İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Neden sadece cinsellik üzerine olsun? Ha tabi ki olabilir o ayrı.
Arasında tutku olan iki insan zaten dokunmadan, sevişmeden yapamaz ki.

Orayı buraya ben tasimadim özelden konuştukta demedim sen soyledin özelden konuştuk vs diye sana özelden ne yazdıysam kısa olarak buraya da yazmak istedim okuyanlar olacak döndün falan yazmıştın zoruma gitti aynı şeyi buraya da açıklama geregi duydum show olarak görüyorsan halen özelden yazmam burdan da yazmam . Benim niyetim art niyet yok bunu bilmeni de isterim .

Neden sadece cinsellik üzerine olsun? Ha tabi ki olabilir o ayrı.
Arasında tutku olan iki insan zaten dokunmadan, sevişmeden yapamaz ki.
Benim söylediğimle sizin söylediğiniz farkli.tutku olan insanlar sevisebiliyor ama güzel sözler söyleyemiyor sevgilisine karsi bu cok sacma degilmi.siz olsaniz supe duymazmiydiniz sevgilinizden.

Asyaa sana ozelde birsey yazmistimyaa en son yazdigim onu unutmaa tamammi ??? Birgun aklina getirecekler bunu.
Ve ben yine diyorum sen döndün on sayfalara dogru git ve yazdıklarını gözden gecir dahada birsey söylemek istemiyorum

Benim söylediğimle sizin söylediğiniz farkli.tutku olan insanlar sevisebiliyor ama güzel sözler söyleyemiyor sevgilisine karsi bu cok sacma degilmi.siz olsaniz supe duymazmiydiniz sevgilinizden.
Bilemedim, eskiden olsa duyardım. Ama anladım ki herkesin sevgiyi gösteriş şekli farkli. Ne adamlar biliyorum sevgi aşk sözcükleri havada uçuyor, ama aldatıyor.

Yani cinselliği geçtim birlikte olduğum adam bana en azından tatlı dille konuşmuyorsa bana ilişki yaşıyorum diye gelmez.
Olay burada illa aşkım, hayatım demek değildir.
Benim eşim bana bilindik bir markanın çikolata adıyla seslenir.
Bende ona yeri gelir güzelim bile derim benim için diğer insanlardan farklıdır çünkü.
Resmiyete dökene kadar bende hiç sosyal medya da fotoğraf falan paylaşmadım ama onu belli edecek simgelerle paylaşım yapardım.
Bilmiyorum ben bu duyguları pek yüzeysel yaşamadım belki de ondan çok önemsedim çünkü hiç bir sevgilimle beraber kalmadım, seks yapmadım.
Eşim çoğu konu da ilkti. ( tamamen tercih meselesidir )
Bana da fb gibi duruyorsunuz gibi geldi ortada ilişki göremedim üzgünüm.
Bu arada çok özür dileyerek merakımdan ve cahilliğimden dolayı bir şey sormak istiyorum.

Random öpüşmek ne demek ?

Bilemedim, eskiden olsa duyardım. Ama anladım ki herkesin sevgiyi gösteriş şekli farkli. Ne adamlar biliyorum sevgi aşk sözcükleri havada uçuyor, ama aldatıyor.
Orasi ayri konu insan hisseder zaten soylediklerinde samimi degilmi.konu sahibi supe etmezse buraya yazma geregi duymazdi zaten

Niye öyle diyosun canim simdi sirf tercihin olmadigi icin senide yererler burda,cinsellik yasamak normal o yasaniyorsa sevgi sözcüklerine hic gerek yok adam net seviyordur yani hatta biz kullandigimiz icin normal degil bize kullanlarda normal değil bu yüzden derhal bosanmaliyiz

Asyaa sana ozelde birsey yazmistimyaa en son yazdigim onu unutmaa tamammi ??? Birgun aklina getirecekler bunu.
Ve ben yine diyorum sen döndün on sayfalara dogru git ve yazdıklarını gözden gecir dahada birsey söylemek istemiyorum
Ben halen soylediklerimin arkasındayım sen tutturdun Adam hiç sevgi cümlesi kullanmadi diye bende kullanmıştır illa ki dedim ve halende diyorum ben herkes yapış yapış ilişki sevmez benim her dk her saniye aşkım canım cicimli konuşmaz bende konuşmam ama bu sevmediğim anlamına gelmez (bunu illa konu sahibi için demiyorum genel anlamda diyorum,)

Ben kendimi biliyorum dönmediğimi de biliyorum.

