Evliliklerinizi mi kıyasladın gerçekten ?Ağzından cikani kulagin duysun kudrA haddin disinda herseyi biliyorsun.
Sen yazmiyorsun diye mükemmel bir hayatınmi var zannediyorsun. Enazindan beni seven bir adam sözlerime deger verip hastaneye yatip tedavi olan her geldiginde beni mutlu etmek için elinde sevdigim seyleri getiren adam var.senin hayatinda askim bile demedigin bir adam var..kimse burda ben en mutluyum demesin ciğerinizi bilenler yemez bunu haberiniz olsun.
Al işte buyur burdan yak.bunca sey yazdim cevap bu yani degilmiBakmadım ki eski konularınıza
Kudra ben sana birsey demiyorum ya kac yasina gelmissin bu saatten sonra degismezsin.. wahset team uyelerinle mutluluklar sanaBakmadım ki eski konularınıza
Orayı buraya ben tasimadim özelden konuştukta demedim sen soyledin özelden konuştuk vs diye sana özelden ne yazdıysam kısa olarak buraya da yazmak istedim okuyanlar olacak döndün falan yazmıştın zoruma gitti aynı şeyi buraya da açıklama geregi duydum show olarak görüyorsan halen özelden yazmam burdan da yazmam . Benim niyetim art niyet yok bunu bilmeni de isterim .
bellıkı aranızda bır yanlıs anlasılma olmusAsyaa sana ozelde birsey yazmistimyaa en son yazdigim onu unutmaa tamammi ??? Birgun aklina getirecekler bunu.
Ve ben yine diyorum sen döndün on sayfalara dogru git ve yazdıklarını gözden gecir dahada birsey söylemek istemiyorum
Kendisinin daha onceki nickki asyaydi oda karpuz diyor bana,bana gore sıkıntı yok ona göre de olmamali.ben ozelden güzelce konuştum.en sonda da asyaa basim agriyor.kapatalim konuyu dedim.beni burda alintilamasi showdan baska birsey degildibellıkı aranızda bır yanlıs anlasılma olmus
ama bly manor sızın lımonlu suya ısrarla assyyaaaaaa asyaaaa demenız bıle rahatsız edıcı bence suan resmen tacız edıyorsunuz uzgunum bakalım lımonlu su ısmının asya oldugunu paylasmanızı ıstıyor mu
ozelden konustugunuz seyı buraya tasımak ıstıyor mu
ısım verdıgınız ıcın dırekt ısaret ettıgınız ıcın dıyorum
ya ozelden bana ayrı yazıp buraya ayrı konusanlar var demıyorsunuz dırekt sahısı alıntılayıp ısmınıde acıklayarak asyaaaaaa demenız hedef gostermek oluyorbellıkı kucuk bır yanlıs anlasılmaydı buyuttunuz asyayı rahat bırakınız lutfen
Uzatmayacam daha fazla show yaptım alkışlarsin şimdi ne diyim daha fazla kendimi o moda sokmayacam anlatacaklarımi anlattimKendisinin daha onceki nickki asyaydi oda karpuz diyor bana,bana gore sıkıntı yok ona göre de olmamali.ben ozelden güzelce konuştum.en sonda da asyaa basim agriyor.kapatalim konuyu dedim.beni burda alintilamasi showdan baska birsey degildi
Asya ben sana diyicegimi dedim.ve hakli olduğumu anlicaksin.kafana vura vura ogretecekler sana bunu buraya da imzami atiyorum...aman dikkat et actigin konulara mazallah yillar onceki konunu gelir önüne sunarlar sonra.yillar boyunca da bunu kullanmaya devam ederler.cunku dedigim gibi kaostan besleniyorlar.buna izin verme,seninle diyaloğumuz cok oldu.beni az cok tanirsin, umarım bana güvenir kanmazsin kimseyeUzatmayacam daha fazla show yaptım alkışlarsin şimdi ne diyim daha fazla kendimi o moda sokmayacam anlatacaklarımi anlattim
sevgi sozcukleri var mı ? seni seviyirum diyor mu mesala ?Ya cidden böyle mi düşünüyorsunuz?Bu yorumu beklemiyordum açıkçası, fuckbuddy olduğumuzu düşünmüyorum
herkes muhatap olduğu kişiye dikkat etsin o zamanBana da öyle geldi.
