Çok ezbere cümleler kullanıyorsunuz :)O kadin evliykende sosyal hayati yoktur. Baba sifatini hak etmeyen insanlari baba yapmayacaksin. Üstelik iki çocuk.
Asil sorun burda oluyor. Çoğu kadin hödük adamla evlenip, maddi.bağimsizliğini ele almadan, cici gelin oynama peşinde. Sonuç böyle oluyor tabi. Ha o kadinlar belli bir kültür ve çevre ile büyüdükleri için, yaptillarindan ne kadar sorumlu? Sosyolojik bir sorun evet.
Ancak her kadin böyle değil, her erkekte sorumsuz bir
baba değil.
Bu bahsettiğim kişi ne cici gelinlik telaşında olan biriydi, ne de evlilik ya da çocuktan sonra iş bırakmış biri. Çocukları da ikiz. Evlilikleri de son 6 aya kadar normal gidiyordu. İş dışında sosyal hayatı da boşandıktan sonraya göre daha fazlaydı, çift olarak da en çok görüştüğümüz arkadaslarimizdi. Eşi hayatına başka bir kadın girine kadar çocuklarıyla ilgilenen bir babaydı çünkü.
Dediginiz gibi olanlar da vardır evet ama çocukla boşanıp kendine özel alan bırakabilecek rahatlıkta olan kadınların genel olarak belli bir gelir seviyesinin üstünde olduğunu düşünüyorum ben yine.
Üstte yazmıştım biraz evliliklerini. Böyle değildi eski eşinin hayatına başka bir kadın girene kadar.Muhtemelen bu arkadaşının evliyken de herhangi bir sosyal hayatı ya da karı koca çocuksuz başbaşa geçirilen zamanı yoktu öyle değil mi? Yine işten koştur koştur eve gelip bir ihtimal bakıcıda büyük ihtimal aile büyüklerinde olan çocukların sorumluluğunu alıyordu.