• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Gayette bir ilişki içerisindesiniz. Biz şimdi neyiz diyerek büyüyü bozmayın. Ortamına girmek istiyorsunuz. Belki karşı tarafta sizi için aynı şeyi düşünüyor. Arkadaşlarınızla tanıştırdınız mı? Bu anlamada ilk adımı atabilirsiniz.
Açıkçası geçenlerde Hallowen vardıya, onun bir programı yoktu, bense bi arkadaşımın grubuna dahil olmuştum onlara katılacaktım. Ne kostüm giyeceksin, nereye gideceksiniz, bende seviyorum aslında o günü, bana sonra foto atar mısın merak ediyorum, falan diye çok ilgilenmişti, o an ağzımın ucuna geldi davet etsem mi diye, aslında iyi bir ortam olmuştu çünkü özel bir gün ve eğlenceli olacak ve onun bir programı yoktu (bu arada yurtdışında yaşıyoruz, o yüzden de özel bir gün aslında, ne kostümü ne hallowen ı diye düşünmeyin), bi de benimde arkadaş grubum sayılmaz herkes yeni benm içinde, onun içinde öyle olurdu daha rahat bir ortam olabilirdi, çaktırmadan.. Sonra 'amaan belki istemez, söylemiyim' dedim.

Keşke ona davet etseydim ya adım atmış olurduk, beraber topluluk içine girmeye. Şimdi öyle bir gün yakalamak zor🥲

haklısınız konunuz sabote edıldı resmen
ben yorum yazmıstım ama yazdıktan sonra bır kac ayrıntı okudum dısarı yemege falan cıkmıssınız sanırım ... yanı sızınle gorulmekten cekınmıyor
hıc bır arkadası sızı bılmıyor mu bırıyle gorustugunu saklıyor mu mesela ?
Bilmem ki biliyorlar mı bilmiyorlar mi. O konuda bişey konuşmadık. Ama biriyle görüştüğünü benden gizlemiyor. Hatta detay vermeyi çok sever. Tüm arkadaşlarının şecelesini biliyorum neredeyse sanırım.

Açıkçası geçenlerde Hallowen vardıya, onun bir programı yoktu, bense bi arkadaşımın grubuna dahil olmuştum onlara katılacaktım. Ne kostüm giyeceksin, nereye gideceksiniz, bende seviyorum aslında o günü, bana sonra foto atar mısın merak ediyorum, falan diye çok ilgilenmişti, o an ağzımın ucuna geldi davet etsem mi diye, aslında iyi bir ortam olmuştu çünkü özel bir gün ve eğlenceli olacak ve onun bir programı yoktu (bu arada yurtdışında yaşıyoruz, o yüzden de özel bir gün aslında, ne kostümü ne hallowen ı diye düşünmeyin), bi de benimde arkadaş grubum sayılmaz herkes yeni benm içinde, onun içinde öyle olurdu daha rahat bir ortam olabilirdi, çaktırmadan.. Sonra 'amaan belki istemez, söylemiyim' dedim.

Keşke ona davet etseydim ya adım atmış olurduk, beraber topluluk içine girmeye. Şimdi öyle bir gün yakalamak zor🥲
Ay çok kasıyorsun yaa. Sal biraz kendini adım at azıcık bu ne.

Sanki kadının cinsel ihtiyaçları yok, bizler erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek için varız. Bir kadın özgürce bunu yapınca kullanılıyorsuna geliyor konu.
Aynen öyle. Ben bir fb ye de sahip olabilirim, oldumda geçmişte.
Ama şuan ki fb değil. Sorum çok başka. Ama cinsellik önemki bir mevzu benim için. Özellikle de ilişkinin başında tutkuyu hissetmezsem neden görüşmeye devam edeyim adamla? Sevgi yok bişey yok. Ne yani özel kılan adamı benim için. O yüzden bana da ilk zamanlarda cinsellik yaşanır mı yorumları garip geliyor ama yine de saygı duyuyorum. Tercih olabilir, hissiyat olabilir, sebepleri dolu... Ama benim için geçerli değil