Hadi diyelim yazıştığın kişi, özelde ayrı burada ayrı yazsın. Varsa söyleyeceğin özelde yazar, ondan sonra da ikili diyaloğa görmezsin en fazla.
Forumda istediğin desteği göremeyince, sen özelde böyle yazmıyordun demek çok çiğ bir hareket.
tamam oncekı nıcki kullanmıyor sızde oncekı nıcki kullanmıyorsunuzKendisinin daha onceki nickki asyaydi oda karpuz diyor bana,bana gore sıkıntı yok ona göre de olmamali.ben ozelden güzelce konuştum.en sonda da asyaa basim agriyor.kapatalim konuyu dedim.beni burda alintilamasi showdan baska birsey degildi
sonunda iki üye de 'üzgün' :) .. Ne tarafa şükretmeliyimtamam oncekı nıcki kullanmıyor sızde oncekı nıcki kullanmıyorsunuz
nıcklerınızı degıstırmenızın bır anlamı var
demek ıstedıgım sey baska... bız lımonlu suyu asya olarak tanımıyoruz netıcede
ıkınızlede muhabbetım samımıyetım yok tarafsız yazıyorum
ozelden ozel olarak gorustugunuz sıze orada daha rahat yazan bırının burada paylasmak ıstemedıgı dusuncesını paylastınız
belkı de (kı buyuk ıhtımal oyle)taamen yanlıs anladınız ve uyeyı burada bıze farklı tanıtıyorsunuz ozelde baska burada baska yazıyorsun dıyerek
ozelden cok samımı konustugum ıyı anlastıgım ama bdv konularında bakacak olursanız cokda ters dusuyor gıbı gorundugum arkadaslarım var...
burada bazı konularda herseyı yazamayabılıyorum mesela polemıge gırerım dıye gerek gormuyorum kısıtlı yazmak ıstıyorum benım fıkrım boyle ıstıyorum
ama ozelde kendı aramızda ustune konusuyoruz daha rahat o da bana guvenerek yazıyor bende ona guvenerek ...
orada yazdıgımı tutupda herkese acık burada bana ozelden oyle demıyordun hanı dusuncen boyle degıldı derse orda ıs baska boyuta gecer kıme oynuyorsun sen hayırdır derım. yaptıgınız ayıp oldu bır sorununuz varsa ozelden yazarsınız orada konusursunuz kısının ısmını dırekt ılan ederek parmakla gostererek ne yapmaya calıstıgınızı anlayamadım
haklısınız konunuz sabote edıldı resmensonunda iki üye de 'üzgün' :) .. Ne tarafa şükretmeliyim
karpuz,arkadaşım,dışarıdan okuyordum ama dayanamadım yorum yazmak istedim. sence de özellikle şu boldladığım yerlerde,olayı biraz fazla dramatize etmemiş misin?Asya ben sana diyicegimi dedim.ve hakli olduğumu anlicaksin.kafana vura vura ogretecekler sana bunu buraya da imzami atiyorum...aman dikkat et actigin konulara mazallah yillar onceki konunu gelir önüne sunarlar sonra.yillar boyunca da bunu kullanmaya devam ederler.cunku dedigim gibi kaostan besleniyorlar.buna izin verme,seninle diyaloğumuz cok oldu.beni az cok tanirsin, umarım bana güvenir kanmazsin kimseye
ya konu sahibi çok özür dilerim ben de araya giriyorum ama bu üyenin mesajı kapalı,görmüşken buradan yazmak istedim :) hemen çıkacağım aradan :)haklısınız konunuz sabote edıldı resmen
ben yorum yazmıstım ama yazdıktan sonra bır kac ayrıntı okudum dısarı yemege falan cıkmıssınız sanırım ... yanı sızınle gorulmekten cekınmıyor
hıc bır arkadası sızı bılmıyor mu bırıyle gorustugunu saklıyor mu mesela ?
