İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Evlenince geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor çünkü.
Konu sahibi evlilikten bile bahsetmemişken "bu adam seni alıp napsın" moduna giriyorlar ya çok komik geliyor bana.
Kadın sadece "ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak, arkadaşlarıyla tanışmak, onu daha çok tanımak, arkadaşlarıma hayatımda biri olduğunu söylemek istiyorum" demiş. Daha çok tanıdıktan sonra istemeyecek ayrılacak belki.
"Öf bu da insan içine çıkınca apır sapır konuşuyor. Arkadaşları da saçma sapan tipler" deyip soğuyacak belki.
Her kadının tek derdinin bir erkek tarafından "alınmak" olduğunu sanıyor bazıları. Ciddi ilişkiden tek anladıkları evlenmek.

Konu sahibinin ilişkisi bdv'deki evliliklerin toplamından daha çok duygusallık içeriyordur kesin.

Çok teşekkürler yorumunuz için.
Konunun içine cinsellik yazmasamda olurmuş farklı yorumlar geldi ama kafamda o da bir ilişki için tamamlayıcı bir unsur olduğu için başta, daha iyi anlaşılır diye yazmıştım. Kullanıldığıma dai imalar fb yorumları falan geldi, konunun sonuna açıkça 'ben zaten tutku hissetmediğim ve cinsellik yaşamadığım biri ile görüşmeye devam etmezdim bu kadar süre, ve bu kadar vakit geçirmezdim' dememe rağmen.

Evlilik konusuda keza öyle, aksi halde varış noktasına gelmeden, uçaktan yarı yolda aşağı atlamak gibi, şu an evlilik isteme ihtimalim.

İkimizde bir derece beraberken birbirimize daha kibarız bu aşamada, sıkıcı gelmeye başlıyor biraz. Artık arkadaş gurubu ve aileden birileri ile tanışmak ve onlarla birlikte iken olan hallerimizi de görmek istiyorum. Daha yakından tanımak istiyorum. Ve evet bende çevreme tanıtmak istiyorum onu. Yani acelesi de yok zamanada bırakılabilir içimizden geldiği anda, ya da şartlar gerektirdiğinde de olabilir tabi şu an bir sıkıntımız yok ama, berberlik sıkıcılaşmadan yapsak iyi olur.
O yüzden sorumun amacı, o yakınlık seviyesine gelebilmek için ben birşeyler yapmalı mıyım, yapmalıysam nereden başlamalı ne yapmalı. Yoksa akışına mı bırakmalıyım. Yoksa karşı taraf mı başlamalı tüm bunlar için.
Hiçde konuda biz fb miyiz, sevgili miyiz, evlenir miyiz, kullanılıyor muyum falan sorusu yok . Yoksa yanlış mı ifade etmişim kendimi, ki %90 yorumlar öyle geldi?

Bence eksik yok fazla anlayış var. Onu biraz azalt. Arama sorma bu kadar kankasi gibi olma. Azcik da kavga cikar. Bi makeupi gorelim seni geri kazanmaya calisio mu bakalim. Boyle karsilikli anlayisli tekduze seyden ruhum sıkılır benim.

Ya birde şunu demeden geçemeyeceğim

Koca koca kadinlarsiniz yaşça sizden küçügüm

'Kıdın kıdının dışmını'
'bın cıvıbımı ıldım'

Agzınizi eğerek konuşuyorsunuz,yeri gelince en elit benim havasında takılıyorsunuz yaptığınız yaşinizaa basiniza yakisiyormu hiç.bu yastan sonra benmi size bunun dersini vereceğim.işte siz insanlara böyle örneksiz

Aslinda bu tarz yazanlari direk kibleyip gozardi ediceksin, zihniyet apacik ortada.ayip be

sevgili, flört arkadaş falan sıfat bulamadım yazmaya.
bu kişinin hayatına ne kadar dahilsiniz yada ne kadar dahil hissediyorsunuz ? sorunlarına ,çevresine , ailesine ??

Gerçekten bu flört muhabbetleri gelmeden evlendiğim için çok mutluyum. Şöyle söyleyeyim ben üniversitede iken birinin elini tuttun mu bitti ,tamam sevgilisin. Sevgili olalım mı yada çıkalım mı gibi şu an banal görünen ama çok vahim olan sorular taaa ilişkinin en başında kullanılırdı. Bir erkek 3-5 kızla görüşüyorsa flörtöz değil şerefs.zdi , net

Her neyse öyle bir geçer zaman ki. Bence çaktırmadan yavaş bir geçiş yapın. Mesela bir gün size tatlı gelen bir yerini mesela burnunu ,ay burnunu çok seviyorum,çok tatlı falan diye söyleyin. Sevgi sözcüklerini yavaşça cümlelere ekleyin. Aynı zamanda arkadaşlar içinse bir taktik yapmak lazım. Mesela bir arkadaşın doğumgünü olsun ve herkes partneriyle gelecek olsun , sizde ona sorun. Sonra kızlarla ayarlarsınız durumu. Yada o arkadaşlarıylayken acil bir durum için onu görmeniz gereksin, yanlarına uğrayın. Entrika , oyun, taktik maktik işte. Yasak elmayı izleyip oradan öğrenin en iyisi

Hayır şunu yazanın evliliğine gidip baksan şiddet hakaret her şey vardır ama “aşkım” dediğinde her şey düzelir, çok sevilir ve mükemmel mutludur.

