- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
arkadaşlar yorulmayın. konu
arkadaşım boşuna yorma kendini. konu sahibi anatomi ve biyolojiden habersiz. dürtülerin gayet normal olduğunu, adamın hormonlarının çalıştığını bile düşünüp, evet bunu istemesi normal diyemiyor.
burada bariz, bu adam benim peşimden koşacak, ben ne istersem o olacak, istemezse ayrılsın havası var.
ama bu kadar rahatsız olup adama sapık muamelesi yaptığı halde kendisi ayrılma yürekliliğinde değil, o da enteresan.
Anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Zorunluluk olduğunu nerde yazmışım? Hep bir tarafın gelmesinin istenmesi yanlış. İki farklı şehir var sonuçta hep sen gel ben gelmeyeyim yanlış. Bu zamana kadar böyle yapmışsınız. Ailenizden bunu şimdi mi öğrendiniz? Bu zamana kadar bilmiyordunuz galiba. Gayet ön sevişme yaşadığınızı kabul etmişsiniz mesele sadece bekaretin bozulmaması mı? Siz resmen erkek arkadaşınıza diyorsunuz ki ben sana ve kendime o kadar güvenmiyorum ki bana her an bir şey yapabilirsin diye geldiğimde arkadaşımın evinde kalacağım. Ben sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrılırım. Madem sevgilinizin sapık durumunda olduğunu düşünüyorsunuz böyle bir insanla neden devam ediyorsunuz? Şahsen ben sapık olduğunu düşündüğüm insanla bir dakika sevgili kalmam.
arkadaşım boşuna yorma kendini. konu sahibi anatomi ve biyolojiden habersiz. dürtülerin gayet normal olduğunu, adamın hormonlarının çalıştığını bile düşünüp, evet bunu istemesi normal diyemiyor.
burada bariz, bu adam benim peşimden koşacak, ben ne istersem o olacak, istemezse ayrılsın havası var.
ama bu kadar rahatsız olup adama sapık muamelesi yaptığı halde kendisi ayrılma yürekliliğinde değil, o da enteresan.