• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Benim pek derse ihtiyacim yok. Fuckbuddy kelime anlami bile tamamen seks üzerine kurulu bir ilişki demek. Yani şahisler sadece cinsellik yaşar ve ayrilir Beraber bir film izleme gezme felan yok. Yoksa insan ilişki yaşardi, az mantik yani.

Friends with benefits bile değil bu. Ondada arkadaşi daha önceden taniyip, madem hayatinizda biri yok, cinsellik yasamaya karar veriyorsunuz. Ancak normal arkasaşlik ilişkini koruyorsun.

Hangi normal arkadaş ilişkisinde hafta sonlari beraber kalma, date felan var? Gayet arada duygusallik var. Karşi taraf hoşlandiğini belli etti, söyleyerek. Hiçbir insan sevmediği, ilgi duymadiği bir insan ile bu kadar vakit geçirmez.
Tamam bundan sonra forumda okuduğum her fuckbuddyli konuya yaa siz dışarda geziyorsunuz fb değil sevgilisiniz sakın bir daha fb deme yazıcam ders için teşekkürler 🙏🏻

insanlar aynı fikirde olmak zorunda değil. İlişkiye fuckbuddylik diyen herkes neden tek tek alıntılanıp ilişki dersi verilmeye çalışıyor? Ben sizleri alıntılayıp bu nasıl sevgililik duygusal bağ olmayan sevgililik mi olur demiyorum. Israrla herkes alıntılanıp ikna edilmeye çalışılmış. Ama boşuna uğraşmayın ben binnur teyzenin tarafındayım

Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?

Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.

Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.

Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum 😂..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen

..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.

(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
Takiliyorsunuz işte beraber..olan bu

Asyaaa sen iyimisin git bir ateşini ölćtür sen bana özele yazdin seninle gereken herşeyi konuştuk. Burda show yapmanin manasi ne simdi :stop:
Döndün falan yazdın ya hani buradakiler yanlış anlamasin diye yazdım yazmasam uyuyamazdim Show falan yaptığım yok seninle hangi yerde cakistigimizi anlatmak için seni de sevdiğim için sana uzun uzun anlatmak istedim

Tamam bundan sonra forumda okuduğum her fuckbuddyli konuya yaa siz dışarda geziyorsunuz fb değil sevgilisiniz sakın bir daha fb deme yazıcam ders için teşekkürler 🙏🏻

insanlar aynı fikirde olmak zorunda değil. İlişkiye fuckbuddylik diyen herkes neden tek tek alıntılanıp ilişki dersi verilmeye çalışıyor? Ben sizleri alıntılayıp bu nasıl sevgililik duygusal bağ olmayan sevgililik mi olur demiyorum. Israrla herkes alıntılanıp ikna edilmeye çalışılmış. Ama boşuna uğraşmayın ben binnur teyzenin tarafındayım

Bu fikir ayrilik ile alakasi yokki. Terim, kelime anlami bu diyoruz. Ki kk'de hic fuckbuddyli konuda görmedim.

Ve fuckbuddy degilse, sevgilidir diye bişeyde yok. Henüz adi konulmamiş ama fuckbuddy olmayan, yada sevgililik başi olabilir.

Duygusal bağ var diyoruz, yani sanki konu sahibi değilde sen ilişkiyi yaşiyorsun gibi. Bu ne israr? Kaç kişi ayni şeyi diyorsa, israr ile niye halen idaa ediyorsun? Ilginç doğrusu.

Bu fikir ayrilik ile alakasi yokki. Terim, kelime anlami bu diyoruz. Ki kk'de hic fuckbuddyli konuda görmedim.

Ve fuckbuddy degilse, sevgilidir diye bişeyde yok. Henüz adi konulmamiş ama fuckbuddy olmayan, yada sevgililik başi olabilir.

Duygusal bağ var diyoruz, yani sanki konu sahibi değilde sen ilişkiyi yaşiyorsun gibi. Bu ne israr? Kaç kişi ayni şeyi diyorsa, israr ile niye halen idaa ediyorsun? Ilginç doğrusu.
4 yıldır üyesin hiç fbli konu görmedim diyosun daha ne diyebilirim ki :ddd meredith ve tırsinin konuları yeter. Bak bir iki konu açanları saymıyorum bunlar zırt pırt açıyor.

