hem kendim hem de buradakiler için. Acayip karışık bir ruh halindeyim.
Hayirlisi olsun insallah hic gerilme islem cok zor değil ben idrara sıkışık oldugum icin bı tık zorlandım ama islem 2 3 dk bisi zaten insallah guzel sonuclarini bekliyoruz canim kac yumurtan gelişti

Hayirlisi olsun insallah hic gerilme islem cok zor değil ben idrara sıkışık oldugum icin bı tık zorlandım ama islem 2 3 dk bisi zaten insallah guzel sonuclarini bekliyoruz canim kac yumurtan gelişti
Bugün sokda 8 ve 11mm iki tane sağda 14-15 arası iki tane ölçtü bakalım yarın kaç olacaklar. Gün için ters dedi pazartesiye kalacağı için. Hafta sonu döllemek daha iyi olacaktı sanırım bakalım ne diyecek yarın

Back