Kimdir nedir o üye bilmiyorum. Ama kendi kötü giden evliliğinin acısını başkalarından çıkarıyor gibi geldi. Daha doğrusu kötü giden evliliğini çok şükür iyi kötü evlendim bunlar da kendini kullandırıyor işte, neyse ki ben kullanılmadım zihniyeti gibi. Kötü giden ilişkilerle mutlu oluyorlar.
Çok teşekkürler yorumunuz için.Evlenince geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor çünkü.
Konu sahibi evlilikten bile bahsetmemişken "bu adam seni alıp napsın" moduna giriyorlar ya çok komik geliyor bana.
Kadın sadece "ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak, arkadaşlarıyla tanışmak, onu daha çok tanımak, arkadaşlarıma hayatımda biri olduğunu söylemek istiyorum" demiş. Daha çok tanıdıktan sonra istemeyecek ayrılacak belki.
"Öf bu da insan içine çıkınca apır sapır konuşuyor. Arkadaşları da saçma sapan tipler" deyip soğuyacak belki.
Her kadının tek derdinin bir erkek tarafından "alınmak" olduğunu sanıyor bazıları. Ciddi ilişkiden tek anladıkları evlenmek.
Konu sahibinin ilişkisi bdv'deki evliliklerin toplamından daha çok duygusallık içeriyordur kesin.
Fb bilmiyordum acilimini fuckbaddy misyahu insanin fuckbaddy bile özledim seni goruselimmi der bee
Canim cinsellik hakkinda herseyi ogrenebiliriz burdanBende bu sitede öğrendim
Baksana random öpüşmek varmış onu da bugün öğrendim
Evlenince geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor çünkü.
Konu sahibi evlilikten bile bahsetmemişken "bu adam seni alıp napsın" moduna giriyorlar ya çok komik geliyor bana.
Kadın sadece "ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak, arkadaşlarıyla tanışmak, onu daha çok tanımak, arkadaşlarıma hayatımda biri olduğunu söylemek istiyorum" demiş. Daha çok tanıdıktan sonra istemeyecek ayrılacak belki.
"Öf bu da insan içine çıkınca apır sapır konuşuyor. Arkadaşları da saçma sapan tipler" deyip soğuyacak belki.
Her kadının tek derdinin bir erkek tarafından "alınmak" olduğunu sanıyor bazıları. Ciddi ilişkiden tek anladıkları evlenmek.
Konu sahibinin ilişkisi bdv'deki evliliklerin toplamından daha çok duygusallık içeriyordur kesin.
Ağzından cikani kulagin duysun kudrA haddin disinda herseyi biliyorsun.Hayır şunu yazanın evliliğine gidip baksan şiddet hakaret her şey vardır ama “aşkım” dediğinde her şey düzelir, çok sevilir ve mükemmel mutludur.
Çok teşekkürler yorumunuz için.
Konunun içine cinsellik yazmasamda olurmuş farklı yorumlar geldi ama kafamda o da bir ilişki için tamamlayıcı bir unsur olduğu için başta, daha iyi anlaşılır diye yazmıştım. Kullanıldığıma dai imalar fb yorumları falan geldi, konunun sonuna açıkça 'ben zaten tutku hissetmediğim ve cinsellik yaşamadığım biri ile görüşmeye devam etmezdim bu kadar süre, ve bu kadar vakit geçirmezdim' dememe rağmen.
Evlilik konusuda keza öyle, aksi halde varış noktasına gelmeden, uçaktan yarı yolda aşağı atlamak gibi, şu an evlilik isteme ihtimalim.
İkimizde bir derece beraberken birbirimize daha kibarız bu aşamada, sıkıcı gelmeye başlıyor biraz. Artık arkadaş gurubu ve aileden birileri ile tanışmak ve onlarla birlikte iken olan hallerimizi de görmek istiyorum. Daha yakından tanımak istiyorum. Ve evet bende çevreme tanıtmak istiyorum onu. Yani acelesi de yok zamanada bırakılabilir içimizden geldiği anda, ya da şartlar gerektirdiğinde de olabilir tabi şu an bir sıkıntımız yok ama, berberlik sıkıcılaşmadan yapsak iyi olur.
O yüzden sorumun amacı, o yakınlık seviyesine gelebilmek için ben birşeyler yapmalı mıyım, yapmalıysam nereden başlamalı ne yapmalı. Yoksa akışına mı bırakmalıyım. Yoksa karşı taraf mı başlamalı tüm bunlar için.
Hiçde konuda biz fb miyiz, sevgili miyiz, evlenir miyiz, kullanılıyor muyum falan sorusu yok . Yoksa yanlış mı ifade etmişim kendimi, ki %90 yorumlar öyle geldi?
Evlenince geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor çünkü.
Tek gecelik ilişki yaşadığım kişi 2 yıldır eşim şuan bu fb olayları eskide kaldı kimse bunları önemsemiyor ve illa bişeylerin konuşulması gerekmiyor bana göre biz neyiz diye her ilişkinin dinamiği farklıdır hala eşime canım bile demem o bana kuzu der ne demekse o :) herşey kendiliğinden gelişiyor bi şekilde duygusallıktan ziyade arkadaş olup birlikte kaliteli vakit geçirmek daha önemli bana göre 5 yıldır tanıyorum eşimi ve hala aynıyız evlilik arkadaşlık ve seks bu ikisi olursa süper bişey ya gerçi ben romantik olmayan bir odunum o ayrı :)Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?
Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.
Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.
Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen
..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.
(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
Ben sizi tanımıyorum ama yazdıklarınıza bakılırsa tahminlerimde yanılmamışım. Siz benim evliliğim hakkında bayağı bir yanılmışsınız. Kocamın sevdiğim şeyleri alıp gelmesi benim için sevgi göstergesi değil mesela, normal bir evlilikte olması gereken şeyler zaten.Ağzından cikani kulagin duysun kudrA haddin disinda herseyi biliyorsun.
