İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Evliliklerinizi mi kıyasladın gerçekten ?

Asyaa sana ozelde birsey yazmistimyaa en son yazdigim onu unutmaa tamammi ??? Birgun aklina getirecekler bunu.
Ve ben yine diyorum sen döndün on sayfalara dogru git ve yazdıklarını gözden gecir dahada birsey söylemek istemiyorum
bellıkı aranızda bır yanlıs anlasılma olmus
ama bly manor sızın lımonlu suya ısrarla assyyaaaaaa asyaaaa demenız bıle rahatsız edıcı bence suan resmen tacız edıyorsunuz uzgunum bakalım lımonlu su ısmının asya oldugunu paylasmanızı ıstıyor mu
ozelden konustugunuz seyı buraya tasımak ıstıyor mu
ısım verdıgınız ıcın dırekt ısaret ettıgınız ıcın dıyorum

ya ozelden bana ayrı yazıp buraya ayrı konusanlar var demıyorsunuz dırekt sahısı alıntılayıp ısmınıde acıklayarak asyaaaaaa demenız hedef gostermek oluyor bellıkı kucuk bır yanlıs anlasılmaydı buyuttunuz asyayı rahat bırakınız lutfen

Kendisinin daha onceki nickki asyaydi oda karpuz diyor bana,bana gore sıkıntı yok ona göre de olmamali.ben ozelden güzelce konuştum.en sonda da asyaa basim agriyor.kapatalim konuyu dedim.beni burda alintilamasi showdan baska birsey degildi

Uzatmayacam daha fazla show yaptım alkışlarsin şimdi ne diyim daha fazla kendimi o moda sokmayacam anlatacaklarımi anlattim

Uzatmayacam daha fazla show yaptım alkışlarsin şimdi ne diyim daha fazla kendimi o moda sokmayacam anlatacaklarımi anlattim
Asya ben sana diyicegimi dedim.ve hakli olduğumu anlicaksin.kafana vura vura ogretecekler sana bunu buraya da imzami atiyorum...aman dikkat et actigin konulara mazallah yillar onceki konunu gelir önüne sunarlar sonra.yillar boyunca da bunu kullanmaya devam ederler.cunku dedigim gibi kaostan besleniyorlar.buna izin verme,seninle diyaloğumuz cok oldu.beni az cok tanirsin, umarım bana güvenir kanmazsin kimseye

sizi arkadaslariyla tanistirmasini isteyin .
bence sevgili gibisiniz ama bilemedim.
stiry
Ya cidden böyle mi düşünüyorsunuz? Bu yorumu beklemiyordum açıkçası, fuckbuddy olduğumuzu düşünmüyorum
sevgi sozcukleri var mı ? seni seviyirum diyor mu mesala ?
yada sizi 3. kisilere nasil tanitiyor ?
acikca sorun biz sevgilimiyiz yasadigimiz iliski ne diyim .
yada şöyle yapabilirsiniz atiyorum kucuk bir hediye alin .verince diyinki arkadaslarin bunu nerden aldin dediklerinde ne diyeceksin ?
- hediye diyecegim .
kim aldı derlerse
- x aldı diyecegim veya sevgilim aldi diyecegim diyecektir .bu sohbetten sinra kinuya girebilirsiniz .
ama cinselligin yasandigi bir iliskide boyle oyunlara gerek yok bence acikca sorun ...

herkes muhatap olduğu kişiye dikkat etsin o zaman

tamam oncekı nıcki kullanmıyor sızde oncekı nıcki kullanmıyorsunuz
nıcklerınızı degıstırmenızın bır anlamı var
demek ıstedıgım sey baska... bız lımonlu suyu asya olarak tanımıyoruz netıcede
ıkınızlede muhabbetım samımıyetım yok tarafsız yazıyorum

ozelden ozel olarak gorustugunuz sıze orada daha rahat yazan bırının burada paylasmak ıstemedıgı dusuncesını paylastınız
belkı de (kı buyuk ıhtımal oyle)taamen yanlıs anladınız ve uyeyı burada bıze farklı tanıtıyorsunuz ozelde baska burada baska yazıyorsun dıyerek

ozelden cok samımı konustugum ıyı anlastıgım ama bdv konularında bakacak olursanız cokda ters dusuyor gıbı gorundugum arkadaslarım var...
burada bazı konularda herseyı yazamayabılıyorum mesela polemıge gırerım dıye gerek gormuyorum kısıtlı yazmak ıstıyorum benım fıkrım boyle ıstıyorum
ama ozelde kendı aramızda ustune konusuyoruz daha rahat o da bana guvenerek yazıyor bende ona guvenerek ...