Ben sevgilimle 2016’da başladım ne çok şey değişmiş dedim şimdi. Biz birbirimizden hoşlandık çıkma teklifi olmadı ama zaten belliydi niyetlerimiz. Bu 7 ayda bir durupta peki biz birbirimiz için ne ifade ediyoruz demediz mi? Bana pek sevgililik gelmedi tabi bu. Kendisine sorun bir bakalım ne düşünüyormuş.

Hayır şunu yazanın evliliğine gidip baksan şiddet hakaret her şey vardır ama “aşkım” dediğinde her şey düzelir, çok sevilir ve mükemmel mutludur.
Ağzından cikani kulagin duysun kudrA haddin disinda herseyi biliyorsun.
Sen yazmiyorsun diye mükemmel bir hayatınmi var zannediyorsun. Enazindan beni seven bir adam sözlerime deger verip hastaneye yatip tedavi olan her geldiginde beni mutlu etmek için elinde sevdigim seyleri getiren adam var.senin hayatinda askim bile demedigin bir adam var..kimse burda ben en mutluyum demesin ciğerinizi bilenler yemez bunu haberiniz olsun.

Yoo siz derdinizi gayet açık şekilde anlatmışsınız. Ama işte konuda cinsellik olunca aşık ve kullanılan zavallı kadın ile kadını kullanıp gününü gün eden ıssız adam ikilisinden başka bir şey gelmiyor akıllara.

Aile tanışması şu aşamada çok erken. Ama birbirinizin arkadaş ortamlarına girebilirsiniz. Ama ondan da önce aranızdaki hitaplar ve iletişim şeklinizin değişmesi gerekir bence. Çünkü birden arkadaş ortamına girseniz birbirinizi neyiniz olarak tanıştıracaksınız belli değil.

Adam size hoşlandığını söylemiş zaten. Siz de buradan girebilirsiniz konuya. Güzel bir anda bunu dile getirebilirsiniz. Ya da sizi mutlu ettiğinden falan bahsedebilirsiniz. Sonra bakarsınız tepkisine. İlla ki konu konuyu açar diye düşünüyorum.

Evlilik hayatini yol arkadaşin ile birmeştirmek olarak bile algilanmiyor. Burda kaç konu açiliyor, asil birçok evliliklerin özü fuckbuddylik. Sirf legal sex olsun diye evleniliyor.

Adam evde zerre kadar iş yapmaz, kadindan annesine hizmet ister,.. Kadin mutlumu umrunda olmaz, kadin "nasil eşime mutsuzluğumu anlatacam, ya yanliş anlarsa" diye konu açar.Ama adi evlilik ya, alni ak namisli oluyorlar. Eminim konu sahibin partneri ile paylaştiklarin yarisini paylaşmiyorlardir ama ancak ahkam ve dalga var.

Çizdiğiniz ilişki profili gayet güzel. Bilmemkaçküsür senelik evli çiftler yapmıyor çoğunu.. Birlikte yemeğe çıkmak, el ele yürümek falan filan.. Gayet sevgilisiniz işte, sadece 3 ay çok erken gerçekten, tanıma evresi. Anladığım kadarıyla hemen hemen her boş vaktinizi birbirinize ayırıyorsunuz, şu aşamada zaten ikinizin birbirinize odaklanması daha doğru ve akışa daha uygun. Bir süre sonra arkadaşlarla ve aileyle de tanışılır. Ben eşimle 6. ayımızdan sonra aile üyeleriyle tanışmaya başlamıştım o bile erken gelmişti bana. Benim aklıma takılan sürekli ilişki sıkıcı bir hal alır, sıkılırız bunalırız diye panik halindesiniz sanki. Ve evet zaman gelecek sıkılacaksınız, yalnız kalmak isteyeceksiniz, yıllarca aynı heyecanla aynı coşkuyla sürmesi mümkün değil. Biraz daha rahat olun. Kendi akışına bırakın ilişkinizi. Zaten kendisi şekillenir, evrilir.. Kasmaya, taktiklere gerek yok.. Bu kadar korkmayın tekdüzelikten. İlişki, güven duygusunun yoğun olduğu gerçek bir dostluğa evrilecektir, bu sizi korkutmasın.