Ayy bi’ kere babanneme sormustum bu soruyu. Severek mi sevistin zevk aldın mı babanne diye. Ben 4 cocuk dogurdum demisti.
Siz ve babaannenize sorduğunuz sorular, nasıl bi torun nine ilişkiniz var anlamadım 😀😀😀 geçen de bu tarz bi yorumunuz vardı

karı koca gıbı oldugunuz kısıye sevgılım bıle dıyemıyorsanız bunun nedenı bellı
erkekler genelde 3 ay ıcınde gorustugu kısıyle evlenıp evlenmeyecegıne onu bu anlamda ısteyıp ıstemedıgıne karar verır ve ona gore davranır
bu adam sızınle evlenmeyı dusunmuyor o yuzden bır sınırda bırakıyor tum bunları yasamanıza ragmen oyuzden sevgılım bıle dıyemıyorsunuz

bence tavrınız net dusuncenız kafanızda oturmus sekılde ılıskınızın gelecegını sız belırleyın ve kendınızı gerı cekın
ustunuze dusecek hayırdır ne oldu uzak duruyorsun bır sıkıntı mı var dıyecek
7 aydır gorusuyoruz bırbırımız ıcın sevgılıyız dıyemıyoruz ben bu ıse bır son vermek ıstıyorum dıyeceksınız

elınızden tutup sacmalama tabıkı sevgılıyız derse tamam ama sessız kalır uzaklasırsa ya da tartısmaya gırer ıste sen boyle dusunursen zaten sevgılı olamayız gıbılerınden manipüle ederse arkanıza bıle bakmadan kacın
👏🏻👏🏻👏🏻

İlişkiler çok değişti yaa. Herşey pata küte hızlı hızlı heycan meycan yok. Böyle bişeyin içinde olmayı hayatım boyunca istemedim olmadım da. Afedersiniz böyle bi hayat bana çok banel basit geliyor. Sanırım benim duygu yoğunluğum çok fazla.

Bende seni seviyorum kelimesini bile söylemek epey zamanımı almıştı. Karşı tarafın beni sevdiğinden hiç bir zaman kesin emin olamam ama kendi sevgimden şüphe ettiğim bir ilişki de cinselliğe yaklaşmam. Aynı evde kalmam.

Evlilik kurumu değerini çok kaybetmiş gibi geliyor bana. Çok sıradan. Çoğu insana göre de gereksiz. Beraber yaşamak çok yaygın ve sıradan oldu. Hiç benlik değil bu işler.
Kesinlikle. Evliliğin hiç değeri kalmamış. Süper yazmışsınız. Bazı şeyler özünü çok yitirmiş. Yakında insanlar çocuk yapmak için bile evlenme lüzumu duymayacaklar, ki örnekleri mevcut zaten

Bilmem ki biliyorlar mı bilmiyorlar mi. O konuda bişey konuşmadık. Ama biriyle görüştüğünü benden gizlemiyor. Hatta detay vermeyi çok sever. Tüm arkadaşlarının şecelesini biliyorum neredeyse sanırım.
yok anlatamadım sanırım sızı arkadaslarından gızlıyor mu ,arkadasları bılıyor mu demek ıstemıstım

hah ıste bunlar kafa karıstırıcı can sıkıcı 7 ay aslında yeterlı bır sure arkadasları bılıyor mu bılmıyor mu onu bıle bılmıyor olmanız sıkıntı telefonu mutlaka calıyordur arkadası ıllakı arıyordur neredesın goruselım dıye ...ona hıc mımozaylayım suan sana donerım demıyor yanı
onu dese bılırsınız kı arkadasları sızı bılıyor cevresıne soyluyor sızı saklamıyor yanı

yolda opusmenız yemege cıkmanız bunlar kucuk seyler bırı gorse ya oylesıne bırı deyıp gecebılır

hergun askım cıcım demeye gerek ama ıllakı konusmalar gecer gelecege daır mutlaka en azından ınsan karsısındakını tanımak ıcın sorar merak eder ne dusundugunu planlarını bunlar bıle konusulmuyor anlasılan :(

Hayır bir öyle bir ruhsuzluk yok asla aksine bir bağımız olduğunu düşünüyorum. Bi kaç kez romantik an yaşadığımız oldu aslında. Ama hani yoğun yoğun değil. .. Konu pek ruhsuzluk değil. Şu an top noktada tabiki çifte kumrular gibi bir ilişkide olmasakta. Belki adım adım başlayabilir miyiz diye düşünüyordum. Yani ya da böyle normal mi, keyfimde yerinde akışına mı bırakmalı anlık içimizden geldikçe mi olur.. Yoksa, ne zaman hayatlarımızın içine girmeye başlarız ve benim mi birşey yapmam gerekiyor acaba
Aslında sizin bişey yapması gerekmiyor bence akışa bırakın. Benim eşimle ilişkim aynen sizin anlattığınız gibiydi.. 6 Ay sonra aynı eve taşındık, 2 yıl sonra evlendik,7 yıldır evliyiz :)