İnsan ilişkileri siyah veya beyaz değil. Ben bu forumda bunu daha iyi anladım. Sadece cinsellik için birlikte olan ama dışarda da gezip tozan insanlar biiir sürü var. Ve bu kişiler sevgili olmadığını söylerken hayır siz sevgilisiniz demek çok abes. Bunu konu sahibi için söylemiyorum o duygusal bir bağ olduğunu söylüyorsa öyledir genel konuşuyorum.

Dediğim gibi beni ikna etmek için boşuna uğraşmayın vaktinize yazık

İlişkiler çok değişti yaa. Herşey pata küte hızlı hızlı heycan meycan yok. Böyle bişeyin içinde olmayı hayatım boyunca istemedim olmadım da. Afedersiniz böyle bi hayat bana çok banel basit geliyor. Sanırım benim duygu yoğunluğum çok fazla.

Bende seni seviyorum kelimesini bile söylemek epey zamanımı almıştı. Karşı tarafın beni sevdiğinden hiç bir zaman kesin emin olamam ama kendi sevgimden şüphe ettiğim bir ilişki de cinselliğe yaklaşmam. Aynı evde kalmam.

Evlilik kurumu değerini çok kaybetmiş gibi geliyor bana. Çok sıradan. Çoğu insana göre de gereksiz. Beraber yaşamak çok yaygın ve sıradan oldu. Hiç benlik değil bu işler.

Birde özel mesajda yazıştıklarını falan da yazmış buraya, konuya bir iki yorum daha yazacağım diye.
Ne olursa olsun orada yazılan buraya taşınmaz, diyeceğin varsa yine özel mesajda dersin.

Herkes kiminle ne yazıştığına dikkat etsin 😌
Çok acizce bi davranış değil mi bu? Bana mı öyle geliyor?

7 Ay boyunca "biz şimdi neyiz?" imaları yapmadığınız için şu an bunu direkt söyleseniz de sizi evlilik meraklısı, ya da kezban modunda görmez bence. Görürse de kendi karaktersizliği. Ben olsam onun arkadaşlarıyla buluştuğu bir akşam aa yakındayım ben de geleyim mi, hem tanışmış oluruz derim. Cevabı olumsuz olsa da uslubuna, tavrına, bu durumdan kaçıp kaçmadığına bakarım.

Ya da direkt güzel bir günün ve sevişmenin sonunda derdimi dökerim ortaya. Yaşadığımız şeye 7 aydır isim arama çabam olmadı ama artık merak ediyorum, biz neyiz gerçekten? Sevgili mi yoksa her şeyi paylaşan arkadaş mıyız? Düşüncelerini merak ediyorum derdim. Hiç gerek yok eveleyip gevelemeye. 1 ay değil 3 ay değil yani.

Çok acizce bi davranış değil mi bu? Bana mı öyle geliyor?
Bana da öyle geldi.

Hadi diyelim yazıştığın kişi, özelde ayrı burada ayrı yazsın. Varsa söyleyeceğin özelde yazar, ondan sonra da ikili diyaloğa görmezsin en fazla.

Forumda istediğin desteği göremeyince, sen özelde böyle yazmıyordun demek çok çiğ bir hareket.

Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?

Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.

Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.

Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum 😂..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen

..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.

(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
İlişkiyi daha bir adım nasıl öteye taşıyacaksınız resmen koşmuşsunuz birbirinize. Tamam herkesin kendi hayatı ama biraz erkek kafasıyla düşünürseniz anlarsınız yaptığınız hatayı. 9 ayda maşallah olmayan kalmamış ne kadar tanıdınız kişiyi çok merak ediyorum. Allah sonunuzu güzel etsin.

Bana da öyle geldi.

Hadi diyelim yazıştığın kişi, özelde ayrı burada ayrı yazsın. Varsa söyleyeceğin özelde yazar, ondan sonra da ikili diyaloğa görmezsin en fazla.

Forumda istediğin desteği göremeyince, sen özelde böyle yazmıyordun demek çok çiğ bir hareket.
Ozelde de aynı şeyleri yazdım buradakinden biraz fazla uzun anlatmıştım değer verdigim biri olduğu için burada uzasın istemedim ama baktım ki son yorumda döndün falan yazmisti okuyanlar olacak sonradan yanlis anlasilmasin demek için için yazdım içime sinmedi kafana takıldı burdada açıklamak istedim

Kimse kusura bakmasın, kırmızı yuzleriniz, beğenmedim işaretleriniz vs umrumda değil, adam yağlı kapıyı bulmuş. Hevesi geçince, sepet havası. Ne ilişkisi, ne ailelerle tanışması?