Tek gecelik ilişki yaşadığım kişi 2 yıldır eşim şuan bu fb olayları eskide kaldı kimse bunları önemsemiyor ve illa bişeylerin konuşulması gerekmiyor bana göre biz neyiz diye her ilişkinin dinamiği farklıdır hala eşime canım bile demem o bana kuzu der ne demekse o :) herşey kendiliğinden gelişiyor bi şekilde duygusallıktan ziyade arkadaş olup birlikte kaliteli vakit geçirmek daha önemli bana göre 5 yıldır tanıyorum eşimi ve hala aynıyız evlilik arkadaşlık ve seks bu ikisi olursa süper bişey ya gerçi ben romantik olmayan bir odunum o ayrı :)

Ben sizi tanımıyorum ama yazdıklarınıza bakılırsa tahminlerimde yanılmamışım. Siz benim evliliğim hakkında bayağı bir yanılmışsınız. Kocamın sevdiğim şeyleri alıp gelmesi benim için sevgi göstergesi değil mesela, normal bir evlilikte olması gereken şeyler zaten.

Evet kocama hiç aşkım demedim. Burada diyen bir sürü insan vardır muhakkak ama bana çok cringe geliyor. Kocam bana dese soğurdum.

Aynen ben de demem aşkım eşimde demiyor hiç bi yerimiz de eksilmedi çok şükür niye bu kadar takılıyorlar buna anlamıyorum ben yazın özellikle ele ele tutuşmuyorum ellerim terliyor vıcık vıcık sevmiyorum niye kendime eziyet çektireyim

Evet çok fazla vakit geçiriyoruz, 3 ay kısa gibi gelebilir ama biz çok vakit geçiriyoruz. Haftanın yarısından fazla beraber kalıyoruz zaten 24 saat. O yüzden bi çok aktiviteyi beraber yapıyoruz. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği, yürüyüş, alışveriş, evde dizi film, temizlik vs vs.. genelde beraber. Sadece benim arkadaşlarımla bir planım varsa o evine gider, onun arkadaşlarıyla ya da ailesiyle planı varsa ayrılır yanımdan, ya da nadiren işten ötürü yorgun ve yoğun günlerde görüşmediğimiz oldu. Evet genel olarak 3 ayı 6 ay gibi geçirdik diyebilirim.
Aslında aile ile tanışmak çokta benim için ya da o ve onun ailesi için bişey değil, yani ciddi ilişkiye başlamanın evliliğin anahtarı değil. Tabi ki yine önemli bir adım ama sadece tanışacağız yani. Bilsinler oğulları kimle görüşüyor ya da benimkilerde bilsin, nasıl biri ve ben vaktimi nasıl biri ile geçiriyorum. Açıkçası onun bilmiyorum ne diyor da ben henüz tanıştıramayacağımdan ötürü aileme biriyle görüştüğümü söylemedim. Ama biz beraberken falan aradıklarında da, ay yalnızım ya da ay şu arkadaşım var diye yalan söylüyorum 3 aydır. Hoş değil aslında. Sevmiyorum yalan söylemeyi. O yüzden yakında onlara söylücem. Ama bu seferde tanımak isterler hemen. O nolucak henüz bi fikrim yok

Bide doğru söylüyosunuz ben sıkılmaktan korkuyorum. Daha önce flörtlerim hep 1 ay 2 ay falan sürdü, tek düze gide gide ben cozurdayıp ilişkiyi kesiyordum. Şimdi çok sıkıcı değiliz bence bu ilişkimle, iyi gidiyor ama yine olmasını istemiyorum tabi, bitecekse başka türlü bitsin artık bu ne.. hep kopukluk bağlanamamadan ötürü, eriti gitti ilişkiler.

Senin kocana askim deyip dememen inan umrumda değil.. soylediklerin tutarsız anliyorsun degilmi.uste asya icin yaptigin bir yorum var 'biz ozelde konusmusuzda niye burda anlatiyormusum' anlatmadim farkindaysan biz konustuk seninle dedim asyaya.ve nekadar acizce bı davranış demissin.simdi sene bilmem kac konularimi gelmis önüme sunuyorsun senin yaptığın acizce degilmi???her iliskinin dinamagi farklidir. Konuya her insan gibi yorum yaptım ben cevabimi aldim dedim agzini eğerek beni alıntıladin

Pardon yaa sen buranin agasiydin demi wahset team baskaniydin oyle seyler söylüyordun.sen beni tanimiyorsun ama ben seni taniyorum artık. Sen kaostan beslenen birisin. İstisnasiz her konulari sabote eden burda ego tatmini yapan birisin.hayat senin icin cok zor olmali kudra.. benden yaşca büyüksün ama büyük gibi davranmiyorsun.

Bakmadım ki eski konularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…