Aslında sizin bişey yapması gerekmiyor bence akışa bırakın. Benim eşimle ilişkim aynen sizin anlattığınız gibiydi.. 6 Ay sonra aynı eve taşındık, 2 yıl sonra evlendik,7 yıldır evliyiz :)
Ha pardon bir farkla biz arkadaşlarımızla da iç içeydik birlikte takılıyorduk bu detayı atlamışım sizin için eğer önemliyse ;)

Siz ve babaannenize sorduğunuz sorular, nasıl bi torun nine ilişkiniz var anlamadım 😀😀😀 geçen de bu tarz bi yorumunuz vardı
Beni babanmem büyüttü. Aile iliskilerim çok rahattır. Vefat etmeden once basıma geldiginde söyle konusma bari derdi. Gecen gittim “korkma korkma ahiretlik sorularımla geldim” dedim. 😂
Topragı bol olsun, cok kahrımı cekti.

Beni babanmem büyüttü. Aile iliskilerim çok rahattır. Vefat etmeden once basıma geldiginde söyle konusma bari derdi. Gecen gittim “korkma korkma ahiretlik sorularımla geldim” dedim. 😂
Topragı bol olsun, cok kahrımı cekti.
Allah rahmet eylesin inşallah

Kesinlikle. Evliliğin hiç değeri kalmamış. Süper yazmışsınız. Bazı şeyler özünü çok yitirmiş. Yakında insanlar çocuk yapmak için bile evlenme lüzumu duymayacaklar, ki örnekleri mevcut zaten

Evliliğin tam olarak ne gibi bir değeri vardı ki?
İki imza atıp yasal olarak ilişkinizi resmileştiriyorsunuz sadece. Hastalık, ölüm gibi durumlarda birbirinizin üzerinde hak sahibi oluyorsunuz, bir mal edindiğinizde de ortak oluyorsunuz.
Manevi açıdan sevgililikten bir farkı yok zaten.
Evlilik olayında bu kadar yüceltilen şey nedir?

İki imza atıp yasal olarak ilişkinizi resmileştiriyorsunuz sadece. Hastalık, ölüm gibi durumlarda birbirinizin üzerinde hak sahibi oluyorsunuz, bir mal edindiğinizde de ortak oluyorsunuz.
Çocuk sahibi olmak olabilir mi?

Bana göre evlilik daha mahremlerin açıldığı alandır hem fiziksel hem manen, size göre öyle olmayabilir, sadece imza olarak görebilirsiniz. Din açısından girmiyorum bile. Yorum yapmak yasak olduğu için. Herkes kendi inancı ve görüşüne göre yaşar. Herkes inanmak zorunda da değil. Ha birde çocuk faktörü var bir arkadaş yazmış şimdi, soyun sopun belli olması açısından

Bana göre evlilik daha mahremlerin açıldığı alandır hem fiziksel hem manen, size göre öyle olmayabilir, sadece imza olarak görebilirsiniz. Din açısından girmiyorum bile. Yorum yapmak yasak olduğu için. Herkes kendi inancı ve görüşüne göre yaşar. Herkes inanmak zorunda da değil. Ha birde çocuk faktörü var bir arkadaş yazmış şimdi, soyun sopun belli olması açısından

Evet herkes kendi inancı ve görüşüne göre yaşar ve yaşıyor da zaten.
İnsanların kendi inanç ve görüşleri doğrultusunda yaşadıkları hayatlar "size göre" olan, "size uygun" olan hayatı etkilemiyor.
O yüzden herkese açık, her türlü hayat tarzına sahip bir sürü insanın olduğu bir platformda "vah ki vah evliliğin değeri kalmamış. Nerede o eski evlilikler" diye dertlenip canınızı sıkmayın bence.
Siz kendi değerlerinizle kendinize uygun evliliği yaşarsınız olur biter ;)

Back