Çok teşekkürler yorumunuz için.
Konunun içine cinsellik yazmasamda olurmuş farklı yorumlar geldi ama kafamda o da bir ilişki için tamamlayıcı bir unsur olduğu için başta, daha iyi anlaşılır diye yazmıştım. Kullanıldığıma dai imalar fb yorumları falan geldi, konunun sonuna açıkça 'ben zaten tutku hissetmediğim ve cinsellik yaşamadığım biri ile görüşmeye devam etmezdim bu kadar süre, ve bu kadar vakit geçirmezdim' dememe rağmen.
Evlilik konusuda keza öyle, aksi halde varış noktasına gelmeden, uçaktan yarı yolda aşağı atlamak gibi, şu an evlilik isteme ihtimalim.
İkimizde bir derece beraberken birbirimize daha kibarız bu aşamada, sıkıcı gelmeye başlıyor biraz. Artık arkadaş gurubu ve aileden birileri ile tanışmak ve onlarla birlikte iken olan hallerimizi de görmek istiyorum. Daha yakından tanımak istiyorum. Ve evet bende çevreme tanıtmak istiyorum onu. Yani acelesi de yok zamanada bırakılabilir içimizden geldiği anda, ya da şartlar gerektirdiğinde de olabilir tabi şu an bir sıkıntımız yok ama, berberlik sıkıcılaşmadan yapsak iyi olur.
O yüzden sorumun amacı, o yakınlık seviyesine gelebilmek için ben birşeyler yapmalı mıyım, yapmalıysam nereden başlamalı ne yapmalı. Yoksa akışına mı bırakmalıyım. Yoksa karşı taraf mı başlamalı tüm bunlar için.
Hiçde konuda biz fb miyiz, sevgili miyiz, evlenir miyiz, kullanılıyor muyum falan sorusu yok . Yoksa yanlış mı ifade etmişim kendimi, ki %90 yorumlar öyle geldi?