Sen yazmiyorsun diye mükemmel bir hayatınmi var zannediyorsun. Enazindan beni seven bir adam sözlerime deger verip hastaneye yatip tedavi olan her geldiginde beni mutlu etmek için elinde sevdigim seyleri getiren adam var.senin hayatinda askim bile demedigin bir adam var..kimse burda ben en mutluyum demesin ciğerinizi bilenler yemez bunu haberiniz olsun.
Aynen ben de demem aşkım eşimde demiyor hiç bi yerimiz de eksilmedi çok şükür niye bu kadar takılıyorlar buna anlamıyorum ben yazın özellikle ele ele tutuşmuyorum ellerim terliyor vıcık vıcık sevmiyorum niye kendime eziyet çektireyimBen sizi tanımıyorum ama yazdıklarınıza bakılırsa tahminlerimde yanılmamışım. Siz benim evliliğim hakkında bayağı bir yanılmışsınız. Kocamın sevdiğim şeyleri alıp gelmesi benim için sevgi göstergesi değil mesela, normal bir evlilikte olması gereken şeyler zaten.
Evet kocama hiç aşkım demedim. Burada diyen bir sürü insan vardır muhakkak bana çok cringe geliyor. Kocam bana dese soğurdum.
Evet çok fazla vakit geçiriyoruz, 3 ay kısa gibi gelebilir ama biz çok vakit geçiriyoruz. Haftanın yarısından fazla beraber kalıyoruz zaten 24 saat. O yüzden bi çok aktiviteyi beraber yapıyoruz. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği, yürüyüş, alışveriş, evde dizi film, temizlik vs vs.. genelde beraber. Sadece benim arkadaşlarımla bir planım varsa o evine gider, onun arkadaşlarıyla ya da ailesiyle planı varsa ayrılır yanımdan, ya da nadiren işten ötürü yorgun ve yoğun günlerde görüşmediğimiz oldu. Evet genel olarak 3 ayı 6 ay gibi geçirdik diyebilirim.Çizdiğiniz ilişki profili gayet güzel. Bilmemkaçküsür senelik evli çiftler yapmıyor çoğunu.. Birlikte yemeğe çıkmak, el ele yürümek falan filan.. Gayet sevgilisiniz işte, sadece 3 ay çok erken gerçekten, tanıma evresi. Anladığım kadarıyla hemen hemen her boş vaktinizi birbirinize ayırıyorsunuz, şu aşamada zaten ikinizin birbirinize odaklanması daha doğru ve akışa daha uygun. Bir süre sonra arkadaşlarla ve aileyle de tanışılır. Ben eşimle 6. ayımızdan sonra aile üyeleriyle tanışmaya başlamıştım o bile erken gelmişti bana. Benim aklıma takılan sürekli ilişki sıkıcı bir hal alır, sıkılırız bunalırız diye panik halindesiniz sanki. Ve evet zaman gelecek sıkılacaksınız, yalnız kalmak isteyeceksiniz, yıllarca aynı heyecanla aynı coşkuyla sürmesi mümkün değil. Biraz daha rahat olun. Kendi akışına bırakın ilişkinizi. Zaten kendisi şekillenir, evrilir.. Kasmaya, taktiklere gerek yok.. Bu kadar korkmayın tekdüzelikten. İlişki, güven duygusunun yoğun olduğu gerçek bir dostluğa evrilecektir, bu sizi korkutmasın.
Senin kocana askim deyip dememen inan umrumda değil.. soylediklerin tutarsız anliyorsun degilmi.uste asya icin yaptigin bir yorum var 'biz ozelde konusmusuzda niye burda anlatiyormusum' anlatmadim farkindaysan biz konustuk seninle dedim asyaya.ve nekadar acizce bı davranış demissin.simdi sene bilmem kac konularimi gelmis önüme sunuyorsun senin yaptığın acizce degilmi???her iliskinin dinamagi farklidir. Konuya her insan gibi yorum yaptım ben cevabimi aldim dedim agzini eğerek beni alıntıladinBen sizi tanımıyorum ama yazdıklarınıza bakılırsa tahminlerimde yanılmamışım. Siz benim evliliğim hakkında bayağı bir yanılmışsınız. Kocamın sevdiğim şeyleri alıp gelmesi benim için sevgi göstergesi değil mesela, normal bir evlilikte olması gereken şeyler zaten.
Evet kocama hiç aşkım demedim. Burada diyen bir sürü insan vardır muhakkak ama bana çok cringe geliyor. Kocam bana dese soğurdum.
Bakmadım ki eski konularınızaSenin kocana askim deyip dememen inan umrumda değil.. soylediklerin tutarsız anliyorsun degilmi.uste asya icin yaptigin bir yorum var 'biz ozelde konusmusuzda niye burda anlatiyormusum' anlatmadim farkindaysan biz konustuk seninle dedim asyaya.ve nekadar acizce bı davranış demissin.simdi sene bilmem kac konularimi gelmis önüme sunuyorsun senin yaptığın acizce degilmi???her iliskinin dinamagi farklidir. Konuya her insan gibi yorum yaptım ben cevabimi aldim dedim agzini eğerek beni alıntıladin
Pardon yaa sen buranin agasiydin demi wahset team baskaniydin oyle seyler söylüyordun.sen beni tanimiyorsun ama ben seni taniyorum artık. Sen kaostan beslenen birisin. İstisnasiz her konulari sabote eden burda ego tatmini yapan birisin.hayat senin icin cok zor olmali kudra.. benden yaşca büyüksün ama büyük gibi davranmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?