Biz neyiz dediğiniz de adam demez mi, bunca şeyi yaşarken neydik ki diye?

Partnerine cilveler yapan, şekilden şekle giren hayvanları animsayin. Hepsi ne içindi? Burada adam buna bile gerek duymamış, ne sevgisinden, sevgilisinden bahsediyorsunuz pardon?

Neyin ego savaşıydo gerçekten o? 👀
Uyku sersemi saçma gelmişti
Uyandım yine saçma 😂
Kimdir nedir o üye bilmiyorum. Ama kendi kötü giden evliliğinin acısını başkalarından çıkarıyor gibi geldi. Daha doğrusu kötü giden evliliğini çok şükür iyi kötü evlendim bunlar da kendini kullandırıyor işte, neyse ki ben kullanılmadım zihniyeti gibi. Kötü giden ilişkilerle mutlu oluyorlar.

Ozelde de aynı şeyleri yazdım buradakinden biraz fazla uzun anlatmıştım değer verdigim biri olduğu için burada uzasın istemedim ama baktım ki son yorumda döndün falan yazmisti okuyanlar olacak sonradan yanlis anlasilmasin demek için için yazdım içime sinmedi kafana takıldı burdada açıklamak istedim
Ben özelde farklı yazmıssınızdır denedim zaten öyle bile olsa aranızdaki mesajları buraya taşıması doğru değil demek istedim.

Kadını sayfalar boyunca taciz ettiniz, sonra cevabınızı alınca “bin civibimi ildim zitin”...

İnsanlar sizin yaşadığınız küçücük dünyada yaşamıyor. Farklı hayatlar, farklı ilişkiler var. Artık bi kabullenin şunu.
Şurada cinsellik gecmezse genel anlamda sevgilim bana ilgi göstermiyor dense , tuhhh kakaa boşan dersiniz 😁tabi siz kendinizi elit sananlar cinsellik geçtiği icin konuda, cinsellik yasaniyor sorun yok ama iki guzel laf söylemiyor bunu normal karsiliyorsunuz öylemi?

Bal gibide konu sahibi bundan rahatsiz tabi dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar bende onuncuya yerlesirim hic sorun yok ;)

Şurada cinsellik gecmezse genel anlamda sevgilim bana ilgi göstermiyor dense , tuhhh kakaa boşan dersiniz 😁tabi siz kendinizi elit sananlar cinsellik geçtiği icin konuda, cinsellik yasaniyor sorun yok ama iki guzel laf söylemiyor bunu normal karsiliyorsunuz öylemi?

Bal gibide konu sahibi bundan rahatsiz tabi dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar bende onuncuya yerlesirim hic sorun yok :KK66:
Yaşamadığınız türde ilişkiler hakkında hiç bir fikrinizin olmadığı konularda ahkam kesiyorsunuz. Komik oluyor.

Yaşamadığınız türde ilişkiler hakkında hiç bir fikrinizin olmadığı konularda ahkam kesiyorsunuz. Komik oluyor.
Hanfendi siz beni nerden taniyorsunuz hakkımda bukadar kesin konuyorsunuz ,benim yaşadığım iliskileri benim anlattigim kadar bilirsiniz gerisini bilemezsiniz. İnanilir gibi değilsiniz. Banane onun cinselliginden,,,, niye kimse bunu kabul etmiyor cinsellik yasayip ilgi sevgi göstermemesini nasil normal karsiliyorsunuz..konu sahibide rahatsiz olmuski dile getirmiş.tabi yazdiklarim işine gelmediği icin trollukle suclandim bi birakin allahinizi severseniz ya.

Döndün falan yazdın ya hani buradakiler yanlış anlamasin diye yazdım yazmasam uyuyamazdim Show falan yaptığım yok seninle hangi yerde cakistigimizi anlatmak için seni de sevdiğim için sana uzun uzun anlatmak istedim
Asyaa seninle gerekeni gayette ozelde konuştuk . eğer gercekten beni sevmis olsaydin sana başım ağrıyor uzatmal istemiyorum dedigimde orayi taa buralara tasimazdin..biz zaten seninle konuştuk.yaptigin resmen showdu .bundan sonra sen hic ozelden yazma bana derdin neyse direk burda yazzki enazindan niyetinden supe etmeyim

Back