orada yazdıgımı tutupda herkese acık burada bana ozelden oyle demıyordun hanı dusuncen boyle degıldı derse orda ıs baska boyuta gecer kıme oynuyorsun sen hayırdır derım. yaptıgınız ayıp oldu bır sorununuz varsa ozelden yazarsınız orada konusursunuz kısının ısmını dırekt ılan ederek parmakla gostererek ne yapmaya calıstıgınızı anlayamadım

sonunda iki üye de 'üzgün' :) .. Ne tarafa şükretmeliyim

sonunda iki üye de 'üzgün' :) .. Ne tarafa şükretmeliyim
haklısınız konunuz sabote edıldı resmen
ben yorum yazmıstım ama yazdıktan sonra bır kac ayrıntı okudum dısarı yemege falan cıkmıssınız sanırım ... yanı sızınle gorulmekten cekınmıyor
hıc bır arkadası sızı bılmıyor mu bırıyle gorustugunu saklıyor mu mesela ?

karpuz,arkadaşım,dışarıdan okuyordum ama dayanamadım yorum yazmak istedim. sence de özellikle şu boldladığım yerlerde,olayı biraz fazla dramatize etmemiş misin?

daha önceki birkaç yorumunda da üstten üstten konuşmuşsun, insanlarla ilgili yargıda bulunup, limonluyla özelden konuştuk diye hiç etik olmayan şekilde davranmışsın.. bilemiyorum ben böyle hissettim.

senin özellikle çocuğunla ilgili olan konularda hemen hepimiz canla başla yardımcı olmaya çalıştık, sana kötü davranmadık.

bence biraz fazla alıngan davranmışsın. kimse seni eşinle ilgili olan konulardan vurmamış ki? yoksa ben mi göremedim.

bilemiyorum ama biraz fazla asabi ve alıngan gördüm seni. asyaya olan yorumların özellikle, o alttan almasına rağmen sen ısrarla incitici konuşmuşsun gibi duruyor buradan...

Direk konuşsaniz biz neyiz diye birde sevgi sozcugu fln kullanmadan nasil oluyor ya bu kadar zaman az bi soru işareti kaldi kafamda

ya konu sahibi çok özür dilerim ben de araya giriyorum ama bu üyenin mesajı kapalı,görmüşken buradan yazmak istedim :) hemen çıkacağım aradan :)

N nscckts rica etsem bana özel mesaj atabilir misiniz? size danışmak istediğim bir konu var da,eğer sizin için de uygunsa :)

konu sahibi tekrardan özür diliyorum hoşçakalın :)

"Kafana vura vura öğretecekler" çok çiğ bir laf ya

Konu sahibi sohbet ediyoruz, gülüyoruz, anılarımızı anlatıyoruz, film izliyoruz, yürüyüş yapıyoruz vs bir sürü şey saymış.
Sevgililiğe döner ya da dönmez, dönerse bu ilişki yürür ya da yürümez bunu bilemeyiz. Ama fblik bir durum da yok ortada. Seks dışında da birlikte zaman geçirmekten hoşlanan 2 insan görüyorum ben.

Eşinin film zevkini bilecek kadar bile sohbet edemeyen, ailelere gitmek dışında çift aktivitesi yapmayan çiftler var. Evlenmiş olmak eşinle bir ilişki yaşadığın anlamına gelmiyor sonuç olarak. Neyin ahkam kesmesi bu hiç anlamıyorum.

Bu yorumun neyi begenilmez anlamıyorum ki

Hanımlar konu daha fazla dağılmasın lütfen.

Konuyla alakası olmadığı halde tartışmaya sebep olan arkadaşlıklar mevzusuna gelirsek, tecrübeli birinden tavsiye isterseniz alın kenara koyun bir gün lazım olacak, buradaki arkadaşlıklara güvenmeyin, en sıkı arkadaşım dediğiniz dahi gün gelir kaleyi içten çökertir.

Sanki kadının cinsel ihtiyaçları yok, bizler erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek için varız. Bir kadın özgürce bunu yapınca kullanılıyorsuna geliyor konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…