"Kafana vura vura öğretecekler" çok çiğ bir laf yakarpuz,arkadaşım,dışarıdan okuyordum ama dayanamadım yorum yazmak istedim. sence de özellikle şu boldladığım yerlerde,olayı biraz fazla dramatize etmemiş misin?
daha önceki birkaç yorumunda da üstten üstten konuşmuşsun, insanlarla ilgili yargıda bulunup, limonluyla özelden konuştuk diye hiç etik olmayan şekilde davranmışsın.. bilemiyorum ben böyle hissettim.
senin özellikle çocuğunla ilgili olan konularda hemen hepimiz canla başla yardımcı olmaya çalıştık, sana kötü davranmadık.
bence biraz fazla alıngan davranmışsın. kimse seni eşinle ilgili olan konulardan vurmamış ki? yoksa ben mi göremedim.
bilemiyorum ama biraz fazla asabi ve alıngan gördüm seni. asyaya olan yorumların özellikle, o alttan almasına rağmen sen ısrarla incitici konuşmuşsun gibi duruyor buradan...
Evlilik hayatini yol arkadaşin ile birmeştirmek olarak bile algilanmiyor. Burda kaç konu açiliyor, asil birçok evliliklerin özü fuckbuddylik. Sirf legal sex olsun diye evleniliyor.
Adam evde zerre kadar iş yapmaz, kadindan annesine hizmet ister,.. Kadin mutlumu umrunda olmaz, kadin "nasil eşime mutsuzluğumu anlatacam, ya yanliş anlarsa" diye konu açar.Ama adi evlilik ya, alni ak namisli oluyorlar. Eminim konu sahibin partneri ile paylaştiklarin yarisini paylaşmiyorlardir ama ancak ahkam ve dalga var.
Bu yorumun neyi begenilmez anlamıyorum kiEvlenince geriye kalan hiçbir şeyin önemi olmuyor çünkü.
Konu sahibi evlilikten bile bahsetmemişken "bu adam seni alıp napsın" moduna giriyorlar ya çok komik geliyor bana.
Kadın sadece "ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak, arkadaşlarıyla tanışmak, onu daha çok tanımak, arkadaşlarıma hayatımda biri olduğunu söylemek istiyorum" demiş. Daha çok tanıdıktan sonra istemeyecek ayrılacak belki.
"Öf bu da insan içine çıkınca apır sapır konuşuyor. Arkadaşları da saçma sapan tipler" deyip soğuyacak belki.
Her kadının tek derdinin bir erkek tarafından "alınmak" olduğunu sanıyor bazıları. Ciddi ilişkiden tek anladıkları evlenmek.
Konu sahibinin ilişkisi bdv'deki evliliklerin toplamından daha çok duygusallık içeriyordur kesin.
Sanki kadının cinsel ihtiyaçları yok, bizler erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek için varız. Bir kadın özgürce bunu yapınca kullanılıyorsuna geliyor konu.Çok teşekkürler yorumunuz için.
Konunun içine cinsellik yazmasamda olurmuş farklı yorumlar geldi ama kafamda o da bir ilişki için tamamlayıcı bir unsur olduğu için başta, daha iyi anlaşılır diye yazmıştım. Kullanıldığıma dai imalar fb yorumları falan geldi, konunun sonuna açıkça 'ben zaten tutku hissetmediğim ve cinsellik yaşamadığım biri ile görüşmeye devam etmezdim bu kadar süre, ve bu kadar vakit geçirmezdim' dememe rağmen.
Evlilik konusuda keza öyle, aksi halde varış noktasına gelmeden, uçaktan yarı yolda aşağı atlamak gibi, şu an evlilik isteme ihtimalim.
İkimizde bir derece beraberken birbirimize daha kibarız bu aşamada, sıkıcı gelmeye başlıyor biraz. Artık arkadaş gurubu ve aileden birileri ile tanışmak ve onlarla birlikte iken olan hallerimizi de görmek istiyorum. Daha yakından tanımak istiyorum. Ve evet bende çevreme tanıtmak istiyorum onu. Yani acelesi de yok zamanada bırakılabilir içimizden geldiği anda, ya da şartlar gerektirdiğinde de olabilir tabi şu an bir sıkıntımız yok ama, berberlik sıkıcılaşmadan yapsak iyi olur.
O yüzden sorumun amacı, o yakınlık seviyesine gelebilmek için ben birşeyler yapmalı mıyım, yapmalıysam nereden başlamalı ne yapmalı. Yoksa akışına mı bırakmalıyım. Yoksa karşı taraf mı başlamalı tüm bunlar için.
Hiçde konuda biz fb miyiz, sevgili miyiz, evlenir miyiz, kullanılıyor muyum falan sorusu yok . Yoksa yanlış mı ifade etmişim kendimi, ki %90 yorumlar öyle geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?