Belki başka biri olsaydı kendimi su duruma düşürmezdim bend artık birşey demem...

Yaaaaaa asya ben artik sana laf anlatamicam ciddi anlamda yoruyorsun beni.algidami secicin anlamadim ben. İsrarla esin ve kendini koyuyorsun.yaahuu konu senin değil bi anla artik.ben zaten sordum konu sahibine bir cevap alamadım dogrular aci geldi.trol dedi bana bundandami anlamadin.neyseee ya

Valla ben evlenene kadar seks yapmadım karşıma ona değecek adam çıkmadı.
Bir de evlendiğim kişiye özel olmasını istedim yani ondan.
Herkes ne istiyorsa yaşar KK'nın genel özelliği bu, bunu çok savunurlar :)

Ben eşime/sevgilime aşkım, hayatım demeyeceksem hayatımdaki rolünün önemi yok ki diğer insanlardan.

Bende hic yaşamadım tuu kaka derler simdi inan kimsenin cinselligi benim umrumda değil.yasabilirler benim sorunhm değil garip gelen.senim yazdigin gibi hayatim canim yoksa rolu ne bu adamın

Ağız burun komple gidiyor anladım
Ne cahilim ya ben
Yok estağfurullah ben de bilmiyorum da, böyle bir şey herhalde dedim öpücük çeşitlerine baktım hiçbirinde random yazmıyor
Fransız öpücüğü
Ver bir alt dudak
Melek öpücüğü
Öpücük yollamak
Kilit öpücüğü
Burun öpücüğü
Kulak öpücüğü ve memesi öpücüğü
Vampir öpücüğü
Eskimo öpücüğü falan. Randomi bulamadim

Ama benim takıldıgim cakistigimiz nokta tamda buydu ben ordan örnek verince döndün vs dedin ...
Ben konu sahibine adam seni seviyor sana aşık veya bu ilişki de sevgi var gibi cümle kullanmadım kurmadım da
Kendisi hoşlandığıni dile getirmişti dedi bende dedim k madem sana bir adim atmış sıra sende dedim.

Konu sahibine sonraki yorumlarım yazdıklarına göre
yorum yaptım

Bende hic yaşamadım tuu kaka derler simdi inan kimsenin cinselligi benim umrumda değil.yasabilirler benim sorunhm değil garip gelen.senim yazdigin gibi hayatim canim yoksa rolu ne bu adamın

Rolü fb işte
Hayatım aşkım yok ama sekse gelince ben buradayım

Çok geride kalmışız Tosuncuğum
Yani ben arada random gülerim de ksldlssdş gibi ama random öpücük cidden bilemedim.
Gideyim az genel kültürlü şeyler okuyayım.

Hep muhasebe hep muhasebe belli bana bir şey katmıyor

Bir sonraki asamada bunlar varsa bence yavastan baslatabilirsiniz.

bir yere gittiginizde birinden rica edin mesela, burada fotomuz olsun deyin.

bir arkadas etkinligine onu da davet edin, gelmek ister misin deyin. Gelirse de direk sevgilim sevgilim diye tanistirirsiniz olur biter :)

aile icin ben olsam daha beklerdim, tabi ailenin yapisina bagli bu durumlar da, ama iki tarafin ailesine de bagli oldugu icin riskli durumlar.

canimli cicimli konusmaksa tamamen kisinin kendine ozel, siz seviyorsaniz ve kullanmak istiyorsani\z kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…