Duymak istediği çok basit.abla ne duymak istiyorsun ?
lütfen bir liste yap yaz yolla tek tek herkese o yorumu yaptıracağım.
yani istediğiniz cevabı alamayınca, bu atar bu kabadayılık neden ?
dersin ki beni yanlış anlamışsınız ! bu kadar basit
tabi canım, mükemmel örf adetlerle büyüdüğünü ön sevişmelerden sonra hatırlayıp kendini geri çekmek çok normal zaten.
kızda hiç sıkıntı yok hahaha
Ben konuyu anlamadım sanırım. Sevişip sevişmeyeceğine mi karar verecektik. Ondan herhalde ayrılma seçeneği hiç yok ortadakişisel fikrim sevişsin desem, tecavüzü mü desteklemiş olacağım ?
ben öyle anladım
Ben konuyu anlamadım sanırım. Sevişip sevişmeyeceğine mi karar verecektik. Ondan herhalde ayrılma seçeneği hiç yok ortada
Şu cümleyle anlatmış “ön sevişme gibisinden bir şeyler yaşadık” Ön sevişme değil yani
Diyanet islerinin arsivinde evlenmeden önce kadin ve erkek birbirlerinin vücut sekillerine ve üreme organlarına bakabilir diye bir sey çıkmıştı bu coronanin ilk dönemlerinde arsivler acilmisti diyanetin. Sosyal medyada baya dalga konusu olmuştuCinsellik bile yaşamamışsın ki "bunun için mi benimle birlikte" ne demeköpüp, koklaşmayı bile kısıtlıyorsan adam ne yapsın seninle sevgili olmayı.. Şimdi bu dediklerimi abuk subuk yerlere çekip, konuyu saptıracaklar olacak onlara şunu söylüyorum yapmayın! Hani cinsel birliktelik yaşamak istemeyebilirsin buna eyvallah ama öpüp, koklaşma bile kısıtlanıyorsa ne amacı kalıyor ki bunun... Diyanet işleri bakanlığı savunucuları ve evlilik öncesi Cinsellik kelimelerini duyar duymaz anlamadan, etmeden saldıracak arkadaşlar da lütfen uzak dursun... Çocuk seni daha ilerisi için zorlamıyorsa ve zaten uzaktan uzaktan kaç ayda bir görüşüyorsanız yakın olmak istiyor olması normal.. Neyse yine neler diyorum ben Dipnot: Arkadaş evine çağırıp salonda niye yatırıyorsun çocuğu ev arkadaşlarının yerinde olsam salonumda biri yatsın istemem hadi görüşürüz
Ooo fetvada çıktığına göre disco disco partizaniDiyanet islerinin arsivinde evlenmeden önce kadin ve erkek birbirlerinin vücut sekillerine ve üreme organlarına bakabilir diye bir sey çıkmıştı bu coronanin ilk dönemlerinde arsivler acilmisti diyanetin. Sosyal medyada baya dalga konusu olmuştu
Diyanet islerinin arsivinde evlenmeden önce kadin ve erkek birbirlerinin vücut sekillerine ve üreme organlarına bakabilir diye bir sey çıkmıştı bu coronanin ilk dönemlerinde arsivler acilmisti diyanetin. Sosyal medyada baya dalga konusu olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?